La Will´s Kennel

Alla inlägg under juli 2010

Av Laila Willén - 6 juli 2010 23:45

  Idag åkte Madeleine, Natalie, Andor och jag till Märsta Brukshundklubb för att BPH-testa Kickan och Crullan. Som tur var så var det inte så varmt, utan det till och med kom lite regndroppar. Det var mycket intressant att se våra tjejers reaktioner i olika överraskningsmoment. Båda tjejerna var jätte duktiga. Ska bli mycket intressant att få veta vad de kommer fram till efter sin utvärdering. Preliminärt så var det bra enl. dem. Rapporterar så fort jag får svar på testen.

Sedan åkte vi till Mc Donalds och käkade innan vi åkte hem. En lite udda dag, men trevlig och inressant.

Som vanligt så passade Kenneth och Marie de andra hundarna åt mig. De är otroligt snälla som alltid ställer upp när jag behöver hjälp.   

På återseende!   

Av Laila Willén - 5 juli 2010 23:20

 Ännu en dag i den otroliga värmen. Hundarna bara sover och dricker. De vill inte alls gå ut på promenad eller äta ordentligt.

Framåt kvällen var de dock på promenad med Kenneth och Marie. Sedan blev det en extra sväng med Rocky och Minna. De tycks komma bra överens. Vi får se tiden an. Ingen skulle bli gladare än jag om de gick ihop. Kenneth och Marie tycker så mycket om henne, så jag hoppas det kommer att fungera.

I morgon ska Madeleine och jag till Märsta Brukshundklubb med Crullan och Kickan. De ska göra varsin BPH-test åt SKK. Kennelklubben gör ett BPH-projekt, som vi senare får svar på. Ska bli mycket intressant vad våra små tjejer får för resultat.

Nu ska jag gå ut en liten kisspromenad med hundarna innan jag lägger mig. Håll tummarna för våra småtjejer imorgon. Natti natti!  

Av Laila Willén - 4 juli 2010 23:45

  Ytterligare en alldeles för varm dag. Hundarna är helt utslagna i värmen och vill helst inte gå ut. Tur att jag har fläktar som går dygnet runt, annars hade vi fått värmeslag. Det är varmare inne än ute i min lägenhet.

Framåt kvällen när det blivit lite svalare, så var Kenneth och Marie ute på promenad med alla. Dessutom så var de ute med Rocky och Meta tillsammans, och sedan Rocky och Minna. Det ser ut att gå bra. Får se vilken av hundarna de vill ha. Kanske till och med båda. Ingen skulle bli gladare än jag, för då vet jag att de fick det bra på ålderns dagar. Kenneth och Marie är jätte snälla med dem. Det har de varit sedan jag flyttade hit. Minna älskar Kenneth och Meta till Marie. Kan det bli bättre?

Ska försöka att tänka possitivt när det gäller mina greyhound. Alla vill ju sina hundars bästa. Saknaden kommer att bli jätte stor, men tyvärr så måste man inse sina begränsningar. Eftersom jag ska opereras i både vänster och höger knä, så räcker det med whipparna. Dessutom har jag hjälp med dem under tiden. Vi får se hur det slutar.

Ha det så bra i sommarvärmen!       

Av Laila Willén - 3 juli 2010 23:45

 Dagens värme har varit hemsk. Det var 32 grader ute och 35 grader inne. I den värmen kan man inte göra annat än duscha och dricka en massa. Hundarna har varit helt utslagna. På sommaren är det varmare inne än ute, och på vintern fryser blommorna ihjäl som står i fönstret. Gissa om det är isolerat. Hahahaa! Tur att jag ska flytta från denna lägenhet.

Har fått tag på en tvåa med uteplats i en annan kommun. Skönt! Återkommer senare vart jag flyttar. Ha det så bra mina vänner i värmen. Jag och hundarna lider i tysthet. Kramizar!  

Av Laila Willén - 2 juli 2010 22:58

                             

 

           SÖKÖVINTIN DEREK

 

                 1999.12.11  -  2010.06.30

 

               

 

Sökövintin Derek "Tomba" där han hör hemma med sin Kära matte Åsa.

 

              

 

Sökövintin Derek "Tomba" dagen innan han fyllde 10 år. STILL GOING STRONG!

 

                 

 

La Will´s Cruella är barnbarn till "Tomba" och Emmaline´s DJ Ruter Dam är dotter till "Tomba". Två underbara tjejer. De ska göra sitt bästa, så att Åsa och Leif kan vara stolta över dem. Saknar "Derek", men han lever kvar i våra minne. En stor STJÄRNA glömmer man inte. Han var SNYGG, DUKTIG KAPPLÖPPNINGSHUND, SNÄLL OCH TREVLIG FAMILJEHUND OCH DESSUTOM EN FANTASTISKA AVELSHANE. Med andra ord: HAN VAR ALLT MAN KAN ÖNSKA SIG.

 

 

 

Av Laila Willén - 2 juli 2010 22:17

 Idag har det varit så varmt, så man inte har kunnat vara ute med   dagtid. När klockan var åtta, så kom Kenneth och Marie och tog ut   på en långpromenad. De var helt slut när de kom tillbaka. Alla sover så gott nu, för det börjar bli lite svalare  inomhus nu på kvällen. Dagtid har vi ca. 30-35 grader inne. Jag har två fläktar som går på högsta dygnet runt. Gissa om jag får en bra elräkning. Jag undrar hur varmt det får vara inomhus innan man kontaktar hyresvärden. Ska ringa till hyresgästföreningen på måndag och ta reda på det. Vill ha fakta!           Ska ta en dusch igen, innan jag går ut sista kissturen. Var rädda om varandra, för livet är så kort.

 

 

 

Av Laila Willén - 1 juli 2010 23:08

  Idag har det varit olidligt varmt. Har sol i min lägenhet hela tiden den är uppe.

På förmiddagen var Theres här hos Madeleine angående PRO PLAN. Madeleine ska öppna ett hundtrim med tillhörande djuraffär. Det blir bra för alla hund- och kattägare i Karlholm. Hoppas bara de uppskattar det också.

Robin och jag var på loppis på eftermiddagen. Fanns inget vi var intresserade av.

Nu ikväll kom Inger och Micke och hälsade på. De skulle hämta min bil för reparationer och så skulle Robin med hem i några dagar. Tror nog att han kommer tillbaka. Han tycks trivas hos gamla kärringen.

Snart ska jag ta en promenad med hundarna, för nu börjar det bli normalt ute. Skönt.

 

Ovido - Quiz & Flashcards