La Will´s Kennel

Alla inlägg under februari 2011

Av Laila Willén - 20 februari 2011 23:08

  Idag kom det till min kännedom att en av mina bästa vänner är svårt sjuk. Sådana meddelande vill man inte ha. Jag hoppas av hela mitt hjärta att personen i fråga kommer att repa sig och bli bra. Det känns inget vidare för tillfället. Har så svårt att förstå att alltid ska det vara snälla och trevliga människor som drabbas av svåra sjukdomar. Håller tummarna och önskar att allt ska gå bra.

 

Har svårt att skriva något i denna stund, så jag slutar här för dagen. Sov gott!

Av Laila Willén - 19 februari 2011 23:11

Idag har jag varit ganska så slö, eftersom jag inte fick sova inatt. Det var nämnligen någon som gick och tog i alla dörrar. Hundarna vart så uppjagade, så de hade svårt att komma till ro sedan.

 

Det jag har gjort, är att jag har handlat. Inget annat, förutom tittat på skidor på TV.

 

Nu ikväll såg jag melodifestivalen. Det var ganska bra, fast jag tycker inte att The Playtones har i finalen att göra. Eric Saade var bra, så han kan det nog gå bra för i finalen.

 

Nu tänker jag snart krypa ner i sängen och sova. Hörs imorgon igen.   

Av Laila Willén - 18 februari 2011 23:31

  Idag fick jag trevligt besök från Skärplinge. Anette och hennes två små yorkshireterrier, Belle och Zita. Först åkte vi till skinnaffären för att köpa skinn. Anette köpte en jätte fin röd hud plus massa spillbitar. Jag köpte bara tre remmar till koppel. Kanon bra priser.

 

Sedan åkte vi hem till mig för fika och pratstund. Meta och Minna vart lite konfunderade på Belle och Zita. Som vanligt så sade jag till dem att det var Maddes hundar. Det funkade som vanligt. Kickan och Rutan vart så vilda, så jag fick låsa in dem. Gamla Millan på 12 år lekte med de små yorkarna. Hon är makalös den gamla damen.

 

  Vi hade en trevlig dag tillsammans, som jag hoppas på snart igen. Anette är en jätte glad och trevlig kompis. Det blev lite tomt och tyst när hon åkte hem.

 

Var ute på en kortis sedan, för det är för kallt att gå långt.

 

Nu ska jag rasta av dem igen, innan det blir dags att krypa ner i sängen. Natti natti   

 

 

Av Laila Willén - 17 februari 2011 21:47

  Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har haft en slappar dag. Det kan vara skönt det med ibland.

 

Imorgon får jag besök från Skärplinge. Anette kommer över och hälsar på. Hon ska till skinngarveriet och handla, och då hälsar hon på mig samtidigt. Det ska bli jätte trevligt.

 

Hundarna har varit lite extra busiga idag. Det är dags att gå ut och släppa dem, så de får rasa av sig. Tyvärr så är det ganska svårt här, för här springer väldigt mycket hundar lösa. Får se hur det blir framåt sommaren.

 

Nej, nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och titta lite på TV.

 

Var rädd om varandra, för livet är så kort.

 

Livet är förgängligt

makt och ära är fåfängligt

Låt ej någon blända Dig

För när Du en gång går ur tiden

är det blott samvetsfriden

som är något värt för Dig

 

Vackert och mycket sant!   

 

Av Laila Willén - 16 februari 2011 23:45

  Idag har jag varit på ögonmottagningen i Uppsala på undersökning. Fick besked direkt, att jag måste opereras snarast. Efter mycket pysslande så kom dr. fram till tisdagen den 22 mars. Han hade fått ett återbud, som tur var. Ska bli skönt att se ordentligt igen.

 

Det blir bra: Både höger hand (Om ca. 1 månad) och vänster öga blir opererade för sommare. Skönt!

 

Som vanligt så skjutsade Roland mig. Han är otroligt hjälpsam och snäll den mannen.

 

Hundarna var jätte snälla och skötte sig när jag var bort. De har blivit riktigt duktiga, de små liven.

 

Nej nu vill hundarna ut och kissa för natten. Ska bli jätte skönt att få sova.   

Av Laila Willén - 15 februari 2011 22:18

Idag har jag varit i Uppsala på handkirurgen (Akademiska sjukhuset). Där fick jag besked att jag skall operera lång- och ringfingret inom 1 månad på höger hand. Jätte bra, så jag kan börja måla keramik igen. Längtar efter att få hålla i penseln igen.

 

Hundarna hade skött sig bra när jag var borta. De är riktigt duktiga att vara ensamma. När jag kommer hem och varit borta ett tag, så lägger de sig och sover direkt jag tagit av min ytterkläderna.  Får nästa tvinga dem att gå ut och rasta sig. De är så gulliga mina 4-benta vänner.

 

Imordon blir det Uppsala igen. Denna gången ska jag till ögonmottagningen. Där ska jag få besked när jag ska operera mitt vänstra öga. Hoppas det blir nästan omgående. Har lite svårt att köra bil just nu.

 

Idag var Roland snäll och skjutsade mig till Uppsala. Han skall även skjutsa mig imorgon, för då får jag absolut inte köra hem. De skall nämnligen bedöva båda ögonen för undersökningen, och det tar flera timmar innan bedövningen släpper så man ser igen. Det är skönt med snälla grannar.

 

Nej nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och titta lite på TV innan det är dags för sängen.

 

                             

 

         LÄNGTAR EFTER VÅREN!

Av Laila Willén - 14 februari 2011 19:04


 

       ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG  

   

          "ALLA HJÄRTANS DAG"

 

 

 

 

                               


                               KRAMAR I MASSOR

Av Laila Willén - 14 februari 2011 09:01

  Precis när jag står och låser dörren, så ringer mobilen. Det var från ögonmottagningen i Uppsala. Dr. var hemma för vård av barn. Vilken tur att jag inte hade kommit längre. Får komma på onsdag istället.

 

Hundarna vart helt galna när jag kom tillbaka så fort. De tyckte ju att jag var konstig tidigare. De är inte vana att gå upp så tidigt på morgonen och bli rastade och få mat.

  

 

                                                          


Önskar alla en jätte skön ALLA HJÄRTANS DAG!

Ovido - Quiz & Flashcards