La Will´s Kennel

Alla inlägg under oktober 2012

Av Laila Willén - 21 oktober 2012 00:00

  Hela dagen har det regnat. Blir inte klok på allt regn. Dessutom har det inte varit OK med Telias nät idag. Skriver mer när det är åtgärdat. Datorn bara kopplar ifrån. Har ringt Telia och de lovar att det ska vara bra om ett par dagar. Hoppas det stämmer.

 

Ha en underbar början på en ny vecka. Var rädd om varandra, för livet är inte så långt. Kram på er!       

 

             

Av Laila Willén - 20 oktober 2012 23:45

  Ytterligare en regnig dag. Snart får man väl skaffa sig båt för att kunna vara ute. Hundarna vill inte gå ut, och jag håller med dem. De är jätte snabba att göra sina behov när det regnar.

 

Har träningsvärk idag, så jag har inte haft lust med någontong. Ryggen värken samt armar och ben. Det är bara "skit" av kärringen, så det är bara att träna på så värken ger sig.

 

Har legat framför TV under kvällen, så nu är det dags att rasta av mina hundar. Ska gå och lägga mig med en bra bok.

 

Ha en underbar och trevlig söndag, mina vänner. Var rädd om varandra och ha det så bra. Kramizar  

 

       

 

 

Av Laila Willén - 19 oktober 2012 23:06

  Vaknade till en regnig dag som vanligt. Kände mig som en ångvält gått över mig. Det märks att man har blivit till åren. Först möblera om, bära en massa möbler och prylar. Dagen efter gå på Överviktsgruppen och ha en intensiv träning på över 1 timme. Fy f´n!

 

Idag har jag tvättat dessutom. Snart måste väl det visa sig på vågen, som jag har slitit den sista tiden. Men det är bara att fortsätta.

 

Christina var här och hjälpte mig sätta ner en krusbärsbuske på stam samt en körsbärsbuske på stam. Ska bli gott till nästa sommar. Hoppas jag iallafall.

 

Har tittat på TV en stund i kväll. Snart ska jag ta en sväng med hundarna, för jag tänker gå och lägga mig snart. Behöver vila kroppen.

 

Ha en skön och trevlig lördag mina vänner. Dessutom ska ni vara rädd om varandra. Kram   

 

    

Av Laila Willén - 18 oktober 2012 07:34

  Håller på att möblera om, så därför har jag inte datorn inkopplad. Återkommer så snart allt är klart.

 

Ha en underbar torsdag och var rädd om varandra. Kram   

 

 

                    SAKNAR MIN MINNA  

              KICKAN och RUTAN bakom henne  

Av Laila Willén - 15 oktober 2012 23:31

  Vaknade till regn. Nej, nu får det "banne" mig vara nog med regn. Varken hundarna eller jag har lust att bli dyngsura för att gå ut. De måste både rastas och få promenader. Annars blir de odrägliga inne om de inte får röra på sig.Själv måste jag vara ute och gå om jag ska ha en chans att gå ner i vikt. Det är inget roligt att bara gå på gåbandet. Hundarna gillar inte när jag gör det.

 

Har sytt en del gardiner under dagen, så det blir att byta i morgon. Hoppas jag iallafall. Först på morgonen ska jag till Vårdcentralen i Östervåla och ta en massa prover. Läkaren vill veta värdena, så att vi inte har några bristsjukdomar. Det är väldigt noga på den här Överviktsgruppen. Skönt att få veta hur man mår! Ha ha haa!

 

Har tittat på TV under kvällen. Nu ska jag passa på att springa ut med hundarna, för det regnar inte just nu.

 

Ha en trevlig och bra tisdag samt var rädd om er. Kramizar   

 

           

Av Laila Willén - 14 oktober 2012 22:35

  Har frysit hela dagen. Vet inte om jag är på väg att bli sjuk, eller vad det är. Visserligen blev jag genom blöt igår när jag var ute på promenad med hundarna. När jag var som längst hemmifrån, så kom regnet. Var genomblöt när jag kom hem.

 

Har inte gjort någonting under dagen. Har legat under en filt i stort sett hela dagen. Hoppas jag är varmare i morgon.

 

Ska snart rasta av hundarna för natten, så jag kan krypa ner under täcket i värmen.

 

Ha en bra början på en ny vecka mina vänner. Var rädd om varandra och ta det lugnt. Kram   

 

               

Av Laila Willén - 13 oktober 2012 22:48

  Dagen började med sol, fast det var inte någon värme precis. Tog en promenad med hundarna vid 7-tiden. Vi gick inte så långt, för det var ingen värme för en långis. Var hemma igen vid 8-tiden. Hundarna gick och lade sig för att sova direkt.

 

Har inte gjort något annat än studera näringslära för både hundar och människor under dagen. Mycket intressant, fast ganska invecklat.

 

Under kvällen har jag tittat på TV. Snart är det dags att ta en sväng med hundarna, innan vi går och lägger oss. Tar med mig en bra bok i sängen, för jag somnar mycket bättre när jag har läst ett tag.

 

Ha en underbar och skön söndag, mina vänner. Var rädd om er och andra, för livet är ju så kort. Kram   

 

 

            Mina hundar älskar att ligga mjukt. Här på sina kuddar  

 

 

Av Laila Willén - 12 oktober 2012 23:18

  Vaknade till solsken. Fantastiskt! Tyvärr var det lite för kallt för att ta morgon kaffet ute. Hundarna däremot gillade att vara ute. Skönt när det är sol, för då blir det varmt framåt middagen.

 

Har haft ett litet födelsedagskalas idag. CHIPPEN har fyllt fyra år. Pojken är så fin, snäll och gullig. GRATTIS till Chippens syskon också. Kickan, Cruella och Zingo.

 

Har rensat ur en del saker som jag har ställt ut i förrådet. Ska försöka rensa mer, för det är fullt överallt. Har inte användning för så mycket grejer. Ska köra iväg en del till Hela Människan i Heby samt ge bort en del.

 

Har tittat på TV under kvällen, samt läst en del näringslära. Snart är det dags att ta en runda med hundarna, innan vi lägger oss för natten.

 

Ha en trevlig lördag mina vänner, och var rädd on er. Kram   

 

          

Ovido - Quiz & Flashcards