La Will´s Kennel

Alla inlägg under mars 2010

Av Laila Willén - 7 mars 2010 23:56

En tidig promenad med   , för sedan var det WASA loppet på   och    Det var ett ovanligt spännade WASA lopp. Vart jätte glad när det blev JÖRGEN BRINK som tog hem segern. Man blir riktigt svettig när det är så här spännande. GRATTIS JÖRGEN BRINK! Du var värd denna seger flera gånger om.

 

Gissa vad det var sedan. Jo, tvättstugan så klart. Tvättar och tvättar, så jag drömmer väl snart om tvätt. Det kommer säkert att ta ett par dagar till. Men när det sedan är klart, så kommer jag att vara nöjd. Tur är väl det.

 

I morgon hoppas jag att Olle åker till IKEA och hämtar dörrarna till mina garderober. Skulle bli vansinnig om det inte fanns några i lager. Uppsala hade inga dörrar när garderoberna köptes. Vi får se!

 

På eftermiddagen när jag var ute med   så kom det en snöskoter i full fart. Förstår inte varför folk i Karlholm har så svårt att vara lagliga. De kör olagligt, onyktert och olovligt. Värre kan det inte bli. Det måste bli en ändring på det. Tycker iallafall jag. Tror att många håller med mig, men inte vågar öppna "truten". Som vanligt är folk för fega. Det skulle nog vara bra om föräldrarna började bry sig lite mer om sina barn. Eller hur?

 

Nu ska jag natta mina   och gå till sängs med en bra bok.   

Av Laila Willén - 6 mars 2010 22:35

  Strålande solsken, fast -15 grader kl. 07.00 Tog en liten promenad med mina , det var friskt och skönt. Gav dem mat och tog en   själv. Sedan var det dags för tvättstugan. Har varit där nere hela dagen med undantag av    och  Måste tvätta alla kläder utom ytterkläderna. Som tur är så har ytterkläderna hängt i klädkammaren. Allt som låg i byrån samt allt som hängde i garderoberna måste tvättas. En del får jag lämna på kemtvätt. Gissa om jag gilla att tvätta. Fy f´n vad jobbigt det är. Det ska bli skönt när allt är tvättat, struket och blivit upp hängt i garderoberna. Resterande ska läggas i skåpen. Även alla lakarn, handdukar, dukar mm. ska tvättas, för linneskåpet satt ihop med garderoberna. Har med andra ord flera dagar jobb i tvättstugan kvar.

 

Under hela dagen, har mina kära grannar Marie och Kenneth rastat   . Inte nog med det, de har bjudit på mat också. Hade jag inte dem skulle det ta dubbelt så lång tid. Tack Marie och Kenneth för er hjälp.

 

Nu ikväll ska    och jag mysa en stund framför   i soffan. Sedan blir det en liten kvällspromenad innan det är dags att krypa ner i sängen och   

Av Laila Willén - 5 mars 2010 22:01

Dagen Har varit lugn och skön. Inga arbetare i källaren på hela dagen. Jippi!

 

Mitt på dagen tog jag alla 5   på en promenad. Vi gick inte så långt, men vi var ute 1,5 timme. Crullan och Rutan sprang lösa i snön på fotbollsplan. Gissa om de hade roligt. Som vanligt hade jag glömt min kamera. Det får bli fotografering en annan dag. Det säger jag varje gång vi går ut.

 

Imorgon måste jag börja tvätta upp alla mina kläder. Det har blivit en dålig lukt i dem. Garderoberna som jag hade förrut var gjorda av gammalt trä. Byggfirman jag konsulterade med, sa att gammalt trä ger lukt ibland. Därför ska alla skafferier och garderober bytas ut enligt dem. Hoppas bara jag kan få bort all lukt. Tyvärr så måste jag kasta min stora byrå, för den har stått intill garderaberna. Det har smittat över på min fina byrå. Fy f´n vad jag har varit arg . Jag hoppas att lukten går bort, annars blir det dyrt för husägaren. Man får aldrig vara riktigt glad. Dessutom behöver mina golv lackas, eventuellt läggas nya. Vi får se vad som händer. Är inte speciellt glad när ingenting fungerar. Det är inte bara hyresgästerna som ska sköta sig, även hyresvärden. Funderar på att kontakta Hyresgästföreningen.

 

Nej, nu ska jag gå och titta vem som åker ut i Let´s Dance, och ta en god kopp   . Sedan ska jag ta en sista promenader med mina   innan det blir dags för sängen.   

Av Laila Willén - 4 mars 2010 20:47

Idag kom Olle med sin kompis Ingemar för att sätta upp mina nya garderober. Det ska bli jätte skönt att få hänga in kläderna i dem. Tyvärr så var det inga dörrar med, men så är det när man handlar på IKEA. Under tiden de höll på, så började jag att   för att kunna bjuda gubbarna på mat. Det tycker jag de är värda. Efter maten tog vi   och satt och pratade en liten stund. Imorgon ska Olle åka till IKEA och hämta dörrar.

    

         

På dagen tog Marie och Kenneth   på en promenad, för de inte skulle vara ivägen. Skönt med snälla och förstående grannar. Känner mig riktigt lyckligt lottad.

 

Om alla människor brydde sig lite mer om varandra, så hade vi ett mycket bättre samhälle. Det är fortfarande gratis att slösa känslor på någon. Krama en tjej fast du själv är tjej. Krama en kille fast du själv är kille.Som sagt va! GRATIS!

 

                               

 

Livet är förgängligt

Makt och ära är fåfängligt

För när du en gång går ur tiden

Är det blott samvetsfriden

Som är något värd för dig

 

Är inte så bra på att skriva, men tycker den här är bra.

    

    

Av Laila Willén - 3 mars 2010 21:47

Ibland undrar jag vad folk håller på med. Killarna som jobbar i lokalerna i källaren, blir aldrig färdiga. För det första är det ett jävla  liv samt att det stinker av   . Det är inte undra på att man får ont i huvudet    Både vaktmästarn och jag har sagt år dem att inte röka. Fick till svar att man får röka på arbetsplatser. Dessa arbetsplatser är lägenheter. Med andra ord så har de inte mycket innanför pannbenet. De är lata, högröstade samt okunniga. Varför anlitar man sådant folk. Fy f´n!

Det bor 2 små babysar i trappuppgången, men det skiter de i. Hoppas de inte kommer hit och ska jobba mer sedan, för då vet jag inte vad jag gör. Tur att det finns något som heter Hyresgästföreningen.

 

Hundarna mår heller inte bra av allt liv. Det t.o.m luktar rök inne i min lägenhet som är 2 tr. upp.

Rutan har varit ute och gått med grannens stora hund idag. Gissa om hon gillar honom. Sedan var de andra   ute med grannen på promenad. Maries son är här och hälsar på, så han är ofta ute med mina   tillsammans med sin tjej. Gulligt tycker jag.

Snart ska jag gå sista turen. Skönt att promenera på  kvällarna, för då är jag ensam ute.

 

Ska prata med vaktmästarn imorgon, så vi får ett slut på det här livet i källaren. Ska ta mig en   och titta lite på  innan jag går ut.

 

 

Av Laila Willén - 2 mars 2010 23:15

Idag har varit en lugn och skön dag. Min kära granne Marie har varit ute med hundarna   tillsammans med sin son och hans tjej. Gulligt, tycker jag. Har haft ganska ont i benen, men det har blivit bättre framåt kvällen. Har mycket vatten i kroppen som måste ut. Som tur är så finns det medicin. Trevligt när Charlie och hans tjej är här.

 

Hundarna   har varit lika busiga som vanligt. Skönt är att Rutan har tappat sina mjölktänder, så nu "bits" hon inte lika mycket. Crullan och Rutan är som ler och långhalm. Ikväll satt de i soffan med mig och tittade på   och jag drack   Det är roligt när de tycker så mycket om varandra. Nu ska jag natta mina små vänner och sätta mig och koppla av en stund.    

Av Laila Willén - 1 mars 2010 21:43

    Nu är OS slut, så man äntligen får något gjort här hemma. Det har varit ett väldigt bra OS för våra svenskar. Vi har  mycket duktiga idrottare i vårt lilla land. Nu är det bara och vänta tills nästa gång. Skönt att det är ett tag dit.

Till helgen är det Wasa loppet, och det får man inte missa. Heja Sverige!

 

Idag är det inte så kallt, men vad hjälper det. Är det inte kallt, så snöar det. Har kommit flera dm. nu på eftermiddagen. Ska det aldrig ta slut på snöandet? Hundarna   tycker det är roligt, men inte jag. Vill

ha sommar och sol.   

 

Nu när det är måndag, så har det blivit ett jä´la   liv där nere. De håller på att bygga om lokalerna till lägenheter. Man kan undra hur det blir. 

 

Idag är det den 1 mars, vilket är första dagen de får jaga  våra LO katter. Har så svårt att förstå varför vi inte kan vara rädd om vår svenska fauna. Det kommer en dag då vi som vill ha varg och lo kvar kommer att segra. Jägarna själva skjuter 5 ggr. så många hundar som varg, lo och järv

tillsammans. Jag undrar om vi ska gå ut och skjuta jägare nu? Eller bilar? Det är över 1000 hundar som styker med i trafiken. Detta gäller varje år.

 

Nu ska jag sätta mig och titta lite på   och ta mig en god kopp kaffe  innan jag går ut med hundarna  sista turen för idag.

 

Ovido - Quiz & Flashcards