La Will´s Kennel

Alla inlägg den 1 september 2011

Av Laila Willén - 1 september 2011 23:19

    Dagen började så bra med fint väder och lagom varmt. Framåt eftermiddagen bröt det ut. Det var som att öppna en kran med vatten. Åskan var långt borta, men den hördes iallafall. Regnet avtog efter några timmar och sedan klarnade det upp igen. Skönt!

 

  Min rygg har inte varit speciellt bra idag. Tål tydligen inte ta i för mycket. Får fortsätta gräva färdigt i morgon eller i helgen.

 

  Pratade med Markus i telefon. Han tycker det är roligt hos Dan och Anders. Framåt kvällen skjutsade Anders hem han till Västerås. Han var ganska så trött, men vill tillbaka nästa vecka. Bra att han får vara där.

 

  Var ute på en promenad med hundarna. Den blev inte så lång, för ryggen ville inte det. Blir längre i morgon.

 

  Pratade med Anders i telefon om Markus. Dan har kontaktat skolan, så nu har han möjlighet att börja på Ösby. Det tycker jag låter bra. Dan är lärare där och erbjöd Markus husrum under tiden han går på skolan. Skönt med snälla människor som ställer upp. Dessutom tyckte Anders att Markus var duktig att jobba. Tror det kommer att gå bra för farmors pojk.

 

  Ringde till Markus och berättade vad som Dan har ordnat. Han blev jätte glad. Markus ska träffa lärare i Västerås på onsdag, för att diskutera vilken linje han helst vill gå. Ska bli skönt när allt är klart.

 

  Har tittat lite på TV. Annars har jag mest vilat ryggen. Ska titta i natt igen på Idrotts VM.

 

  Ska försöka ta en sväng med hundarna innan det är dags för dem att sova. Blir inte bättre av bara vila. Måste försöka röra på mig lite också.

 

     HA EN BRA FREDAG..........  

          VAR RÄDD OM VARANDRA..........  

Ovido - Quiz & Flashcards