La Will´s Kennel

Alla inlägg den 19 september 2012

Av Laila Willén - 19 september 2012 00:00

  Vaknade till en trevlig dag. Tidigt på morgonen kom Marie, Kenneth och Meta på besök. Det var jätte trevligt. Marie och jag åkte och handlade medans Kenneth var så snäll och dammsög hela lägenheten åt mig. Det uppskattades enormt mycket av mig. Tack snälla Kenneth!


När vi kom hem från Östervåla, så fikade vi och hade en trevlig pratstund. Tyvärr så var Kenneth lite ledsen, för hans mamma har blivit sjuk igen och ligger på Gävle Sjukhus. Hoppas bara hon blir bra igen, för Ing-Britt är inte så gammal. Efter en stund så åkte de till Gävle för att hälsa på Ing-Britt. Bad dem hälsa henne från mig.


Pratade med Hanne i telefon angående Hundutställningen i mars nästa år, som ÖHK-NoHS ska ha i Katrineholm. Ska se till att vi får spons från Hill´s. Har redan pratat med dem, så det är nog klart.


Blev bjuden på mat och kaffe inne hos Carita och Roland. Det var gott och mycket trevligt som vanligt. Pratade med Michy i telefon angående min dator. Roland ska köra över den till honom imorgon. Han är snäll som vanligt Michy.


Har tittat på TV under kvällen, så nu är det dags att rasta av hundarna och sedan krypa ner i sängen för några timmars sömn.


Ha en trevlig torsdag och ha det så bra. Kram   


    

                  META PÅ BESÖK  

Ovido - Quiz & Flashcards