La Will´s Kennel

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Laila Willén - 31 mars 2010 22:17

               DYMMELONSDAG:        

 

  Det har inte varit något fint påskväder idag. Hundarna trivs inte alls i det här blöta. De liksom jag vill ha sol och värme.

Crullan har börjat bli sig själv igen. Hennes första löp är till ända. Minna däremot har inte varit i höglöp än, men är snart där. Skönt, då klarar vi hela sommare utan löp nu.

På eftermiddagen kom Cecilia på besök. Det var jätte trevlig, för det var ett bra tag sedan vi sågs. Tyvärr så träffas man inte så ofta på vinter, utan bara under kappsäsongen. Det får bli en ändring på det, tycker jag.

Tidig kväll kom Natalie upp för att intervjua mig. Hon skulle skriva en uppsats om hur det var förr, på engelska. Kul att få vara till nytta för min  gulliga grannflicka. Dagens ungdomar har inte en aning om hur det var utan TV:n eller datorn. Jag anser att det var mycket bättre förr. Man brydde sig mer om varandra då.

Hoppas det blir lite finare väder till helgen, så man kan vara ute lite mer. Ska snart ta mig en promenad med flickorna, så de kan gå till sin skönhetssömn sedan. Hörs imorgon!   

Ovido - Quiz & Flashcards