La Will´s Kennel

Alla inlägg den 4 september 2012

Av Laila Willén - 4 september 2012 23:45

  Ingen vacker syn mötte mig när jag tittade ut tidigt på morgonen.Väldigt grått och trist, dessutom började det att regna. Är ganska less på regn efter den här sommaren.


Tidigt på förmiddagen ringde Madeleine och talade om att hon tänkte åka hit och hälsa på. Dessutom tänkte hon avlasta mig med Kickan ett tag. Blev jätte glad, för det är mycket lättare med två hundar än tre.


Började packa ordning Kickans saker samt tog fram en grind som jag inte behövde längre. Sedan tog jag fram en hel del hundmat till Madeleins små skönheter. Lade mig att vila sedan innan de skulle komma.


Framåt eftermiddagen kom Madeleine och hennes fem små hundar. Tre Yorkar och två Dvärgpudlar. Gissa om det blev livat. Chippen tycker om att leka med de små, medans Rutan tycker de är fina bara hon slipper leka med dem. Kickan är van vid dem sedan hon bodde hemma hos familjen i Karlholm.


Vi fikade och hade trevligt som vanligt. Hundarna lugnade ner sig efter en stund, så vi kunde prata. Efter en stund så packade Madeleine bilen med allt de skulle ha med sig. När hon kopplade hundarna, så tittade Chippen och Rutan så konstigt på henne. Varför kopplar hon Kickan och inte oss? De vart väldigt konfunderade. När de hade åkt, så blev de sura och gick och lade sig i soffan för att sova.


Lade mig att vila en stund, för jag var helt slut.


Har legat framför TV:n ikväll. Nu ska jag försöka ta en liten promenad med Chippen och Rutan. Långt blir det inte, för min ork är lika med noll. Sedan blir det sängen.


Ha en trevlig onsdag och var rädd om varandra. Kramar i massor från en orkeslös.  


 

              MIN VACKRA KICKAN   



Ovido - Quiz & Flashcards