La Will´s Kennel

Alla inlägg under mars 2011

Av Laila Willén - 22 mars 2011 23:15

  Nu är jag opererad. Det var lite läskigt, när de tog ut den gamla lincens och satte in den nya. Allt har gått bra. Körde hem själv, vilket jag inte fick. Men vad gör man inte för att komma hem fort till hundarna.

 

Tyvärr så mår jag inte så bra just nu, men det blir bättre. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Hörs imorgon! Natti!   

Av Laila Willén - 21 mars 2011 23:49

  Vädret har varit underbart idag också. Fortsätter det så här i några dagar, så försvinner snön snart. Skönt!

 

  Idag har jag varit orolig och nervös. Tycker inte om att de ska skära i mitt öga. De får operera mig var som helst, men ögonen är så känsliga. Tror säkert att det går bra, men jag är iallafall nervig. Visst är jag larvig?

 

  Nu ska jag rasta av hundarna innan jag lägger mig. Ska upp så tidigt imorgon. Måste gå upp senast 6.00 Ska rasta hundarna och ge dem mat. Sedan måste jag duscha innan jag åker till Uppsala och opererar mig.

 

Sov gott och var rädda om varandra.     

Av Laila Willén - 20 mars 2011 21:52

  Idag har det varit strålande väder. Har haft ballkongdörren öppen i stort sett hela dagen. TOPPEN!

 

Vi har varit ute och gått hundarna och jag. Det är skönt att få röra på sig. Ingen mår bra av att bara vara inne. Tyvärr har det ju varit så halt, så man inte har kunnat vara ute.

 

Vad som sedan har hänt med mig, vet jag inte. Kan knappt gå just nu. Benen har svullnat så mycket, så jag får inte på mig några skor. Blir det inte bättre till imorgon, måste jag åka in till Sjukhuset. Fy f´n vad jag blir less på allt ibland. Vad som än händer, ska jag operera mig på tisdag. Så det så!

 

Måste gå och lägga mig, för det värker så otroligt när jag inte lägger upp benen. Mina ben har svullnat förr, men inte så här. Det är riktigt otäckt.

 

Ha det så bra alla mina vänner och var rädda om varandra, för livet är så kort.   

Av Laila Willén - 19 mars 2011 23:54

  Idag har varit en underbar dag. Sol och värme! Det verkar som om våren är i antågande iallafall. Ingen blir gladare än lilla jag.

 

  Har varit ute med hundarna på en skön promenad i solen. Vi var ute i 2 timmar. Gissa om det var underbart. Både hundarna och jag  var skönt trötta när vi kom in.

 

  Annars har jag inte gjort något speciellt. Tittat lite på skidor, fast det var inget intressant. Markus Hellner var ju sjuk, så då fick ju Petter Northug vinna. Som vanligt var han väldigt osportslig. Lät alla andra dra, så han fick spara på krafterna till upploppet. Fy för den lede!   

 

Ikväll tittade jag på körslaget. Det var bra, tycker jag. Vi får se hur det blir framöver.

 

Nej nu ska jag rasta av mina små vänner innan det blir dags att gå och lägga sig. Fast en kopp   måste jag ha innan, annars kan jag inte sova. Suss gott!   

Av Laila Willén - 18 mars 2011 23:45

  Nej nu börjar jag tappa tålamodet. Det faller massor med vitt från en klarblå himmel. Jag vill inte ha mer av den varan nu. Tänk att ingen lyssnar på mig.

 

Tyvärr var jag tvungen att åka till Östervåla för att hämta min ögonsalva som Dr. ringt in. Måste ta det före op., så jag inte får infektion efteråt. Det är bara hoppas att det funkar.

 

Har inte kunnat gå på promenad idag, för det är rena rama isbanan under snön. Kan knappt ta mig till brevlådan för att hämta posten.

 

  Hundarna tycker inte som mig. De älskar när det snöar. Rutan och Kickan far som dårar på baksidan. Även mormor Millan tycker om att leka i snön. Till och med Minna och Meta springer och leker.

 

  När jag sitter vid datorn, så ligger Millan på sängen bredvid mig. Hon vill hålla koll på vad jag gör och var jag är. Gulligt!

 

  

Visst är hon söt min gamla dam?   

 

Ikväll har jag tittat på Let´s dance. Tycker Frank Andersson är otroligt duktig. Jag hoppas han vinner nästa lördag. Håller tummarna för han.

 

Nu ska jag ta mig en treo och krypa ner i sängen. God natt alla där ute. Ha det så bra.     

Av Laila Willén - 17 mars 2011 22:52

  Idag kom glasögonen med posten som jag vann. De var jätte bra och snygga. Får väl byta glas efter starroperationen på tisdag. Det blir ju inte lika dyrt, som helt nya glasögon. Endast ett glas.  

 

Ringde ögonmottagningen i Uppsala vid middagstiden. De skulle skicka in recept på ögonsalva. Fortfarande har jag inflammation i ögonlocken. Får hoppas det går över till tisdag. Dr. sa att jag skulle komma in iallafall.

 

Dagen har varit kall, men ändå fin. Värmen kommer inte förrän på lördag, säger de som begriper. Får väl hoppas att de har rätt.

 

  Hundarna har varit jätte busiga idag. Vet inte vad som har tagit åt dem. Har bara varit på en liten promenad, för jag har så svårt att gå i halkan. Antar att de är understimmulerade.

 

  Nu ska jag ta en kopp kaffe vid TV. Sedan blir det sängen. Natti natti!     

 

 

Av Laila Willén - 16 mars 2011 21:31

  Idag har det varit fint väder. Nu tror jag att våren är på väg. Det är bara att hålla tummarna att så är fallet.   

 

Tittade på Skid-sprinten från Stockholm. Mycket bra, när Emil Jönsson spurtade ner Petter Northug. Han är en osportslig norrman. Tjejerna gick det inte lika bra för, men de var duktiga ändå. GRATTIS EMIL! Du är bäst!   

 

Har varit ute med hundarna på en ganska så lång promis, så det blir bara rastning på baksidan i kväll.

 

Ska titta lite på TV innan jag kryper ner i sängen med min bok. Ha det!       

Av Laila Willén - 15 mars 2011 23:54

  Har varit hos distriktssköterskan på provtagning idag. Hon tog prov som visar om jag fortfarande har MRSA. Med andra ord: Sjukhussjukan. Hoppas det har försvunnit, för annars är det så jobbigt med behandling före operation. Håller tummarna att jag är frisk från det.

 

Under dagen har vi (Hundarna och jag) varit ute på promenad, fast det är fortfarande så halt. Fy f´n!  Nu ska det ju bli varmare, så jag hoppas att det försvinner då. Man kan ju alltid önska sig det, iallafall.

 

Nu ska jag gå till sängs med min bok. Ha en bra sömn och sov så gott. kramizar   

Ovido - Quiz & Flashcards