La Will´s Kennel

Alla inlägg under september 2011

Av Laila Willén - 24 september 2011 09:29

  Idag är det strålande solsken och varmt. En underbar höstdag! Sådana här dagar vill jag ha fler av.

 

  Har drukigt mitt kaffe ute på baksidan. Det kändes ganska så bra. Verkar som jag är på väg tillbaka. Sakta men säkert. Får se vad som händer under dagen, så återkommer jag lite senare idag.

 

    TILLS DESS: VAR RÄDD OM VARANDRA......

       LIVET ÄR ALLDELES FÖR KORT......

        FÖR ATT SLÖSAS BORT PÅ "SKIT"......

 

     Visst ser det härligt ut.   

Av Laila Willén - 21 september 2011 23:48

  Har haft en hemsk dag, så det blir inget skrivet idag heller. Återkommer när jag mår bättre.

 

      VAR RÄDD OM VARANDRA.....

            LIVET ÄR INTE SÅ LÅNGT.....

Av Laila Willén - 20 september 2011 23:39

  Har varit en underbar dag, men sol och värme. Det får gärna fortsätta så här ett tag framöver.

 

  Tyvärr så har det varit en del problem inom familjen idag. Så jag mår inte så bra för tillfället. Visserligen ser det ut som det har ordnat upp sig, men återkommer i morgon.

 

     HA DET SÅ BRA..........

         VAR RÄDDA OM VARANDRA..........

             FÖR LIVET ÄR SÅ KORT..........

Av Laila Willén - 19 september 2011 23:33

    Fy vilket ruggigt väder. Grått och regn, är inte det jag vill ha. Nej, nu får det bli lite finare i några dagar. SOL!

 

  Roland kom och hjälpte mig med staketet. Det har lossat på flera ställen, så jag var rädd att det skulle rasa. Nu har det blivit stabilt igen, så nu är det ingen risk att det rasar. Ska byta ut det till nästa år, men det får duga över vintern.

 

  Gick en liten promenad med hundarna, för jag vill inte bli för blöt. Dessvärre tyckte hundarna det var pest och pina, så det blev inte så långt.

 

  Var in till Carita och Roland på mat och kaffe. Hade köpt med mig en tårta till kaffet. Det var gott, men fy så onyttigt. Det är inte undra på att jag är så tjock.

 

  Har målat lite under dagen. Måste försöka få en del saker klara snart, för de är beställda. Ganska så många beställningar har jag fått in, så det är bara att jobba på. Det blir ett bra tillskott i kassan.

 

  Ringde Markus och hörde hur det var med han. Laddade hans mobil, så att han kan åka buss och ringa igen. Han får ju inga pengar förrän den 25. Allt var bra med han.

 

  Nej nu är det snart dags att ta en runda med tjejerna. För tillfället så regnar det inte. Det ser ut som det har klarnat upp. Hoppas det blir fint imorgon.

 

        HA EN JÄTTE TREVLIG TISDAG  

Av Laila Willén - 18 september 2011 22:10

      En typisk höstdag. Hundarna har visserligen varit mycket ute på baksidan, men det har inte varit speciellt varmt.

 

  Har inte haft lust med någonting idag. Målade lite, men det var inget roligt idag. Hade för ont i min hand.

 

  Monica ringde och frågade om jag kunde skjutsa henne och hämta en Pizza. OK! Vi var båda lata och uttråkade, så middagen blev varsin Pizza. Det var gott, men inte någon nyttig mat precis.

 

  Var ute en sväng med tjejerna, fast det blåste rätt kallt. Får väl iallafal ta en sista promenad framåt 24-tiden. Sedan blir det att kvarta in en stund.

 

  Här kommer ett par bilder på Rutans duktiga syskon. Från tävlingen i Järbo igår.

Ett stort GRATTIS till både Cashen och Zafina  

 

  Emmaline´s DJ Black Jack med Åsa på 2:a plats

  

  Emmaline´s DJ Kristina Kanel på 1:a plats!  

  Här tillsammans med Janne, Maja och Emma.

 

  Rutan är så stolt över sina syskon. När Cashen (DJ Black Jack) får till sina starter, blir han ruggit giftig på banan. Han är urstark.  

 

  Zafina (DJ Kristina Kanel) är en liten urgullig tjej som kan springa otroligt fort. Hon är JÄTTE duktig den lilla tjejen.  

 

             HA EN HÄRLIG MÅNDAG  

 

     

Av Laila Willén - 17 september 2011 23:55

  Det har varit en underbar dag. Strålande solsken och varmt och skönt.

 

  Tog en promenad redan vid 7-tiden med hundarna. De tyckte det var för tidigt, men inte jag. Jätte skönt att börja dagen med en liten promenad.

 

  Efter frukosten så satt jag en stund på baksidan och drack kaffe. Hundarna var ute och låg och solade. Efter en stund så hängde jag ut alla stora mattor för vädring. De var rentvättade, men har legat ihoprullade hela sommaren. Men nu när det börjar bli kallare, så får jag snart lägga på dem. Blir lite varmare med mattor över allt. Sommartid har jag bara några små trasmattor på golven. Enbart för hemrevnaden.

 

 Roland var och hämtade en stor kartong med saker som jag skulle slänga. Han är jätte snäll och kör bort det till mig. Sedan var jag inne hos Carita och han på eftermiddags kaffe.

 

  Har pratat med Åsa i telefon. Gratta henne för DJ Black Jack blev tvåa i Järbo. Nästa gång vinner han. Får han bara till starten så blir han giftig. Urstark som han är. Dessutom så vann DJ Kristina Kanel på jätte fin tid. Rutan är så stolt över sina syskon.

 

  Har tittat lite på TV under kvällen. Blev jätte glad för Markus ringde och berättade var han var. Han är jätte duktig och mycket omtänksam. Är jätte stolt farmor till honom.

 

  Nej nu ska jag ta en långpromenad med mina tjejer innan det är dags för dem att sova sin skönhetssömn. Själv ska jag måla lite, för jag känner för det.

 

           HA EN UNDERBAR SÖNDAG  

Av Laila Willén - 16 september 2011 22:32

  Jätte fin höstdag med solsken och ganska så varmt. Sådana här dagar vill jag ha.

 

  Var borta till tvättstugan och tvättade upp ett par mattor. Tog sedan med dem hem och hängde de ute i friska luften. De torkade på några timmar. Skönt!

 

  Markus ringde och berättade vad han hade gjort. Han skulle åka till Västerås bara Dan kom hem från jobbet. Dan skulle skjutsa han till Sala där han skulle ta bussen till Västerås. Han har fått det bra min pojk. Det känns så skönt, att allt börja ordna sig för Markus.

 

  Hundarna har varit mycket ute på baksidan under dagen. Meta älskar att ligga och sola. Rutan och Kickan har mest busat.

 

  Under kvällen har jag tittat lite på TV och druckit kaffe. Det är livets dryck, tycker jag. Snart så ska jag ta en sväng med hundarna. Det börjar bli lite svalt på kvällarna och nätterna. Men än så är det skönt att promenera framåt natten.

 

          HA EN TREVLIG LÖRDAG   

 

       LYCKA TILL ALLA EMMALINE´S

                HUNDAR I JÄRBO IMORGON  

Av Laila Willén - 15 september 2011 23:46

  Fortfarande tråkigt väder. Det tillhör ju hösten, men jag tycker inte om det iallafall.

 

  Tog en liten promenad med hundarna tidigt på förmiddagen medans det var uppehåll. Får passa på mellan skurarna.

 

  Dagen har varit lugn och skön. Har haft en del att tänka på sedan Markus och jag var i Västerås igår. Allt ser ut att bli bra, vilken varken Markus eller jag trodde. Underbart!

 

  Bakade en "Kick" (Äpplekaka) som jag tog med mig till Carita och Roland. Även vaniljsås. Det var gott till kaffet, fast många kalorier.

 

  Markus Ringde och frågade hur jag mådde. Han är för gullig min pojk. Mopeden har han snart klar, fast det som fattas måste vi köpa på onsdag när vi ska till Västerås. Enligt Dan är han jätte duktig när det gäller att mecka med motorer.

 

  Har tittat lite på TV, fast inte är det mycket att se. Pratade med Åsa och hörde hur det var uppe i Järbo. Hon tyckte jag skulle komma och hjälpa till på lördag. Får se hur jag gör.

 

  Nej, nu är det dags att ta en kvälls promenad med mina hundar. Som tur är så regnar det inte just nu.

 

        Livet är förgängligt

        Makt och ära är fåfängligt

        Låt ej sådant blända Dig

        För när Du en gång går ur tiden

        Är det blott samvets friden

        Som är något värt för Dig

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards