La Will´s Kennel

Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Laila Willén - 22 januari 2012 23:48

  Vaknade till ett underbart väder. Hundarna hade inget emot att gå ut på en tidig morgon promenad. Det var jätte skönt att vara ute och gå. När vi kom hem så gjorde jag ordning frukost till dem. Efter maten så gick de och lade sig i min säng som vanligt. Själv tog jag kaffe och smörgås och satte mig och tittade på TV. Det har varit mycket sport under hela dagen. Bland annat slalom, längskidor och skidskytte.

Sedan bakade jag en sockerkaka som jag satte glasyr på. Till eftermiddags kaffet. Carita ringde och berättade att de satt på potatisen. Jag gjorde ordning fisken, grönsakerna och såsen. Ringde sedan efter Roland, så han fick hjälpa mig bära in det. Mat sedan kaffe och kaka. Trevligt som vanligt.

Har sedan inte gjort någonting, för jag har inte haft lust.

Marie ringde från Borlänge. De har börjat jobba, både Kenneth och hon. Halvtid till att börja med. De avvaktar lite med att hämta hem Meta, för de vet inte hur det blir med jobben än.

Under kvällen har jag tittat på TV en del. Hundarna har varit mycket ute på baksidan och lekt i snön.

Snart är det dag att ta en sista sväng med mina gulliga hundar. Sedan har jag tänk lägga mig och läsa innan jag släcker lampan.

 

  HA EN BRA BÖRJAN PÅ EN NY VECKA OCH VAR RÄDD OM ER  

 

  

  Cruella i full fart. Hon älskar att vara ute och springa. Även själv.  

 

  

   Chippen liksom syrran Cruella gilla att springa och busa i snön.   

Ovido - Quiz & Flashcards