La Will´s Kennel

Alla inlägg den 10 januari 2013

Av Laila Willén - 10 januari 2013 23:36

  Dagen har varit lugn, fast det har kommit flera decimeter snö. Vill inte ha mera snö nu, utan vill att det blir lite varmare så snön smälter bort. Längtar efter våren med sol och värme.


Hundarna har haft det riktigt roligt ute i snön. Nu är det ju mjukt, så då går det att busa och ha kul. Både Rutan och Chippen älskar att vara ute i snön.


Christina var jätte snäll och skottade ut mig på baksidan. Bjöd in henne på kaffe och våfflor. Det var riktigt gott, så det så.


Har tittat på Peter Jöbacks Julkonsert. Den var fantastiskt bra. Han sjunger med sådan inlevelse, och berättar väldigt fint mellan sångerna. Är en stor beundrare av honom.


Har tittat på TV under kvällen. Ska rasta av hundarna en sista gång nu innan vi kryper till kojs. Tyvärr så får de rasta av sig på baksidan, för jag har ingen lust att skotta ut oss i kväll. Stora traktorn har nyligen varit här och lagt upp stora vallar på både fram- och baksidan.


Ha en bra fredag, mina vänner. Var rädd om varandra samt visa förståelse för varandra. Kramizar   


 

             POSEIDON I GÖTEBORG   

Längtar otroligt mycket efter denna underbara och trevliga staden. Absolut Sveriges framsida, men sin enorma öppenhet och värme.

Ovido - Quiz & Flashcards