La Will´s Kennel

Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Laila Willén - 3 mars 2010 21:47

Ibland undrar jag vad folk håller på med. Killarna som jobbar i lokalerna i källaren, blir aldrig färdiga. För det första är det ett jävla  liv samt att det stinker av   . Det är inte undra på att man får ont i huvudet    Både vaktmästarn och jag har sagt år dem att inte röka. Fick till svar att man får röka på arbetsplatser. Dessa arbetsplatser är lägenheter. Med andra ord så har de inte mycket innanför pannbenet. De är lata, högröstade samt okunniga. Varför anlitar man sådant folk. Fy f´n!

Det bor 2 små babysar i trappuppgången, men det skiter de i. Hoppas de inte kommer hit och ska jobba mer sedan, för då vet jag inte vad jag gör. Tur att det finns något som heter Hyresgästföreningen.

 

Hundarna mår heller inte bra av allt liv. Det t.o.m luktar rök inne i min lägenhet som är 2 tr. upp.

Rutan har varit ute och gått med grannens stora hund idag. Gissa om hon gillar honom. Sedan var de andra   ute med grannen på promenad. Maries son är här och hälsar på, så han är ofta ute med mina   tillsammans med sin tjej. Gulligt tycker jag.

Snart ska jag gå sista turen. Skönt att promenera på  kvällarna, för då är jag ensam ute.

 

Ska prata med vaktmästarn imorgon, så vi får ett slut på det här livet i källaren. Ska ta mig en   och titta lite på  innan jag går ut.

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards