La Will´s Kennel

Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Laila Willén - 7 maj 2011 22:32

    Idag har det varit strålande solsken och varmt. En riktigt fin dag.

 

   Tidigt på förmiddagen ringde min Gode VÄN Catarina från Fagersta. Det var så skönt att få prata med en riktig Vän. Hon var snäll och ringde för att muntra upp mig, eftersom jag har haft en jobbig tid.

Efter samtalet, så kände jag mig mycket piggare och gladare än på mycket länge. Jag kunde t.o.m le. Inte illa tycker jag. Ibland behöver man prata ut med någon nära VÄN, vilket jag fick göra idag. Är mycket tacksam för Ditt samtal och omtanke. TACK CATARINA!   

 

  Hundarna och jag har varit ute nästan hela dagen. Minna och Meta har mest varit inne, medans Rutan, Kickan, Chippen och även gamla Millan varit ute. Chippen har hela tiden försökt att para sig med Rutan, men det har inte gått. Rutan håller på sig. Han har haft det jobbigt.

 

   Vid 19-tiden kom Inger och Micke för att hämta hem Chippen. Han blev jätte glad när de kom. De hade ganska bråttom, för Inger skulle hem och jobba. Ingen rast och ingen ro.

 

  Vart inbjuden på kvällsvickning till Carita och Roland. Räkor, ägg mm. Det var jätte gott och trevligt.

 

  Snart ska jag ta mig en runda med hundarna innan det blir allt för sent. Ha det så bra och var rädd om varandra, för livet är så kort.   

 

Sätter ut lite bilder på Whippettrion.

 

         

Trötta efter bus ute i trädgården. 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards