La Will´s Kennel

Alla inlägg den 18 januari 2012

Av Laila Willén - 18 januari 2012 23:14

  Har sovit ganska så bra under natten. Vaknade och kände mig lite piggare och bättre. Skönt! Hundarna märkte genast att jag mådde bättre. Tyvärr så blev det ingen promenad, för så pigg var jag inte. De var ute på baksidan och rastade sig för frukost. Sedan har vi haft det mysigt tillsammans.

Som vanligt har min snälla granne Monica hört av sig, fast hon jobbar. Kan inte ha det bättre.

Carita ringde och frågade hur det var, och undrade om jag orkade komma till dem på mat. Det gjorde jag, och det var jätte skönt att komma ut en stund.

Har suttet en stund vid datorn, men fick då se tråkigheter. Natalies (Madeleines dotter) kille Andis hade voltat med bilen. Det var bild på FB. Bilen var skrot, så man trodde det var mos av Andis. Som tur var så hade han änglavakt, för han var helt oskadd. Ringde Natalie och hörde hur det var. Allt var bra som tur var. Madeleine ringde och frågade hur jag mådde, för Natalie hade skvallrat att jag ramlat. De är för underbara mina vänner i Karlholm. Saknar dem otroligt mycket.

Har haft de ganska så bra idag. Har varit uppe en del, så det är väl över för den här gången. Känner mig visserligen ganska så trött, men det går över.

Nej nu är det snart dags att gå till sängs. Ska bara rasta av mina älskade hundar.

 

         HA EN TREVLIG TORSDAG OCH KÖR FÖRSIKTIGT  

 

                

Ovido - Quiz & Flashcards