La Will´s Kennel

Alla inlägg under juli 2012

Av Laila Willén - 22 juli 2012 22:45

 Började dagen med kaffe ute. Hundarna älskar att vara ute med mig i min lilla trädgård. De ligger oftast och solar, för det gillar de.


Har tittat en del på Årsdagen av Utöya. Det verkar fortfarande så otroligt att en människa kan göra något så vidrigt. Lider med alla, fast det inte är någon tröst. Nej, tyvär så måste livet gå vidare.  


Var i Östervåla och handlade på eftermiddagen. Annars har jag inte gjort något speciellt.


Har tittat en del på TV under kvällen, fast det inte har varit mycket att se. Snart ska jag ta en sista promenad med hundarna.


Ha en trevlig början på en ny vecka och var rädd om varandra. Kram på er alla       


 

   Ett av mina älsklingsdjur. Så vacker  

Av Laila Willén - 21 juli 2012 23:45

  Dagen har varit underbar med sol och värme. Det är man inte bortskämd med den här sommaren. Har varit ute i stort sett hela dagen med hundarna. Gjorde ordning i förrådet samt pynta och gjorde fint i min trädgård. Hundarna har varit med mig ute hela dagen, så nog har de fått frisk luft allt.


Idag så började Hundkapp-SM på Åkers Kanal. Till min stora glädje så gick DJ Black Jack, DJ Kalle Kula och JJ Sahlin vidare till final. GRATTIS på er alla tre. Synd att inte lilla DJ Kristina Kanel, Breeze och DJ Vargtass gick vidare, men det var bra ändå. Ett stort GRATTIS till ÅSA och LEIF för deras fantastiska uppfödning. Ni är fantastiska!


Pratde med Åsa igår. Hon berättade att Janne var kvar på lasarettet men flera skader. Hoppas att det blir bra och att han snart får komma hem till familjen. Men känner jag Janne rätt, så blir han inte långvarig på lasarettet. En riktig kämpe är han, som dessutom hade änglavakt. Håller tummarna för att han snart är hemma igen.


Sedan fick jag ett jätte fint köksbord med fyra stolar igår av min granne på 8 A. Hon hade köpt nytt, för hon hade tröttnat på det här. Blev jätte glad, för det var toppen fint. Hon blev också glad att jag ville ha det, för annars hade hon kört det till tippen. Det var lättare att bära över det till mig. Skönt när alla är nöjda.


Nej nu ska jag ta en sista tur med hundarna innan jag går och lägger mig.

Ha det så bra och var rädd om varandra. Kram  

 

                

Av Laila Willén - 20 juli 2012 10:51

  Visseligen är det soligt och fint, men tyvärr så är det obetydligt idag.

Igår kväll blev Janne påkörd. Han kom på sin motorcykel när en rattfull killepå motorcykel körde på han så han flög långt ut på åkern. Den rattfulla killen körde rakt ut och in i sidan på Janne. Båda kördes i ambulans till Västerås Sjukhus. Det har kunnat sluta väldigt illa, men Janne kommer igen. Han är en riktig kämpe. Hoppas av hela mitt hjärta att det går bra och att Sofi och barnen tar det lugnt. Tänker på mina goda vänner.   


         

           STYRKEKRAMAR    

Av Laila Willén - 19 juli 2012 22:30

  Fint väder!

Igår blev det inte mycket skrivit, för Christina och jag var till Årsunda hos Inger och Micke. Även hundarna var med. Hade en mycket trevlig dag hos dem. Micke hade lagat Christinas bil, så nu är det bara att besikta den. Skönt att den äntligen har blivit lagad. Micke var snabb, vilket inte de andra som lovade hjälpa henne var. Micke kan man alltid lita på. Dessutom är han otroligt duktig. Under tiden jag var borta från lägenheten, så målades mina fönster och dörrar.


Dagen har varit mycket bra. Redan tidigt på förmiddagen kom Marie och Kenneth. De hade med sig Meta. Hon är för gullig. Vi fikade och pratade en hel del om hundarna. De var jätte stolta över Meta. Skönt att det går bra.

Målaren var och målade en andra gång, så nu är det klart. Han var även snäll och målade mitt lilla skåp i trädgården. Välsigt snällt!


På eftermiddagen bjöd jag Carita och Roland på Pizza. De vart glada och tacksamma. Drack även kaffe där.


Var till Coop och köpte en fin lykta till Christina, för hon fyllde år i dag. Blev bjuden på kaffe och tårta med jordgubbar. Jätte gott.


Nej, nu ska jag gå ut på en långpromanad med mina whippar. Det är så skönt ute, så det ska bli mycket trevligt att få gå ut.


Ha en trevlig fredag och var rädd om er. Kram  


          

  

Av Laila Willén - 17 juli 2012 21:36

  Strålande solsken på förmiddagen, så det blev långpromenad med hundarna. Skönt men fortfarande har jag mycket ont i mitt högra knä. Svårt att gå, fast hundarna måste ju ut vilket jag har ont eller ej.

Bakade en rabarberpaj när vi kom hem. Vill ha något gott till eftermiddagskaffet.

Om jag mår ganska bra i mitt knä i morgon, så ska vi åka och hämta Christinas bil hos Micke och Inger. Den är klar nu, så det är bara att hämta den och åka till besiktningen. Blir skönt för Christina att hon får hem sin bil.

Ska ta en liten kvälls promenad med mina hundar, så jag kan gå och lägga mig framförTV:n sedan. Bör ha benet högt, så svullnaden går ner.

Var rädd om varandra och ha en bra lill-lördag.


      

        

                 Kram på Er!  

Av Laila Willén - 16 juli 2012 21:28

  Dagen har varit ganska så regnig och grå. Tyvärr så har det inte varit uppehåll så länge, så långpromenad har det inte blivit. Hoppas det blir bättre i morgon, så vi kan gå till skogen. Dels för att låta hundarna få springa samt plocka lite kantareller.

Själv har jag blivit bättre i mitt högra ben, fast inte riktigt bra är det. I morgon är det säkert bra, för jag har inte lust att ha ont längre.

Pratade med Lena idag. Hon tycker att Cruella är jätte gullig och snäll. Det är skönt att höra!

Nej, nu ska jag titta lite på TV innan jag tar sista turen med mina gulliga hundar.

Ha en undarbar dag i morgon och var rädd om varandra.  


      


 

Av Laila Willén - 15 juli 2012 20:52

  Tyvärr så har jag haft en otroligt jobbig dag. Har nämnligen fått en blodpropp i höger knäveck. En j..la värk samt att benet har blivit dubbelt så tjockt som vanligt. Har knappt kunnat ta mig fram gående. Har konsulterat med Akademiska i Uppsala. De bad mig komma in i morgon om det inte har blivit bättre. Om det skulle bli sämre under natten skulle jag åka direkt. Hoppas det är bra i morgon.

Christina var snäll och tog en promenad med hundarna mellan skurarna. Dessutom kom hon hem med en påse kantareller som hon plockat. Jätte gulligt!

Mina hundar är otroligt förstående, när jag har ont. De är så snälla och lugna då, så man blir alldeles paff.

Nej nu ska jag lägga mig framför TV:n och lägga upp benet. Vill att svullnaden ska gå ner, för det spränger riktigt mycket.

Ha det så bra och var rädd om varandra, för livet är så kort.

                     KRAMIZAR  


 

Av Laila Willén - 14 juli 2012 23:45

  Dagen har varit lugn och skön. Hundarna och jag har varit ute i skogen och promenerat. Hade en underbar stund tillsammans. Hoppas det kan bli lite mer sol nu, så man kan vara ute mer.

Har tittat en hel del på TV under resten av dagen. Älskar att se på friidrott, även om det inte är många svenskar med. Snart är det OS, så då blir man väl fast vid TV:n hela dagarna.

Nej nu ska jag kissa av hundarna för natten. Återkommer i morgon.


 

       ETT FANTASTISKT VACKERT DJUR  

                    CANIS LUPUS  


Ovido - Quiz & Flashcards