La Will´s Kennel

Alla inlägg den 26 september 2011

Av Laila Willén - 26 september 2011 23:45

  Ytterligare en en skön höstdag. Det verkar som vi ska få en underbar höst. Toppen, tycker jag.

 

  Har tagit det mycket lugnt idag. Har inte ork till att åka och plocka mer svamp för tillfället. Tog för mycket av min energi sist jag var ute i skogen. Avvaktar några dagar, så får jag se om orken kommer tillbaka.

 

  Doktorn ringde från Akademiska och undrade hur det var. Sa som det var. Fick tillsägelse att det lugnt ytterligare en vecka. Han skulle höra av sig igen. Om något inte kändes bra, så var det bara att åka in igen.

 

  Bakade några bullar till eftermiddagskaffet. De blev ganska så bra. Hittade ett nytt recept i en tidning. Kul att prova på nya recept.

 

  Birgitta i Västerås ringde angående "Moa". Blev ganska irreterad på händelsen. Kontaktade Överförmyndarenheten i Västerås angående fallet. Efter en tid så ringde Godemannen till hon som har "Moa". Hade en ingående diskution med honom. Han lovade att höra av sig snarast igen. Hör han inte av sig under morgondagen, så blir det en polisanmälan. Hon är inte kapabel att ha hund för huvudtaget. Kommer dessutom att gå ut i tidningarna om hennes beteende när det gäller djur. Även namnge både hon och godemannen. Jag avvaktar morgondagen!

 

  På eftermiddagen kom Dan och Markus och hälsade på. Trevligt! De hade varit och tittat till getterna som Dan har här i Tärnsjö. De stannade inte så länge, för de hade en massa att göra hemma på gården.

 

  Var in till Carita och Roland med lite bullar. Fick lite mat samt att vi fikade. Berättade om "Moa" För dem. De tyckte som jag. Bara att åka och hämta henne.

 

  Tog en liten promenad med hundarna framåt kvällen. Sedan har jag tittat lite på TV. Skönt att kunna ligga framför TV och vila samtidigt. Ska ta en liten sväng till innan jag går till sängs.

 

      HA EN SKÖN TISDAG......

         OCH VAR RÄDDA OM VARANDRA!

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards