La Will´s Kennel

Alla inlägg den 8 september 2012

Av Laila Willén - 8 september 2012 22:45

  Började dagen med kaffe ute. Satt där och njöt i fulla drag (fast jag hade enorm värk) innan hundarna kom ut. De är sjusovare, så jag hinner få ett par timmar för mig själv på morgonen.


Efter frukost för både hundarna och mig själv, så åkte jag med Carita och Roland till Sala. Vi var på torget och handlade. Där mötte vi Taisto och Sinikka. Sedan åkte vi till Willys. Då mötte vi dem där också. När vi handlat åkte vi hem igen. Var helt slut! Orkar ingenting nu för tiden.


Väl hemma lade jag mig en stund för att vila. Efter en stund gick jag upp och bakade en äpplekaka till eftermiddagskaffet.


Framåt eftermiddagen gick jag in till Carita och Roland på mat. Carita och jag åt surströmming medans Roland åt korv. Älskar surströmming, så det är tur man har en kompis som gillar det. Sedan blev det kaffe och äpplekaka.



Har legat i stort sett hela kvällen framför TV:n. Har ingen ork alls nu för tiden. Hoppas det kommer tillbaka snart, för jag måste komma igång med träning både för hundarna och mig själv.


Nej nu ska jag rasta av hundarna, för sedan blir det sängen. Måste försöka sova så jag orkar något i morgon.


Ha en lugn och skön söndag. Glöm inte bort att slösa med känslorna. Det är fortfarande gratis! Kram från en som är totalt slut.  


         




Av Laila Willén - 8 september 2012 00:25


          

                      Så vackra djur!  

Ovido - Quiz & Flashcards