La Will´s Kennel

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Laila Willén - 14 juni 2011 23:45

    Dagens väder har varit grått och trist. Dessutom har det regnat med jämna mellanrum. Visserligen tycker jag det har varit rätt så skönt.

 

  Överläkaren på Handkirurgen, Akademiska i Uppsala ringde mig idag. Han var liksom jag förtvivlad att min hand inte var bra. Ska till Uppsala på måndag och träffa någon specialist angående min hand. Hoppas jag får reda på om det kommer att bli bra, eller om det ska vara så här.

 

  Pratade med Madeleine om hundarna nästa vecka. Ska skjutsa Minna, Meta och gamla Millan till henne på måndag efter jag varit i Uppsala. Hon är otroligt snäll som ställer upp och har mina hundar en hel vecka. Skönt med riktiga vänner.  

 

  Rutan, Kickan och jag ska till Järbobanan efter vi lämnat de andra hundarna i Karlholm på måndag. Vi ska vara där hela veckan och hjälpa till p.g.a vissa omständigheter. Tävling på onsdag och lördag. Ska även passa på att köra mina flickor, och eventuellt ta solo licens. Hoppas det kommer att gå bra.

 

  Snart är det tid att gå ut med hundarna på en promenad. Ska bli skönt att röra på sig lite innan det är dags att gå till sängs.

 

                   VAR RÄDD OM VARANDRA    

Av Laila Willén - 14 juni 2011 07:30


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

      MALIN                 


Hoppas du får en JÄTTE bra dag. Var rädd om dig. Saknar dig. Bamsekramar i massor till Farmors tjej!

 

 

                            

 

 

Igår kväll gick det inte att komma ut på Internet eller att ringa med Telia. Vet inte vad det var för fel.

 

Återkommer senare under dagen, om inget händer.

 

           HA EN BRA DAG        

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards