La Will´s Kennel

Alla inlägg den 4 september 2011

Av Laila Willén - 4 september 2011 23:32

  Strålande väder hela dagen. Var ute på promenad redan vid 6.30 tiden, Skönt när man får vara själv med bara hundarna. Dessvärre finns den en "jävla" massa katter över allt. Hoppas folk tar ansvar för sina katter nu när vinter kommer.

 

  Tittade på Friidrotts VM under dagen. Det var det sista på VM den här gången. Tyvärr så fick Sverige ingen medalj, men det var ju inte väntat heller. Som vanligt var den stora idolen Usain Bolt. Jamaica vann 4x100 m. staffeten på nytt väldsrekord tack vare Usain Bolt. Dessutom är han väldigt trevlig och en stor showmänniska.

 

  Var inne hos Carita och Roland på  kaffe efter maten. Carita och jag tittade på Svenska Travderbyt från Jägersro. Det var jätte roligt att Torbjörn Jansson vann med Timo Nurmos häst Beau Mec. Torbjörn har vunnit allt utom Svenska Travderbyt förrän nu. GRATTIS Torbjörn och Timo.

 

  Pratade med Markus en stund. Allt var bra med honom. Hoppas det går bra för honom på onsdag. Håller tummarna för farmors pojk.


  Snart ska jag ta min kvällspromenad med hundarna. Det är toppen väder att promenera i. Ska bli skönt med en promenad, när jag har syttit still så mycket idag.

 

             HA EN BRA MÅNDAG   

 

Ovido - Quiz & Flashcards