La Will´s Kennel

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Laila Willén - 15 februari 2011 22:18

Idag har jag varit i Uppsala på handkirurgen (Akademiska sjukhuset). Där fick jag besked att jag skall operera lång- och ringfingret inom 1 månad på höger hand. Jätte bra, så jag kan börja måla keramik igen. Längtar efter att få hålla i penseln igen.

 

Hundarna hade skött sig bra när jag var borta. De är riktigt duktiga att vara ensamma. När jag kommer hem och varit borta ett tag, så lägger de sig och sover direkt jag tagit av min ytterkläderna.  Får nästa tvinga dem att gå ut och rasta sig. De är så gulliga mina 4-benta vänner.

 

Imordon blir det Uppsala igen. Denna gången ska jag till ögonmottagningen. Där ska jag få besked när jag ska operera mitt vänstra öga. Hoppas det blir nästan omgående. Har lite svårt att köra bil just nu.

 

Idag var Roland snäll och skjutsade mig till Uppsala. Han skall även skjutsa mig imorgon, för då får jag absolut inte köra hem. De skall nämnligen bedöva båda ögonen för undersökningen, och det tar flera timmar innan bedövningen släpper så man ser igen. Det är skönt med snälla grannar.

 

Nej nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och titta lite på TV innan det är dags för sängen.

 

                             

 

         LÄNGTAR EFTER VÅREN!

Ovido - Quiz & Flashcards