La Will´s Kennel

Alla inlägg under februari 2010

Av Laila Willén - 17 februari 2010 23:30

          Anja Pärson     

Det var bland det värsta jag varit med om. Trodde aldrig hon skulle klara sig så bra. Måste ha haft änglavakt. Hoppas att hon blir helt återställd igen. Att sitta hemma framför TV och se en sådan KRASCH går inte att beskriva. Det viktigaste nu är hälsan, för att du är bäst det vet vi redan. Ta det lugnt och var rädd om dig.

Av Laila Willén - 16 februari 2010 23:45

         GRATTIS BJÖRN     

Det är helt otroligt vilket lugn han har. Trodde aldrig att han skulle klara det efter alla besvär han haft före OS. Jag kan bara lyfta på hatten och önska honom all lycka i fortsättningen. GRATTIS BJÖRN FERRY du är bäst!

Av Laila Willén - 15 februari 2010 23:15

          GRATTIS CHARLOTTE!   

Det finns inte ord för hur duktig hon är. Man blir mållös. Hoppas bara att alla lämnar henne i lugn och ro, så hon hinner ladda om till nästa lopp. Väntar med spänning. Du är bäst CHARLOTTE KALLA!

Av Laila Willén - 14 februari 2010 11:11

   ALLA HJÄRTANS DAG    

 

 

 Vi på La Will´s Kennel önskar alla en skön och trevlig ALLA HJÄRTANS DAG. Var rädda om varandra, för livet är så kort. Slösa på känslor. Fortfarande gratis. Kramar i massor. 

 

 

               

  

     

Av Laila Willén - 13 februari 2010 23:30

  Ibland måste man skryta lite om sina hundar. När vi var på promenad i morse, så mötte vi ett äldre par som stannade och pratade.  De hade haft whippet för flera år sedan, men orkade inte ha hund längre. Åldern tar ut sin rätt, sa mannen. Efter en stund sa damen att sötare whippet hade de aldrig sett. Nog för vi har sett en hel del, men hon tar priset. Hon har charm, en enastående utstrålning och dessutom är hon jätte söt. De menade lilla Rutan. Gissa om jag blev stolt. Det finns inget roligare än när folk kommer fram och berömmer mina hundar. Efter en stund sa de lite generat, att alla hundarna var fina. Jag tackade och gick vidare på min morgonrunda. Kände mig väldigt glad och lycklig. Själv tycker jag hon är jätte fin, utan att behöva skryta. Håller faktiskt med det äldre paret. Det är något speciellt med Rutan. Hon är min lilla prinsessa.

Senare under dagen har jag varit vid fotbollsplan och låtit hundarna springa lite i snön. De älskar att plöja i snön.

Nu ska vi gå ut på sista turen, för snart är det läggdags för mina hundar. De måste ha sin skönhetssömn. Mina fem hundar.

                                      

Av Laila Willén - 12 februari 2010 17:34

 Kom hem från min granne Madeleine på andra sidan gatan för en stund sedan. Rutan och Crullan har varit i trädgården tillsammans med Kickan och kutat. Lilla Rutan hänger med bra. Det blir nog en snabb tjej, men viktigast är ju att det är roligt. Nu ligger både Rutan och Crullan och sover sin skönhetssömn, så nu har jag det lugnt och skönt. Ska sätta mig och ta en god   .

Snart börjar OS på   och då blir det inte mycket gjort. Ögonen kommer väl att bli fyrkantiga. Hoppas bara det kommer att gå bra för våra Svenska idrottare. Önskar dem LYCKA TILL!   

Av Laila Willén - 11 februari 2010 19:09

Dagen har varit ganska så bra. Har varit på promenad med hundarna, fast inte lika långt som vanligt. Än är jag inte riktigt bra i rygg och nacke.

Min granne Marie kom in nu på eftermiddagen för vi skulle    mina små whippar. Tyvärr gick det inte så bra, men bättre än ingenting alls. Eftersom Rutan är i trotsåldern och Crullan i puberteten, så är det inte lätt.

                                                    

    

     

Av Laila Willén - 10 februari 2010 23:15

Idag har jag varit ute med   själv, fast inte speciellt långt. Vill inte att det ska bli sämre igen. Min snälla granne Marie har varit på   med Minna och Meta.  Rutan är som en virvelvind i kopplet, med den påföljden att Crullan också snurrar runt i kopplet . Just nu är båda     ganska så busiga. Rutan är i trotsåldern och Crullan i puberteten. Nu fick jag till den riktigt ordentligt.

Har vägt lilla Rutan idag. Hon väger 9,1 kg. och är 43 cm. hög. Nu är jag inte så bra på att mäta, men jag tror det är ganska så bra mätt. Däremot får jag nog minska lite på maten till Rutan. Hon kan äta hur mycket som helst. Riktigt matglad tjej.                                             
                   

Nej, nu får det snart bli vår. Är jätte less på all snö. Jag vill ha vår med mycket sol och värme.           

Ovido - Quiz & Flashcards