La Will´s Kennel

Alla inlägg under april 2011

Av Laila Willén - 15 april 2011 00:00

  Dagens väder kan ingen klaga på. Strålande solsken och varmt.

 

  Hundarna och jag har varit ute i trädgården nästan hela dagen.

 

  Det finns jätte mycket blommor i rabatterna, som förra hyresgästen har satt. Det tackar man för. Själv har jag inte satt något ännu.

 

  Har inget mer att skriva för dagen. Har nämnligen jätte ont i handen, så det är lite jobbigt för tillfället. Natti natti   

Av Laila Willén - 14 april 2011 23:31

  Dagens väder har varit underbart. Tyvärr så har jag inte varit ute så mycket, för jag har ju varit i Uppsala. Blev opererad på eftermiddagen  i min högra hand. Efter operationen så tog jag bilen och åkte hem (fick lokalbedövning). När bedövningen släppte, så var det otroligt vilken smärta det blev. Kunde i drömma om att det skulle göra så ont. Dessvärre är att jag inte får göra något på minst 14 dagar. Måste ha handen uppåt. Fy vad jobbigt.

 

  Hundarna tycker jag ser konstig ut med handen i paket. Rutan vill inte lämna mig alls. Följer mig hela tiden.

 

  I kväll fick jag samtal från en god vän i Fagersta.  Blev jätte ledsen, för en mycket god vän till mig är fruktansvärt dålig.  Ber en bön att det vänder, så jag slipper mista min gode vän. Livet är inte en dans på rosor.   Alltid är det de goda och snälla som lämnar jordelivet först. Mycket orättvist, enligt mig. Hoppas av hela mitt hjärta att min gode vän blir bra igen. Saknar våra stunder tillsammans.    

 

Nej nu måste hundarna kissa innan vi går till sängs. Sov gott! Själv hoppas jag på lite sömn. Ska försöka låta bli att grubbla för mycket. Natti Natti!   

Av Laila Willén - 13 april 2011 23:08

  Dagen har varit grå och trist. Solen har lyst med sin frånvaro. Dessvärre så tillhör det ju våren med  ostadigt väder. Vill ha SOL och VÄRME!

 

  Hundarna liksom jag har varit ganska så slöa idag. Det måste vara vädrets fel. När jag är slö, så är hundarna det också. Tydligen smittar mitt humör över på dem.

 

  I morgon är det åter till Uppsala och Akademiska. Den här gången är det till handkirurgen. Ska operera höger hand, för jag kan inte räta ut fingrarna när jag böjt dem.   Hoppas det lyckas, för jag har svårt att bland annat skriva.

 

   Nu ska jag gå och duscha och tvätta håret. Sedan blir det rastning på baksidan av hundarna, innan jag tar en god kopp   . Efter det blir det sängen och väntan på John Blund. Natti natti på er.     

Av Laila Willén - 12 april 2011 23:41

  Dagen har varit i stort sett bra. Med jämna mellanrum lite mulet, men mest sol. Det känns att våren är här för att stanna. Man kan ju alltid hoppas.

 

  Har varit i Uppsala på Akademiska på förmiddagen. Min ögonläkare var otroligt nöjd med resultatet av ögonoperationen. Allt var bra, och jag kunde läsa nedersta raden utan glasögon med det opererade ögat. Wow! Om ca 1 vecka måste jag byta glas i glasögonen nu. Enligt läkaren så kommer jag innan året är slut att behöva operera även h. öga, så därför anser han att jag inte ska byta glasögon ännu. Jag är hel nöjd.   

 

  Hundarna och jag har varit ute på promenad i skogen idag på eftermiddagen. Det var toppen skönt. Finns inget bättre än frisk luft för lungorna. Nu blir det att träna upp hundarna så de kommer i tävlingsform. Längtar redan efter att få köra dem på banan.

 

Nu är det kväll-natt, så vi ska ut på en liten promenad innan det blir dags att gå till sängs. Ha en bra natt alla där ute. Suss gott och vakna pigga och glada till en ny dag.   

Av Laila Willén - 11 april 2011 23:08

  Dagen har varit ganska så bra. Visserligen har det varit både sol och mulet, men ändå inget regn. Vi får hoppas på finare väder nu när det snart är Påsk.

 

       Hundarna har varit ute i stort sett hela dagen. Både de och jag har haft en skön mysdag i trädgården.

 

  Imorgon ska jag till Uppsala och ögonmottagningen på efterkontroll. Hoppas allt är bra nu. Det känns iallafall som det är bra.

 

   Nu ska jag rasta av de små liven med en liten promenad. Sedan blir det sängen. Ska upp tidigt imorgon.

 

  Ni ska ha det så bra och sova gott. Var rädd om varandra, för livet är så kort.   

Av Laila Willén - 10 april 2011 23:47

  Man får inte vara glad en hel dag, för vädret. Fram till ca. kl. 15.00 var det fint. Sedan dess har det regnat och varit grått. Fy vad jag är trött på detta.

 

  I kväll gick vi bara en liten sväng. Tycker inte det är så roligt att hundarna blir blöta till natten. Dessutom tycker inte hundarna heller om att bli blöta.

 

  Nu ska jag ta en god kopp kaffe och gå till sängs. Tänker läsa istället för att se på dumburken. Hoppas alla där ute får en skön natt. Sov Gott!     

Av Laila Willén - 10 april 2011 14:15

  Idag har vi haft en underbar dag. Tidigt på morgonen gick vi en långis på ca. 1,5 tim. Det var jätte skönt. När vi kom hem så var det dags för frukost. Sedan vilade hundarna en liten stund medans jag tittade lite på TV.

 

  Hela förmiddagen har vi varit i trädgården. Jag satt och läste och drack kaffe. Idag blåste det inte, så det var ljuvligt att sitta ute. Hundarna lekte och pratade med alla som gick förbi. Till deras förtjusning så stannade alla och pratade med dem också. Alla är så vänliga här, vilket jag tycker är så trevligt. Både hundarna och jag stortrivs här.

 

 Kickan är så nyfiken på grannens katt.     Rutan tycker det är toppen.   Hon sitter och bara njuter, mitt lilla busfrö.

Av Laila Willén - 9 april 2011 23:51

    Idag har det varit strålande solsken från en klarblå himmel. Har varit ute i trädgården och haft lite skönhetsvård där. Det är inte lätt, med 5 hundar som springer runt hela tiden. Men det får duga så länge. Var så skön att sitta där ute och dricka kaffe sedan. Helt bedårande.

 

  Hoppas bara det är lika fint imorgon. Ska vara ute med hundarna hela dagen då. De älskar att vara där ute, så jag ska ställa ut lite sängar till dem. Vill inte att de ligger på bara marken ännu.

 

  Nej nu ska vi gå på promenad. Ha en skön natt. Var rädd om varandra, för livet är så kort.  

 

Ovido - Quiz & Flashcards