La Will´s Kennel

Alla inlägg den 19 juli 2012

Av Laila Willén - 19 juli 2012 22:30

  Fint väder!

Igår blev det inte mycket skrivit, för Christina och jag var till Årsunda hos Inger och Micke. Även hundarna var med. Hade en mycket trevlig dag hos dem. Micke hade lagat Christinas bil, så nu är det bara att besikta den. Skönt att den äntligen har blivit lagad. Micke var snabb, vilket inte de andra som lovade hjälpa henne var. Micke kan man alltid lita på. Dessutom är han otroligt duktig. Under tiden jag var borta från lägenheten, så målades mina fönster och dörrar.


Dagen har varit mycket bra. Redan tidigt på förmiddagen kom Marie och Kenneth. De hade med sig Meta. Hon är för gullig. Vi fikade och pratade en hel del om hundarna. De var jätte stolta över Meta. Skönt att det går bra.

Målaren var och målade en andra gång, så nu är det klart. Han var även snäll och målade mitt lilla skåp i trädgården. Välsigt snällt!


På eftermiddagen bjöd jag Carita och Roland på Pizza. De vart glada och tacksamma. Drack även kaffe där.


Var till Coop och köpte en fin lykta till Christina, för hon fyllde år i dag. Blev bjuden på kaffe och tårta med jordgubbar. Jätte gott.


Nej, nu ska jag gå ut på en långpromanad med mina whippar. Det är så skönt ute, så det ska bli mycket trevligt att få gå ut.


Ha en trevlig fredag och var rädd om er. Kram  


          

  

Ovido - Quiz & Flashcards