La Will´s Kennel

Alla inlägg under mars 2011

Av Laila Willén - 6 mars 2011 23:45

  Idag har jag nästan bara tittat på TV. Först Wasa loppet och sedan 5 milen. Samtidigt skidskytte.

 

Wasa loppet var jätte spännande. Blev jätte glad när Jörgen Brink och Jenny Hansson vann.

 

5 milen blev också spännande. Tyvärr så vann Norges skidkung  Petter Northug. Har inte mycket över för den mannen, så osportslig han är Fy f´n!

 

Herrarnas jaktstart i skidskytte gick väl inte så bra.  Damernas jaktstart i skidskytte gick bättre. Helena Ekholm fick en bronsmedalj. Bra Helena!

 

Sedan har det varit slalom, vilket jag inte har tittat på.

 

Ikväll tittade jag lite på friidrotten. Nytt väldsrekord i tresteg. Kul! Sedan blev det brons i höjdhopp till Ebba Jungmark.

 

Markus åkte hem igår kväll, för att Alina inte mådde så bra. Har pratat med Markus idag, och Alina mår lite bättre. Men hon ska till VC imorgon. Hoppas det inte är något allvarligt.

 

Dagen har varit bra annars. Promenad med hundarna i det finna "vårvädret". Skönt!

 

En sista tur med hundarna innan sängen ropar. Sov gott!  

Av Laila Willén - 5 mars 2011 14:16

  Idag har vi fint väder med strålande solsken. Både hundarna och vi (Markus och jag) tycker det är toppen.   

 

  Markus är ute och skottar snö i vild förtvivlan. Det har ju frusit, så det är inte lätt att få bort det "vita" som ligger på gården. Han kämpar så gott det går.

  

 

Jag har tittat på Skid-VM under tiden. Tyckte tjejerna var duktiga fast det inte blev någon medalj. Man kan inte alltid vara på topp.

 

Nu ska jag gå och laga lite mat, så vi slipper vara hungriga.

 

Efter maten tänkte jag vi skulle ta en promenad med hundarna. De behöver ut och röra på sig. Även jag behöver det.

      

    

Hörs imorgon igen.   

Av Laila Willén - 4 mars 2011 21:32

  Idag har jag bara tittat på Skid VM. Det gick ju ganska så bra för killarna. Bli 2:a efter Norge är inte fy skam. GRATTIS POJKAR!

 

KL. 19.30 åkte jag till Östervåla för att hämta mitt barnbarn Markus. Det är jätte roligt när han kommer och hälsar på. Dessutom är han duktig och hjälper till med både snöskottning och promenader med hundarna. De älskar honom.

 

Nu har vi tittat på Let´s Dance och väntar på resultatet. Under tiden så tar vi oss lite kvällsfika. Sedan blir det en kvällspromenad med hundarna innan det blir läggdags. Ha en trevlig kväll och sov gott.   

Av Laila Willén - 3 mars 2011 23:41

  Idag har det varit snöskottning igen. Det har rasat ner från taket, så jag kom inte ut. Varken på framsidan eller baksidan. Fy vad less jag är på all snö. Tror jag ska emigrera till varmare länder. Hahahaa!

 

  Idag så var det damstafett 4 x 5 km. damer. Det gick jätte bra för dem. Att bli 2:a är inte illa. GRATTIS FLICKOR! Det gjorde ni bra .

 

  Sedan var det mixstafett i skidskytte. Tyvärr så blev de bara 4:a. Bättre lycka nästa gång.

 

  Annars har det inte varit något speciellt. Hoppas all snö smälter bort nu, så vi får vår någon gång. Längtar oerhört mycket efter sol och värme. Tror även hundarna gör det.

 

  Ikväll nu var det landskamp mellan Sverige och Norge. Wassberg körde hem segern till Sverige. Resultat just nu är 4 - 2 till Sverige. Bra!

 

Dags för kvälls eller natt promenaden. Ha en skön natt!   

 

Av Laila Willén - 2 mars 2011 22:54

    Idag fick jag brev från Handkir. Uppsala. Där var information inför op. imorgon. Tyvärr så blir det inget, p.g.a att jag måste ta massa prover innan. Eftersom jag har haft sjukhussjukan, så måste de veta hur mycket behandling jag ska ha innan op. Fy vad sur jag blev, fast tur att de är noga. Det har kunnat sluta illa, med en massa infektioner. Nog om detta.

 

  Tittade på sprintstafetten på TV. Charlotte Kalla och Ida Ingemarsdotter var jätte duktiga. GULD till flickorna. GRATTIS både till flickorna och vallateamet. Äntligen har vallateamet hittat rätt. TOPPEN! Dessvärre så gick det inte lika bra för killarna, men de var också duktiga. Kul att de har bra skidor igen. Hoppas på fler medaljer nu under VM.   

 

  På eftermiddagen kom min kära vän Madeleine från Karlholm. Hon lämnade två kartonger med frysta hamburgare av vom till mina hundar. Efter det åkte hon på ett ärende och kom tillbaka vid 19.30 tiden. Vi åt en sen middag med efterföljande kaffe. Vi hade en skön och trevlig kväll tillsammans. Nu har hon åkt hem igen till Karlholm. Saknar henne och familjen enormt mycket. Vi hade jätte mycket trevligt tillsammans när jag bodde där. Ska åka och hälsa på dem så fort jag op. mitt v. öga.   

 

Nu ska jag ta en kvällspromenad med mina hundar. Ha en skön natt och sov gott.   

 

 

Av Laila Willén - 1 mars 2011 16:55

  På middagen idag ringde de från Handkir. Uppsala. De hade fått ett återbud, så jag får komma in på torsdag morgon och op. höger hand. Toppen! Det ska bli skönt att få handen i bra skick igen, för det har de lovat. Jag får väl hoppas det iallafall.

 

Tittade på Skid-VM idag, men det gick helt åt skogen för svenskarna. Hoppas vallateamet kommer underfund med hur de ska valla till nästa tävling. Lider med åkarna, för så här hade de ju inte tänkt att det skulle bli under VM.

 

Madeleine kom inte idag, men hon kommer imorgon istället. Saknar henne enormt mycket. Hon är bland det bästa som finns. En sann och ärlig vän!   

 

Nej nu ska jag ta och baka en kaka till imorgon. Lite kaffebröd vill vi ju ha, ävan fast det inte är nyttigt.

 

Ha en trevlig kväll och var rädda om varandra. Kramizar

Ovido - Quiz & Flashcards