La Will´s Kennel

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Laila Willén - 10 april 2011 23:47

  Man får inte vara glad en hel dag, för vädret. Fram till ca. kl. 15.00 var det fint. Sedan dess har det regnat och varit grått. Fy vad jag är trött på detta.

 

  I kväll gick vi bara en liten sväng. Tycker inte det är så roligt att hundarna blir blöta till natten. Dessutom tycker inte hundarna heller om att bli blöta.

 

  Nu ska jag ta en god kopp kaffe och gå till sängs. Tänker läsa istället för att se på dumburken. Hoppas alla där ute får en skön natt. Sov Gott!     

Av Laila Willén - 10 april 2011 14:15

  Idag har vi haft en underbar dag. Tidigt på morgonen gick vi en långis på ca. 1,5 tim. Det var jätte skönt. När vi kom hem så var det dags för frukost. Sedan vilade hundarna en liten stund medans jag tittade lite på TV.

 

  Hela förmiddagen har vi varit i trädgården. Jag satt och läste och drack kaffe. Idag blåste det inte, så det var ljuvligt att sitta ute. Hundarna lekte och pratade med alla som gick förbi. Till deras förtjusning så stannade alla och pratade med dem också. Alla är så vänliga här, vilket jag tycker är så trevligt. Både hundarna och jag stortrivs här.

 

 Kickan är så nyfiken på grannens katt.     Rutan tycker det är toppen.   Hon sitter och bara njuter, mitt lilla busfrö.

Ovido - Quiz & Flashcards