La Will´s Kennel

Alla inlägg under maj 2011

Av Laila Willén - 15 maj 2011 23:48

     Dagen har varit jätte tråkig. Regn och solsken om vartannat. Fy vad trist det har varit.

 

  Pratade med Åsa idag. Nästa söndag ska flera av Rutans syskon debutera i Västerås. Om inget oförutsett inträffar så ska jag åka och titta på dem. Även Markus och Alina ska följa med och titta. Det ska bli jätte roligt.

 

  I kväll tittade jag på Hockey-VM finalen mellan Sverige och Finland. Svenskarna var bra från början, men skänkte bort flera mål gratis till Finnarna mot slutet. Finland var värdiga vinnare, tycker jag. Visserligen är det inte fy skam att bli 2:a i VM, men den är alltid kul att vinna. GRATTIS FINLAND!

 

  Ska ta en liten promenad med hundarna, för nu regnar det inte längre. Alltid skönt med lite frisk luft innan man går till sängs.

 

  Hörs i morgon igen! Var rädd om varandra, för livet är så kort.  

Av Laila Willén - 14 maj 2011 20:15

  Hundarna har varit riktigt busiga idag. Vädret har inte varit så värst bra, så de har inte varit ute så mycket under dagen.

 

  Nu har jag gett hundarna kvällsmat och rastat av dem. Har även gjort iordning lite gott till mig själv. Tänker boka mig framför TV och titta på bland annat Eric Saade. Vi får hoppas det går bra för Sverige.

 

  Kaffe blir det också. Vi hörs efter Eurovision Song Contest. På återseende!   

Av Laila Willén - 13 maj 2011 23:53

  Dagens väder har varit mest grått och trist. Solen har tittat fram lite, korta stunder.

 

  Har tränat som de sa åt mig på Handkirurgen, med den påföljden att jag har mer ont än förut. Värken är olidlig, men enligt läkaren ska det bli bättre med mycket träning. Tvivlar på det, men jag gör som de har sagt åt mig. Hoppas bara det inte blir värre, för jag nekar att äta starka värktabletter.

 

  Ska gå ut en liten kortis med hundarna. Vädret är så opålitligt, och jag vill inte bli blöt.

 

  Natti natti på er. Ha det så bra. Kramizar   

Av Laila Willén - 13 maj 2011 12:00

  Markus ringde precis . Han var jätte glad, för han klarade matteprovet. Måste säga att han har blivit jätte duktig den pojken. Det är ett under att han klarar sig så bra, efter allt som han har varit med om. Jag är en JÄTTE STOLT farmor. Han sköter sig på alla sätt och vis.   

Av Laila Willén - 12 maj 2011 23:44

  Vaknade tidigt till åska och regn. Det var ingen skön syn, när jag tittade ut. Tyvärr så blev Minna vansinnigt rädd. Gav henne en tablett mot det. Undrar vad de gjorde med henne när hon bodde kvar i Karlholm. Hon har inte varit sig lik sedan hon kom hem.

 

  Dagen har varit mycket jobbig, med träningen. Värken är enorm, men jag nekar att äta starka värktabletter. Kämpar på så gott det går.

 

  Fick en sändning från Hill´s, som jag ska ha till utställningen den 2 juli i Örebro. Stort tack till Jan på Kruuse i Stockholm.

 

  Såg på 2:a semifinalen till Eurovision Song Contest. Blev jätte glad när Sverige gick vidare. Lycka till Eric Saade på lördag.   

 

Nej, nu är det dags att kissa av hundarna och krypa ner i sängen sedan. Suss Gott!   

Av Laila Willén - 11 maj 2011 21:33

  Strålande solsken och väldigt varmt. Tryckande värme, så jag tror det kommer att bli regn.

 

  Hundarna var hemma när jag åkte till Uppsala. Roland gick ut med dem under eftermiddagen.

 

  Till handkirurgen på Akademiska. Träffade flera läkare där. De kunde inte förklara varför det blivit så här, men de visste vad det var för fel. Senerna i hela armen är inflammerade. Fick 5 cortisonsprutor samt recept på smärtstillande. Träffade sedan en sjukgymnast som gav mig en handske samt ett gediget program som jag ska göra. Hon sade att det var viktigt att jag åt smärtstillande, för att kunna genomföra övningarna. (Får se hur jag gör med det. Hatar starka värktabletter.) Ska tillbaka nästa torsdag den 19 maj. Har det inte blivit bättre, så måste jag opereras om senare i höst. Tyvärr går det inte att göra en ny operation ännu. Hoppas bara det blir så bra så jag kan använda handen. Håller tummarna.

 

  Markus ringde och var glad. Han tror han klarat matteprovet i skolan. Toppen! Får besked på fredag. Det har säkert gått bra.  

 

  Känner mig ganska så sliten. Trött och sedan värk på det. Ska rasta av hundarna först och sedan krypa ner i sängen och försöka sova. Är ganska slut både fysiskt och psykiskt. Sov gott alla mina vänner.  

Av Laila Willén - 10 maj 2011 23:31

  Har haft en jobbig natt. Svårt att sova när det bara värker.

 

  Hundarna är gudomliga när jag inte mår bra. De förstår mer än man tror. Lugna och snälla har de varit hela dagen.

 

Roland har varit här och hjälp mig flyttat ett skåp samt ställt in ett nytt. Han är jätte snäll och hjälpsam.

 

  Min läkare ringde. Han blev förtvivlad, när jag berättade hur jag hade det. Någonting är fel, sa han. Fick en tid tills i morgon till någon specialist. Hoppas de kan hjälpa mig, för jag vill inte bara äta värktabletter hela tiden. Håll tummarna att det fixar sig.

 

  Ska försöka sova i natt. Tar en sömntablett, så jag är utvilad i morgon. Hundarna får kissa av sig på tomten. Sov gott alla där ute.   

Av Laila Willén - 9 maj 2011 23:45

  Otroligt fin dag, fast nästan lite för varmt. Hundarna och jag har varit ute mycket under dagen.

 

  Tyvärr så har min värk i handen blivit enorm. Hoppas min läkare har något vettigt att komma med imorgon när han ringer. Dessutom kan jag inte använda den, på grund av smärta.

 

  Ska ta en sista sväng med hundarna nu, innan vi lägger oss.

 

Natti Natti     

Ovido - Quiz & Flashcards