La Will´s Kennel

Alla inlägg under juli 2011

Av Laila Willén - 21 juli 2011 23:45

 Hela dagen har det regnar. Nu får det vara bra. Behöver ha lite sol igen.



  Åsa och jag har varit i grusgropen och låtit hundarna springa av sig. Kickan fick bara vara med på promenaden efteråt. Hennes frambens bakre trampdynor är fortfarande inte läkta riktigt. Tror att det är bra till lördag.




 Tog bilen in till Skutskär för att handla lite. Köpte ett par joggingbyxor bl.a Träffade Carina på Coop. Hon satt i kassan. Har semester från lördag.



 Snart är det dags att ta en runda genom byn. Skönt med en promenad innan vi går och lägger oss.



        VAR RÄDD OM VARANDRA........................                                     HA EN BRA FREDAG!          



  Tack snälla Monica för att du skickade Rutan och Kickans tävlingsböcker. Ha det så bra, så ses vi nästa vecka. Kram från din tacksamma granne.    

Av Laila Willén - 20 juli 2011 23:56

 Har varit fint väder idag. Kanske lite för varmt, men skönt.



 Åsa och jag var på promenad med hundarna innan vi åkte till Gävle för att handla. Meta, Bambina och Flingan var hemma, medans Rutan och Kickan var med. Handlade mat samt en hel del som vi behövde både Åsa och jag.   


 Natalie ringde. Hon kommer till Järbo på lördag för att se Rutan och Kickan springa. Det ska bli skoj, för hon har sin pojkvän med sig från Gottland. 


 Snart är det dags att ta en promenad med hundarna igen. Både Åsa och jag går en promenad runt Älvkarleö med våra hundar.



               Ha det så bra...................

                                          och var rädda om varandra  


                            TREVLIG TORSDAG!    

Av Laila Willén - 19 juli 2011 23:07

 Dagens väder kan man inte klaga på. Kanske lite för varmt för bilkörning, men annars toppen.



  Styrde kosan till Åsa i Älvkarleö. Hämtade henne med hundar, sedan hämta vi Cecilia i Gävle. Slutstation Järbo Kapplöppningsbana. Mycket folk var där för att träna. Rutan sprang ensam på sprint. Tiden var 20.72 Var nöjd med den eftersom hon är mellan löp och valpvecka. Kickan sprang också ensam på sprint. Tiden var 22.37 Bra eftersom hon har valpvecka nästa vecka. Dessutom har hon gått upp 0,5 kg. sista månaden.



  Hundarna och jag följde med Åsa hem. Stannar där i några dagar, för jag ska köra hundarna till helgen igen.



           HA EN TREVLIG ONSDAG.                 

Av Laila Willén - 19 juli 2011 00:06

  Dagens väder har varit regn, regn och åter regn. Jag önskade mig regn, men inte så här mycket. Man är aldrig nöjd.

 

  På förmiddagen bakade jag en kaka till eftermiddagskaffe åt Carita, Roland och mig själv.......Har sedan stått i tvättstugan för att tvätta upp alla hundfiltar. Dessutom bytte jag i min säng, för nu har Meta löpt färdigt. Skönt!

 

  Snart är det dags att ta en sista promenad innan det är dags att gå och sova............Åker till Järbo i morgon för att träna hundarna. Hämtar upp Åsa W. på vägen. Håll tummarna att det går bra.

 

             TREVLIG TISDAG!     

Av Laila Willén - 17 juli 2011 23:45

    Blandat väder, men ändå rätt så skönt. Skadar inte med lite regn, för att det ska bli normal växtlighet.

 

  Har storstädat hela lägenheten på eftermiddagen. Det är så skönt när allt är rent och luktar gott. Meta har slutat löpa, så det var därför det blev storstädning. I morgon blir det tvättstugan igen. Alla sängkläder och hundfiltar samt lite matter.

 

  Dags att ta en kvällspromenad med hundarna. Vädret är så skönt, så man njuter att vara ute.

 

                      TREVLIG MÅNDAG!   

Av Laila Willén - 16 juli 2011 23:39

  Dagens väder har varit perfekt för kaffe ute i min lilla trädgård. Har haft en jätte skön dag med mina hundar.

 

  På förmiddagen bakade jag en kaka till eftermiddagskaffet hos Carita och Roland. Den blev god, tycker jag. Hade glacyr på för det skulle bli lite festligare.

 

  Pratade med Dan i telefon. Han hade varit på akuten, för han mådde inte bra. Han ska läggas in på måndag, för att ta reda på vad det är. Troligen infektion någonstans enligt läkaren. Hoppas bara det inte är något allvarligt, för det klarar hans lunger inte av................ Eftersom han skulle komma hit på tisdag, så blir det inget av med det nu. Han kommer så fort han är bra, sa han.

 

  Snart är det dags att ta en kvällspromenad med hundarna. Vädret är perfekt för en promenad.

 

                TREVLIG SÖNDAG!       

Av Laila Willén - 15 juli 2011 23:45

  Idag har det regnat hela dagen. Toppen! Det behövdes, för allt var så torrt.Framåt kvällen avtog regnet, men fortfarande grått. Skönt!

 

  Både hundarna och jag har varit så lata hela dagen. Riktig sjusovar dag. Med andra ord så har vi inte gjort något speciellt.............. Har varit på en långpromenad, och tänker ta en till innan vi går till sängs för dagen.

 

            HA EN UNDERBAR LÖRDAG!     

Av Laila Willén - 14 juli 2011 22:54

  Dagen har varit otroligt skön. Precis lagom varmt.

 

  KL. 5.30 var jag till min granne Monica och drack kaffe. Hennes katt har fått ungar för 10 dagar sedan. Toppen gulliga. Tre små söta tjejer. En svart och två brindlade. Alla undrar varför jag är uppe då, men tyvärr så kan jag inte sova för värk. Monica såg när jag var ute med Kickan och kissa henne. Kaffet var klart, så det var bara att ta en kopp. Hon skulle till jobbet sedan, så det var trevligt med kompiskaffe på morgonen.

 

  Tyvärr så har jag så trötta hundar på morgonen. De vaknade inte förrän 9.45 så då som först gick jag ut med dem. Kickan ville inte med, för hon hade ju kissat och bajsat kl. 5.00 Det brydde jag mig inte om, så hon var jätte sur.

 

  Har läst en hel del idag. Måste plugga näringslära för att hålla mig informerad med allt nytt. Det bästa är att Hill´s har otroligt bra böcker som jag får sänt till mig så fort det är något nytt. Tror inte det finns något bättre undervisningsmaterial. Är mycket nöjd med alla Hill´s producter.

 

  Har tittat på Kronprinsessan Victorias födelsedags program. Mycket bra artister och trevlig underhållning. Bröderna Sedin fick Victorias Stependiet. Väldigt duktiga killar när det gäller hockey.

 

  Lite senare ska jag ta en långpromenad med hundarna. I morgon blir det nog inga långa promenader, för det ska ju regna hela dagen. Det ska bli skönt med lite nederbörd, för det är så torrt i markerna. Älskar lukten ute i naturen efter regn. Jag välkomnar regnet med öppna armar.

 

            TREVLIG FREDAG. HA DET SÅ BRA.   

 

Ovido - Quiz & Flashcards