La Will´s Kennel

Alla inlägg den 26 mars 2011

Av Laila Willén - 26 mars 2011 22:04

  Ingen kan klaga på vädret idag. Strålande solsken och ingen blåst. Toppen! Tyvärr så får jag inte vara ute, men jag tittar ut genom fönstret iallafall.

 

  Hundarna har varit ute på tomten nästan hela dagen. De älskar att springa och leka där. Rutan och Kickan är svåra att få in nu när det blivit varmt. Greyarna vill däremot vara inne, de har inget att ligga på där ute. Gamla Millan är lika mycket ute som inne. De kan springa in och ut som de vill själva.

 

  Jessica var jätte duktig igår på Let´s dance. Frank har jag hållit på hela tiden, och jag trodde han skulle vinna. Det var mycket jämnt mellan dem. Båda var vinnare!   

 

  Körslaget ikväll var mycket bra. Personligen så tror jag Andreas kommer att gå långt. Mycket fina stämmer i hans kör. Det visar sig vem som vinner. De är duktiga iallafall.

 

  Jag hoppas att de flesta människorna i Sverige släkte ner mellan kl. 20.30 - 21.30 Det är ju en enormt stor manifestation EARTH HOUR. Vi måste tänka lite mer på vad som är bra och dåligt. Här i Tärnsjö var det svart. Tack alla som släkte!   

 

Nu ska jag ta mig en kopp   och en macka. Sedan blir det lite TV tittande innan sängen kallar.

 

  Var rädd om varandra, för livet är så kort. Suss gott   

Ovido - Quiz & Flashcards