La Will´s Kennel

Alla inlägg under juni 2010

Av Laila Willén - 12 juni 2010 22:15

  Idag har varit en regning dag. Mina   vill inte gå ut och göra sina behov en gång. De vill bara ligga inne och sova. Själv vill jag inte heller gå ut, men tyvärr måste man rasta sina vänner. Vilket de vill eller inte.

Har inte gjort något speciellt annars. Titta på   och   lite. När jag tittade på V75 så blev jag sur som ättika. Så fort jag vinner, så blir det dålig utdelning. Hade 6 rätt, men vad hjälper det. Fy fabian! Björn Goop satte iallafall dubbelt.   

Snart ska jag sätta mig framför   och titta på friidrotten. Ska koka en god   och ta mig något gott till  . Susanna Kallur ska springa häck. Jag hoppas det kommer att gå bra för henne. Dessutom är det fler svenskar med. Friidrott är så trevligt att titta på, tycker jag.

Om det blir lite finare väder till imorgon, så ska Madeleine och jag gå på utställningsträning med våra whippar. Hörs!

Av Laila Willén - 11 juni 2010 23:45

  Regn, fast tryckande och kvavt i luften. Idag skulle Medeleine till Örebro på möte. Då var jag hundvakt till de små liven. Allt var lugn och skönt. Natalie var på skolavslutning och Jonna var hemma hos mig. Natalie kom hem mitt på dagen, så då lagade vi lunch. Kyckling och ris med grönsaker. Gott gott!

Var hemma ett par gånger för att rasta mina hundar också. Sedan kom Håkan hem från jobbet. Han åkte och hämta Kinamat åt oss alla. Jätte gott och mycket mat. När vi satte oss och drack kaffe kom Madeleine hem tillsammans med Andor. Då var det dags att gå hem och vara lite social med mina hundar. Så lite på TV, men gick ganska tidigt till sängs. Imorgona är en ny dag!   

Av Laila Willén - 10 juni 2010 15:40

  När jag var i Västerås de 24 maj på valpträff, så passade jag på att hälsa på min son med familj i Ramnäs. Det var jätte trevligt. En hel del hysch hysch, men det fick sin förklaring vid matbordet. Det var en överraskning för mig så klart. Blev firad i efterskott av hela familjen. Bättre sent än aldrig! Fick    så klart och vacker sång. Blev riktigt rörd och otroligt överraskad. Vad    innehöll, ses på bilden under. Jätte fin! Tyvärr var jag tvungen att åka hem på kvällen. Det var med tungt hjärta jag lämnade alla. Saknar dem jätte mycket här uppe. Sätter ut lite bilder på en del av familjen.  

Det rinner vatten ur kran när man sätter på strömmen. Jätte fin och nyttig.

 

                

 Det här är bara en del av familjen.

   

 

            

 

  

 

Av Laila Willén - 9 juni 2010 23:30

Har inte gjort någoting idag. Mår inte så bra, när det är så här kvavt. Ont i huvudet och hela kroppen.

Var över iallafall till Madeleine med whipparna så de fick springa. De älskar att springa och så är de så lugna inne sedan.

Fick låna en liten TV av Natalie, för min TV la av igår. Bättre än ingenting alls. Hörs mer imorgon. Kram

Av Laila Willén - 8 juni 2010 22:45

  Idag har jag nästan inte gjort något. Skjutsade bara Natalie till skolan på förmiddagen. När jag kom hem igen, fick jag lunch av Madeleine. Ingen dålig lunch, fläskfilé med ris och grönsaker. Det var gott värre. Tittade sedan lite på de små underverken. Maja är en jätte duktig liten mamma. På eftermiddagen gick jag ner och tvättade några maskinen. Skönt med tvättstuga i källaren. Sedan har jag inte gjort mycket mera. Titta på TV har jag inte gjort, för den har gått sönder . Nu ska jag rasta hundarna, innan jag lägger mig och läser.    

Av Laila Willén - 7 juni 2010 20:03

  Tidigt på morgonen ringde Madeleine och sa att nu är det på gång. Äntligen! Skyndade mig att rasta hundarna och ge dem mat. Sedan bar det av till "Madde" och lilla Maja. Allt var i sin ordning, och Maja hade värkar. "Madde" åkte till veterinären med Tindra, för att ta bort stygnen och få veterinärintyg.

Ringde Sari, så hon kom över en liten stund. Skönt att ha sällskap. Sedan kom "Madde" hem igen. De som köpt Tindra kom och hämtade henne. Hoppas det går bra för henne.

När sedan Majas valpar kommit till världen, var alla nöjda och belåtna. Det blev 3 pojkar och 1 tjej. JÄTTE FINA!

Gick hem och duschade och bytte om samt rastade mina hundar. Sedan gick jag tillbaka och blev bjuden på middag med tillhörande kaffe. En mycket trevlig dag

 

 

  

 

  

 

 

 

Senare framåt kvällen kom Natalie tillsammans med Andor. De gick ut med mina hundar. Det tyckte jag var jätte gulligt av dem.
Nu är denna dagen snart till ända, så får vi ta nya tag tills imorgon.

Ha en trevlig kväll. Kram          

Av Laila Willén - 6 juni 2010 21:37

     SVERIGES NATIONALDAG!

 

 

Idag har Madeleine och jag varit och utställningstränat med Kickan och Rutan. Kickan var jätte duktig, men Rutan var på bushumör. Rutan är inte lika van som Kickan, och så är hon 1 år yngre också. Alla barn i början.

När vi kom hem blev jag bjuden på Tacospaj med grönsaker. Jätte gott! Därefter blev det kaffe.

Lilla Maja var nere i 36.4, så nu är det snart dags. Inget är som väntans tider. Men väntar man på något gott, så väntar man aldrig för länge.

Ska gå och lägga mig i skaplig tid, ifall Maja tänker föda i natt. Hörs imorgon igen. Ha en fortsatt trevlig kväll. Natti!   

Av Laila Willén - 5 juni 2010 23:45

  En strålande dag men lite för varmt. Har inte gjort speciellt mycket, förutom  att tvättat lite.

När jag tittade på travet idag, så kom jag att tänka på Conny Nobell. När Björn Goop kom med honom på Elitloppet i år, så strålade det om både häst och kusk. Det var en fröjd att se dem tillsammans igen. Conny spexade och njöt i fulla drag, liksom Björn. Det stålade kärlek mellan dem. En underbar syn!

 

             

 

         CONNY NOBELL OCH BJÖRN GOOP    

 

Vilken glädjespridare har var Conny. Det går inte att ta miste på annat än att både häst och kusk trivdes tillsammans.

Ovido - Quiz & Flashcards