La Will´s Kennel

Alla inlägg den 28 september 2011

Av Laila Willén - 28 september 2011 23:45

  Mulet och grått väder hela dagen. Fy vad tråkigt. Vill ha sol och värme.

 

  Har haft en lugn och skön dag. Målat lite keramik, fast det går fortfarande inte så bra. Handen börjar fungera något bättre, fast än är den inte bra. Bättre ska den bli, enligt läkarna. Får hoppas de har rätt.

 

  Har konsulterat med juridiska på SKK samt med en advokat angående "Moa". Sedan har jag försök att få tag på den gode mannen, men han vill inte svara eller ringa upp mig. Hör han inte av sig innan veckan är slut, så blir det skriverier i tidningarna samt polisanmälan. Har diskuterat med de som skrev om det i Ockelbo, och de är mycket villiga att skriva om damen igen. Bara hoppas att hon inte hinner tar livet av "Moa" som hon gjorde i Ockelbo. När det gäller henne, så vet man aldrig vad som händer med hundarna. Ger dem en chans att göra rätt för sig. Vill de inte ta den chansen, så blir det tråkigast för dem själva.

 

  Ett flertal människor har ringt och vill hjälpa mig när det gäller "Moa". Det är skönt med vänner som ställer upp. Dessutom har Markus ringt och sagt att han kan hämta henne till helgen. Får se vad som kommer att hända inom de närmsta dagarna.

 

  Ska ta en liten promenad med hundarna. Sedan är det dags att gå till kojs. Ska läsa lite innan jag ska sova.

 

        VAR RÄDD OM VARANDRA........

           HA EN TREVLIG TORSDAG........  

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards