La Will´s Kennel

Alla inlägg den 3 september 2011

Av Laila Willén - 3 september 2011 23:35

  Det har varit ett underbart väder hela dagen. Lite mulet mitt på dagen, men sedan fint igen.

 

  Roland var här och hjälpte mig köra bort allt från trädgården. Alla grenar från vinbärsbusken, alla plantor från rabatterna samt en massa jord. Skönt att allt är borta nu. Ska bara göra ordning den ena rabatten med grus. Det tror jag blir jätte bra. Ska ställa ut alla mina keramikkrukor med djur på till sommaren. Ja, det ska vara blommor i dem också. Ska måla lite fler krukor, så det blir pampigt. Vilka ideer jag har.

 

  Var hos Carita och Roland på kaffe. Vivi-Lis och Torsten var också där. Det var trevligt och träffa dem. Inte så ofta man ser dem nu för tiden.

 

  Var och köpte 2 plattor med ägg. Den ena skulle jag ha själv och den andra till Carita och Roland.

 

  Var bjuden på mat hos Carita och Roland. Skönt att slippa laga mat alla dagar, när man är själv.

 

  Monica kom in och berättade att hon har nytt mobilnr. Sedan fick jag en CD med hennes pappa på. En underbar Jazzskiva från tidigt åttiotal med bl.a Sture Nordin (Monicas pappa), Egil Johansen, Nils Sandström, Krister Andersson, Lars Sjösten och Bertil Lövgren. En jätte bra skiva.

 

  Pratade med Petra på FB. Vilken trevlig och rar tjej det är. Hon hade varit och tävlat med Skurk och var ganska så trött. Hoppas det inte dröjer för länge innan vi träffas. Tycker hon är otroligt duktig med djur. Finns inte många sådana människor nu för tiden. Längtar efter att få träffa henne personligen.

 

  Har tittat lite på TV ikväll. Har inte haft ro i kroppen att sitta stilla, för jag har så mycket att göra innan vintern kommer.

 

  Nej, nu ska jag ta en långpromenad med hundarna, innan det är dags att titta på sista natten med Friidrotts VM. Det är faktiskt skönt att det är slut, så man kommer i vanliga gängor igen.

 

     HA EN SKÖN OCH TREVLIG SÖNDAG   

Ovido - Quiz & Flashcards