La Will´s Kennel

Alla inlägg den 5 september 2011

Av Laila Willén - 5 september 2011 23:05

  Dagens väder har varit bra tills kl. 21.30, för då kom regnet. Har inget att klaga på när det gäller vädret under dagen.

 

  Igår kväll när jag skulle gå ut med hundarna, så blev jag topp tunner rasande. Någon hade varit inne i min bil och tänt lyset, så batteriet hade laddat ur. Dessutom hade de tagit flera CD skivor. Bilen var låst när jag lämnade den, och låst när jag kom ut igår kväll....... Bensinluckan var öppen och tanklocket sönderbrutet. Vet inte hur mycket bensin som hade försvunnit....... Får jag tag på de jävlarna så blir det inte lätt för dem. Jävla ungar! Att det var ungar, ser jag på de CD skivor som var borta....... Bilen står ca. 5 meter från mitt sovrums fönster som dessutom är öppet ca. 10 cm. Hur vågar de????

 

  Har inte haft lust att göra någonting idag. Luften gick ur mig igår kväll. Har bara varit och handlat lite.

 

  Carina ringde och berättade att Zingo (Kickans bror) hade gjort illa svansen. Hon hade varit till Strömsholm med honom, där de konstaterade klämskada. Han kommer troligen att få en krok på sin svans, men det brydde hon sig inte om. Han ska ju inte ställas ut något mer, enligt henne. Nu har de bara tid med sin nya valp. En Collie! Undrar hur länge den får stanna. De köper nya raser och sedan har de dem inte länge. Hoppas den här får stanna ett tag iallafall. Förstår mig inte på den familjen alls.

 

  Var ute på en promenad på eftermiddagen. Det var så skönt väder, så jag kunde inte låta bli. Hundarna gillar att gå promenader hur många gånger som helst. De är lika glada varje gång vi går ut, utom när det regnar. 


  Pratade med Markus i telefon. Allt var bra med honom. Ingen är gladare än jag, för den pojken har inte haft det lätt. En lång historia, men tragisk. Bl.a föräldrar som inte vill ha med han att göra. Fy fan!

 

  Ska ta mig en kopp kaffe och titta lite på TV. Snart är det dags att ta en sväng med hundarna. Ska gå en liten runda, för det regnar. Varken hundarna eller jag tycker om att bli blöta.

 

       HA EN TREVLIG TISDAG..........

           VAR RÄDD OM VARANDRA..........

               FÖR LIVET ÄR SÅ KORT..........

Ovido - Quiz & Flashcards