La Will´s Kennel

Alla inlägg under januari 2012

Av Laila Willén - 24 januari 2012 04:27

                                               La Will´s Bacchus "Sture"

 

             

        Morbror till Cruella, Chippen, Kickan och Zingo. Stilig kille!   

Av Laila Willén - 23 januari 2012 23:59

  Hundarna liksom jag var ganska så irriterade efter natten. Först flyttar folk in på E mitt i natten, sedan spelar Tom Carolas julvisor för hela Tärnsjö. Nu får det bli ett slut på allt elände på nätterna. Har hört Carolas julvisor nu i ca. 2 månader i stort sett varje natt. Ganska så tjatigt och störande, även om hon sjunger bra.

Hundarna var trötta och griniga, så det blev ingen lång promenad på morgonen. Efter frukosten så gick de och lade sig i min säng. Tro det eller ej, men flera av dem sov så tungt så de snarkade.

Ringde fastighetsbolaget om dessa störande nätter. Fick order att ringa en dam i Heby angående Tom. Hon var mycket tillmötes gående. Förstod precis hur det var, så hon skulle ta tag i det meddetsamma. Skulle återkomma om det inte hade blivit bättre inom en vecka.

Var inne hos Carita och Roland på mat och kaffe. Carita börjar bli sämre igen, så det känns inte så bra. Hoppas det vänder, så hon slipper åka till Akademiska.

Har tittat på TV under kvällen. Inte gjort något annat, för jag har ganska så ont i mina leder. Även jag behöver sömn, för att må bra. Även om det inte blir så många timmar.

Snart är det dags att rasta av hundarna en sista gång. Måste gå och lägga mig, för jag har början till migrän. Ska ta en tablett och krypa ner mellan lakarna och försöka sova en stund.

 

    TREVLIG TISDAG OCH KÖR FÖRSIKTIGT, MINA VÄNNER  

 

  

                    Kicka i full fart på baksidan.  

 

   

    Rutan tar det lugnt efter nattens liv. Hon var mest irriterad.   

 

  

       Meta har tryckt ner sig i whipparnas lilla soffa. Trött!  

Av Laila Willén - 22 januari 2012 23:48

  Vaknade till ett underbart väder. Hundarna hade inget emot att gå ut på en tidig morgon promenad. Det var jätte skönt att vara ute och gå. När vi kom hem så gjorde jag ordning frukost till dem. Efter maten så gick de och lade sig i min säng som vanligt. Själv tog jag kaffe och smörgås och satte mig och tittade på TV. Det har varit mycket sport under hela dagen. Bland annat slalom, längskidor och skidskytte.

Sedan bakade jag en sockerkaka som jag satte glasyr på. Till eftermiddags kaffet. Carita ringde och berättade att de satt på potatisen. Jag gjorde ordning fisken, grönsakerna och såsen. Ringde sedan efter Roland, så han fick hjälpa mig bära in det. Mat sedan kaffe och kaka. Trevligt som vanligt.

Har sedan inte gjort någonting, för jag har inte haft lust.

Marie ringde från Borlänge. De har börjat jobba, både Kenneth och hon. Halvtid till att börja med. De avvaktar lite med att hämta hem Meta, för de vet inte hur det blir med jobben än.

Under kvällen har jag tittat på TV en del. Hundarna har varit mycket ute på baksidan och lekt i snön.

Snart är det dag att ta en sista sväng med mina gulliga hundar. Sedan har jag tänk lägga mig och läsa innan jag släcker lampan.

 

  HA EN BRA BÖRJAN PÅ EN NY VECKA OCH VAR RÄDD OM ER  

 

  

  Cruella i full fart. Hon älskar att vara ute och springa. Även själv.  

 

  

   Chippen liksom syrran Cruella gilla att springa och busa i snön.   

Av Laila Willén - 21 januari 2012 23:45

                        Fint promenadväder!

 

 


                HA EN TREVLIG SÖNDAG OCH KÖR FÖRSIKTIGT!  

Av Laila Willén - 20 januari 2012 23:09

  Vaknade redan vid 5.50 tiden. Tittade ut och det såg kallt ut. Det var -16.8 Fy! Jag gick och lade mig igen bredvid mina hundar, så det blev jätte varmt. Skönt! Efter ett par timmar gick jag upp igen. Hundarna sov vidare. De kom inte upp förrän vid 10-tiden. Slöfockar! Rastade dem och sedan blev det frukost.

På förmiddagen kom min kära granne Monica in med tulpaner till mig. Hon är en underbar människa, som skämmer bort mig på alla sätt och vis.

Har städat lite, för det behövdes. Fortfarande har jag inte fått tillbaka all ork, men det är mycket bättre.

Åkte och tankade och handlade innan jag gick in till Carita och Roland på kaffe med dopp.

Ramiro har kommit hem igen, så jag hoppas att han mår bra nu. Ingen vill han något illa, för det är en jätte trevlig kille.

Har tittat på TV under kvällen. Det var ju en del att se.

Såg på datorn att Carinas (Wallberg) mamma åkt till sjukhuset. Ringde henne och frågade hur det var. Hon rinde tillbaka sedan och berättade att det var nog inget allvarligt, men att hon fick ligga kvar tills vidare. Skönt!

Nej nu är det snart dags att rasta av hundarna innan vi går och lägger oss. Det är fortfarande kallt ute, så det blir inte långt.

 

      HA EN UNDERBAR OCH BRA LÖRDAG. kÖR FÖRSIKTIGT!  

 

             

 

 

Av Laila Willén - 19 januari 2012 22:58

  Vaknade tidigt på morgonen med huvudvärk. Inte så farligt, men ändå. Tog en tablett och lade mig igen. När jag gick upp sedan var jag bättre.

Rastae hundarna och sedan blev det frukost för både dem och mig. Hundarna gick och lade sig i min säng och somnade efter maten.

Har inte gjort något under dagen, för än är jag inte frisk. Får nog hålla mig inomhus än några dagar.

Har tittat en del på TV under kvällen, annars har jag inte gjort något speciellt.

Snart är det dags att rasta av mina underbara hundar, så vi får gå och lägga oss. Jag är fortfarande mycket trött och orkeslös efter måndagens "olycka".

 

      HA EN SKÖN FREDAG OCH VAR RÄDD OM VARANDRA  

 

 

Av Laila Willén - 18 januari 2012 23:14

  Har sovit ganska så bra under natten. Vaknade och kände mig lite piggare och bättre. Skönt! Hundarna märkte genast att jag mådde bättre. Tyvärr så blev det ingen promenad, för så pigg var jag inte. De var ute på baksidan och rastade sig för frukost. Sedan har vi haft det mysigt tillsammans.

Som vanligt har min snälla granne Monica hört av sig, fast hon jobbar. Kan inte ha det bättre.

Carita ringde och frågade hur det var, och undrade om jag orkade komma till dem på mat. Det gjorde jag, och det var jätte skönt att komma ut en stund.

Har suttet en stund vid datorn, men fick då se tråkigheter. Natalies (Madeleines dotter) kille Andis hade voltat med bilen. Det var bild på FB. Bilen var skrot, så man trodde det var mos av Andis. Som tur var så hade han änglavakt, för han var helt oskadd. Ringde Natalie och hörde hur det var. Allt var bra som tur var. Madeleine ringde och frågade hur jag mådde, för Natalie hade skvallrat att jag ramlat. De är för underbara mina vänner i Karlholm. Saknar dem otroligt mycket.

Har haft de ganska så bra idag. Har varit uppe en del, så det är väl över för den här gången. Känner mig visserligen ganska så trött, men det går över.

Nej nu är det snart dags att gå till sängs. Ska bara rasta av mina älskade hundar.

 

         HA EN TREVLIG TORSDAG OCH KÖR FÖRSIKTIGT  

 

                

Av Laila Willén - 17 januari 2012 15:10

  Tyvärr så är jag sängliggande. Igår ramlade jag så illa, så jag spräckte huvudet samt fick hjärnskakning. Har konsulterat med läkare och fått stränga restrektioner. Får ej sitta vid datorn eller titta för mycket på TV:n, för jag ska vila hjärnan. Hade en hemsk dag igår samt lika hemsk natt. Idag mår jag lite bättre, samt att jag nu vet vilka jag kan lita på som mina riktiga vänner. Inget ont som inte har något gott med sig.

Min kära granne Monica är nog det bästa som hänt mig. Igår tvättade hon all min tvätt, för det var ju min tvättdag. Dessutom skämmer hon bort mig med allt annat också, bl.a mat.

Hundarna är helt otroliga! Släpper bara ut dem på baksidan, så sköter de sina behov i lugn och ro. Dessutom är de så snälla, så jag märker knappt att jag har dem.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, utan återkommer i morgon.

 

          HA EN TREVLIG ONSDAG OCH GÅ FÖRSIKTIGT!  

 

              

                             TÄNK PÅ DET!

Ovido - Quiz & Flashcards