La Will´s Kennel

Alla inlägg under mars 2010

Av Laila Willén - 15 mars 2010 23:45

   Det är fortfarande vackert väder. Varmt och strålande solsken.

 

Tråkigt är att jag inte själv kan gå på promenad i solen än. Ögat är mycket bättre, men inte helt bra. Kör som knivar i ögat när det blir för ljust. Jag tar mina promenader på kvällarna istället. Dagtid går Marie och Kenneth med hundarna.

 

Nu är det kväll och vi har varit ute sista turen. Som synes, finns det inte någon plats för mig att sova. Minna och Meta har tagit min säng. Crullan och Rutan har tagit bäddsoffan i rummet. Det är bara gamla Millan som har lagt sig i sin egen soffa. Den lämnar hon inte i första taget. Varken Crullan eller Rutan får låna den. Millan fick den när hon var liten, så den är hennes tycker hon. Får se om någon flyttar på sig så jag också får lägga mig.  

 

                

Av Laila Willén - 14 mars 2010 23:19

  Har fortfarande problem med ögat. Det ska bli skönt och höra vad dr. säger i morgon. Trodde det skulle vara bra för länge sedan. Värken är inte så farlig, men seendet i ljus är bedrövlig. Kör som knivar i ögat då. Fy vad jag klagar!

Våren är i antågande, det märks på både folk och fä. Solen skiner och det är plusgrader, så snön smälter bort. Längtar efter barmark och värme med solsken.

                                      

Av Laila Willén - 13 mars 2010 23:13

  Har fortfarande problem med vänster öga. Har legat i stort sett hela dagen. Klarar inte av ljus, för då kör det som knivar i ögat. Hoppas det blir bättre snart, för jag vill inte bara vara inne. Hundarna är så förstående, så det är inte klok. Även lilla Rutan fattar att jag inte mår bra. Tur i oturen, för de har lugnat ner sig betydligt.

 

Lyssnade på melodifestivalen. Jag tyckte fel låt vann. Ville att Darin eller Peter Jöback skulle vinna.  Eventuellt Eric Saade. Vi får se hur det går i Norge.

 

God natt alla mina vänner och sov gott. Hörs imorgon igen.   

Av Laila Willén - 12 mars 2010 18:56

  Har lite svårt för att skriva idag. Enl. läkarn har jag fått en propp i väster öga. Värken är värst, men seendet är inte heller så trevligt. Har fått medicin, så det ska bli bra på ett par dagar. Ska ha mörka solglasögon på mig för att underlätta värken. Inte trevligt alls. Hundarna har det bra, för som vanligt så har jag snälla grannar. Marie och Kenneth tar hand om dem. Tack mina snälla grannar. Hörs mer imorgon. Trevlig helg på er alla mina vänner.  

Av Laila Willén - 11 mars 2010 23:53

  I morse när jag var ute med hundarna, så fick Rutan och Crullan spel. Jag släppte båda 2 på fotbollsplan. Hej vad det gick undan. De tyckte det var jätte kul, så inte ville de bli kopplade. Efter ca 30 min. så behagade mina små flickor komma till mig. Gissa om greyarna var sura för inte de fick springa. Tur att de är så snälla mot whipparna som de är. Minna älskar att busa med Rutan, fast Rutan biter henne i öronen jämt. Meta älskar att leka med allt och alla. Hon blir aldrig vuxen.

 

Gissa vad jag fick idag? Ja just det! DÖRRAR till mina garderober. Trodde inte det var sant, med det var det. Äntligen kan jag börja få ordning i sovrummet igen. Det är toppen.

 

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag har så ont i huvudet.  

Av Laila Willén - 10 mars 2010 23:58

  Marie och jag på promenad med hundarna.  

Idag när vi gick ut, så glömde jag inte min kamera. Ibland är jag riktigt duktig, om jag får säga det själv. Crullan och Ruttan ska upp i alla snöhögar efter vägen. Det är tur att våren är i antågande, så vi snart får börja träna ordentligt. Visst är det kul med snö, men det får vara måtta på det.

               

  

Som alla förstår, så blev det inga garderobsdörrar idag heller. Snart bryr jag mig inte längre. När folk säger en sak och gör en annan, då börjar man fundera hur det står till. Vi får se om det händer något innan helgen. Annars vet jag inte vad jag gör.   

Ska släcka ner till    och ta en   innan jag lägger mig för att en liten stund.    

Av Laila Willén - 9 mars 2010 23:45

  Ytterligare en dag med stålande solsken.  

Det känns som våren är på väg.Jätte skönt med en promenad på morgonen innan   fick frukost. Även de känner att våren är i antågande. Meta far som en skottspole i kopplet. Man kan tro att hon är en liten valp, fast hon är 4,5 år gammal. Minna är en lite lugnare typ, som vill gå nära. Gamla Millan märks inte att hon är med och så är det vilddjuren. Crullan och Rutan vill bara springa. Det är hur mycket spring i benen på dessa två whippar. Hoppas bara det visar sig på banan sedan.

 

Som jag förstod så fick jag inga garderobsdörrar idag heller. Nu är måttet rågat, så i morgon åker jag själv till IKEA. Förstår inte varför det ska dröja så med allt. Börjar tröttna på det här nu.   

 

Nu har jag kommit in från kvällsprommenade. Dags att natta mina "änglar" innan jag själv går till sängs med min  

Av Laila Willén - 8 mars 2010 23:46

Gissa om jag blev glad i morse. Olle kom för att sätta upp stängerna och hyllorna i mina garderober. Bra! Men som vanligt så har jag otur. Dörrarna fanns inte hemma. Kommer i morgon. Kommer inte dörrarna i morgon, vet jag inte vad jag gör  Har hållit på att tvätta i flera dagar, och än är jag inte färdig. Nu hänger alla kläder på en ställning ute på ballkongen. Allt i linneskåpet är tvättade. Även underkläder, T-shirt och tröjor är klart. Nu är det bara kläderna på ballkongen som ska tvättas. Gissa om jag hatar tvätt.

 

Som vanligt så har Marie och Kenneth varit ute med hundarna hela dagen. Skönt att slippa tänka på rastning när man tvättar. Även idag blev jag bjuden på mat. Det är en del som har det bra.

 

Nu ska jag ta sista turen, innan jag nattar mina gullhundar. När det är gjort ska jag lägga mig och läsa en stund. Skön avkoppling att läsa. Natti natti

Ovido - Quiz & Flashcards