La Will´s Kennel

Alla inlägg den 31 januari 2013

Av Laila Willén - 31 januari 2013 23:01

  Har legat i nästan hela dagen, för jag har haft  migrän. Det är ingen höjdare precis. Hundarna har varit otroligt snälla, så jag har fått vilat.


Tog en promenad framåt kvällen, fast det var jätte halt. Rutan gjorde en vurpa som heter duga. Vet inte hur hon bar sig åt, men hon landade på ryggen. Ringde Åsa och berättade, men vi ska avvakta. Tror inte det hände något med Rutan. Hon är lika pigg och glad som vanligt.


Ska rasta av dem en sista gång, för jag ska gå och lägga mig. Har fortfarande lite känningar av migränen.


Ha en trevlig fredag och var rädd om er. Kram  


   

Av Laila Willén - 31 januari 2013 01:17

  Vaknade till en mycket blöt dag. Det regnade och så droppade det från taket på både fram och baksidan. Har ingen lust att få varken snö eller vatten över mig när jag går ut. Skottar inte min hyresvärd taken nästa vinter, så kommer jag att anmäla honom. Har pratat med  hyresgästföreningen om det. De påstår att det är hans  skyldighet att skotta, vilket han inte gör. Hyresvärden säger att det har ju aldrig hänt något. Tydligen måste det hända något innan han tänker skotta. Det ska vi bli två om.


Har haft en mysig hemma dag med mina hundar. Har varit ute på korta promenader, för det är fortfarande halt.

Har ingen lust att bryta benen på varken hundarna eller mig själv.


Under kvällen har jag tittat på TV, så nu är det dags att ta en sista tur med hundarna. Sedan blir det sängen med en bra bok.


Ha en trevlig torsdag och var rädd om er. Kram   


                   SÅ VACKER!    

Ovido - Quiz & Flashcards