La Will´s Kennel

Alla inlägg under maj 2011

Av Laila Willén - 23 maj 2011 22:35

  Vädret är som igår. Strålande solsken, men alldeles för mycket blåst.

 

  Ringde och pratade med Tommys och min gemensamma vän Tommy B. Han liksom jag tycker att det är mycket orättvist att så unga människor går bort. Tyvärr så går livet vidare, men i tankarna finns alltid Tommy. Saknar honom så mycket.

 

  Tänkte åka ner till Västerås på lördag, för att ta sololopp på Rutan. Sedan köra Kickan. Men man får aldrig vara glad, för nu löper Rutan. När Kickan slutade löpa började Rutan. Fy vad tråkigt. Vill ha licens på flickorna så jag kan börja tävla. Det är bara att vänta.

 

  Har tränat som vanligt, men jag tycker inte det hjälper något. Däremot blir det värre. Får se vad de säger på fredag när jag ska till Akademiska i Uppsala. Ska både träffa läkaren och sjukgymnasten. Blir det inte bättre än så här, blir jag förbannad. Måste få handen att fungera. De får göra va de vill, bara min hand fungerar.

 

  Ska ta mig en kvällspromenad med hundarna. Hörs i morgon igen. Ha det så bra. Kramizar   

 

 

Av Laila Willén - 22 maj 2011 23:45

  Idag har det varit fint väder, fast lite för mycket blåst.

 

  Började packa bilen. Roland kom och hjälpte till. Han är jätte snäll. Dessutom ska han gå ut med 3 av mina hundar när jag är i Västerås. 

 

  Carita och Roland ska på barndop på eftermiddag. Caritas barnbarnsbarn ska döpas. Dessutom gifter sig föräldrarna innan dopet.

 

  Kl. 10.00 gick färden mot Västerås. Rutan och Kickan var med bland all packning. TV, matsalsbord med stolar, datorbord, blommor mm. Allt skulle till Markus och Alina.

 

  Markus och Alina samt Max kom ner och bar upp allt. Bilen blev väldigt lätt. Sedan bar färden av till Hälla.

 

  Hundarna blev rastade av Markus och Alina, sedan gick vi och fikade. Det var trevligt där nere på banan. DJ Vargtass blev 2:a, DJ Kristina Kanel blev 3:a och DJ Black Jack blev 1:a. Duktiga syskon Rutan har. Efter tävlingen körde Leif Rutan. Det gick jätte bra, tyckte jag. Åsa tyckte att hon hade ett fint steg. Markus, Alina och Max tyckte det var roligt med hundkapp.

 

  Åsa tog med lite saker till Malin, Emma, Jesper och Jennie.

 

  Åkte sedan hem till Ann på fika. Max stannade hemma när vi åkte. Tog med en dubbelsäng som Markus och Alina fick. Till affären där de storhandlade nu när de fick skjuts. Väl hemma hos Markus och Alina, så chippade jag deras katt. Den är jätte gullig. Markus fick en massa jobb att skruva ihop alla möbler. Det blir säkert bra när det är klart.

 

  Åkte hem efter en lång dag. Michel hade ringt såg jag. Mobilen hade jag glömt kvar i bilen. Ringde upp han. Vi pratade jätte länge. Han skulle ringa senare. När jag kom hem gjorde jag ordning för hundarna. Rastade dem och gav dem mat.

 

  Satte mig sedan framför TV:n och åt lite mat själv. Efter ett tag ringde Michel igen. Vi pratade om allt möjligt en bra stund. Trevligt att prata med sonen när han är på bra humör. Saknar han med familj, men de har aldrig tid. Både han och Carina jobbar jämt.

 

  Dags att ta en liten sväng med hundarna. Lovar att jag sover gott inatt. Är jätte trött. Suss gott!   

Av Laila Willén - 21 maj 2011 20:03

  Solen har varit framme hela dagen, fast det har blåst hela tiden. Med andra ord så har det inte varit skönt att vara ute.

 

  Var på Loppisen i Tärnsjö. Hittade ett par saker för 10 kr st. Toppen! Tittade in till blomsteraffären. Köpte 2 väggamplar av gjutjärn med blommkrukor. De kostade bara 60 kr. styck. REA. Ibland har man tur.

 

  Lagade lite Kinamat. Strimlad Biff med purjolök och bambuskott. Gick in till Carita och Roland med det, för vi äte ju ihop för det mesta. Det var riktigt gott. Hade även gjort en jätte god sallad till. Efter maten blev det kaffe med tårta. Gissa om det går bra med min bantning.

 

 Roland kom in till mig på eftermiddagen. Han hjälpte mig att sätta upp amplarna. Dessutom hjälpte han mig bära in stora buren till bilen. Han är jätte snäll och hjälpsam. Imorgon ska han hjälpa mig lasta bilen med Markus saker innan jag åker till Västerås.

 

  Ska ta en liten sväng med hundarna. Det blir inte sent idag, för jag ska upp tidigt imorgon.

 

  Ha det så bra alla där ute. Kram på Er.   

Av Laila Willén - 20 maj 2011 23:45

  Idag har det varit otroligt varmt och skönt. Hoppas det har kommit för att stanna.

 

  Hundarna har varit ute hela förmiddagen. De har till och med liggat i solen och solat.

 

  Monica och jag åkte till Östervåla för att handla. Hennes son följde också med. Han tog sedan bussen till Uppsala. Vi var på apoteket, Tempo och blomsteraffären.

 

  Efter handlandet, åkte vi hem till Eva och drack kaffe. Hon hade kommit bra iordning. De höll på att bygga en jätte fin hundgård. Dessutom tittade vi på hästarna, som var ute i hagen. Jätte fina var de. Hon bor toppen fint där. Bra för både djuren och människorna.

 

  Har tränat rätt hårt idag. Tycker förstås inte att det blir bättre, men jag får väl vänta och se. Ska tillbaka till både läkaren och sjukgymnasten på fredag nästa vecka.  Det ska bli mycket intressant vad de kommer att säga. Blir handen inte bättre snart kommer jag att anmäla läkaren. Han lovade att det skulle bli helt bra, vilket det inte blivit

 

  Ikväll skjutsade jag Monica till campingen. Hon skulle hälsa på folk där ute. Tyvärr så har någon stulet hennes cykel idag på eftermiddagen, så det var därför jag skjutsade henne.

 

  Ska ta en liten tur med hundarna nu, innan jag går och lägger mig. Har ganska ont, så jag tänkte ta en sömntablett, så jag får sova ordentligt. Natti!   

 

 

Av Laila Willén - 19 maj 2011 23:06

  Det har varit stålande solsken, fast det har blåst otroligt mycket. Var så kallt så man var tvungen att ha jacka på sig. Vilken försommar!

 

  Min granne Monica, åkte med mig till affären. Efter det var jag inne hos henne på kaffe. Det var mycket trevligt. Hon lovade att ta ut mina hundar på söndag, när jag åker till Västerås. Jätte snällt.

 

  Idag har jag haft mera ont igen. Har kanske tränat för mycket. Vet inte hur det kommer att bli med min hand. Dessutom har jag värk i hela armen nu. Fy f´n vad jag blir irreterad på det. De sa på handkirurgen, att det skulle bli 100% bra. Visst! Vilket år då?

 

  Nej, nu ska jag rasta av hundarna för natten. Ska sedan ta en stark värktablett och lägga mig. Måste få sova ut en natt iallafall.

 

  Hörs i morgon igen. Kram   

Av Laila Willén - 18 maj 2011 20:20

  Vädret har varit ganska bra hela dagen. Hundarna har varit mycket ute idag. Kickan är på väg in i höglöp. Hon är ganska så jobbig, men det ska väl snart vara över.

 

  Var inne hos Carita och Roland en stund. Carita mår bättre nu, får hoppas att det håller i sig ett tag. Vi fikade och titta på en film.

 

  Maj-Britt (Tommys mamma) ringde. Hon berättade om Tommys sista dagar på sjukhuset. Det var jätte fint. Maggie var med han sista timmen i livet. Dessutom tog hon farväl av sin husse sedan personalen gjort han fin. Vackra minnen jag fick, som jag kommer att bära med mig. Har bara så svårt att förstå att min Gode VÄN är borta. Saknar honom otroligt mycket. Han är ständigt i mina tankar.   

 

Orkar inte skriva mer. Har för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. Ha det så bra. Kramizar

Av Laila Willén - 17 maj 2011 22:52

                  Snacka om väder! Idag har det varit de regn och fint om vartannat. Blir aldrig klok på vädret.

 

  Har stått i tvättstuga i stort sett hela dagen. Träffade hyresvärden, som berättade att vi ska få en ny tvättmaskin. Toppen, för den ena är trasig varannan gång. Enligt hyresvärden är det nästan jämt en bygel från någons BH som har orsakat att den inte fungerar. Dessutom hade någon brytit sönder låset på torktumlaren. Förstår inte vad folk håller på med.

 

  Roland åkte till Uppsala på eftermiddagen. Kl. 18.00 kom han hem igen. Gissa om jag blev förvånad,  han hade Carita med sig hem. Hon mådde rätt bra. Hoppas bara det varar lite längre den här gången.

 

  Ska rasta av hundarna nu. Innan det börjar regna igen.

 

  Ska lägga mig i skaplig tid, för att läsa en bra bok. Sova blir det väl dåligt av, för det är ju fullmåne. Ha det så bra där ute. Kram   

Av Laila Willén - 16 maj 2011 19:02

   Dagen började med regn. Det är blött över allt. Fy vad jag ogillar regn. Även hundarna tycker det är bättre att vara inne än ute.

 

  Måste tala om vad duktig jag har varit. Dammsugit samt knäskurat alla golven. Måste göra det med jämna mellanrum, för det blir inte riktigt rent med bara moppen. Dessutom har jag dammat, sedan har jag skurat hela badrummet. Fy vad jag skryter.

 Solen har börjat titta fram. Det ser ut som den är här för att stanna. Blir en skön kvällspromenad lite senare.

 

  Tyvärr så blir inte kvällen så glad, för Carita har precis blivit skickad i ambulans till Akademiska i Uppsala. Hon har det jobbigt. Lider med henne.

 

  Har inte mycket mer att skriva just nu, men kanske senare. Annars blir det i morgon. Ha det så bra! Kramizar   

 

                 

 

     GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN



                   MARKUS


Hoppas Du får en bra dag. Var rädd om dig, så ses vi på Söndag. Kramar i massor från Din farmor. Saknar Dig!

 

   

Ovido - Quiz & Flashcards