La Will´s Kennel

Alla inlägg under september 2011

Av Laila Willén - 8 september 2011 09:38

  Grått och trist väder. Hoppas det blir bättre under dagen. Typiskt höstväder.

 

  Blev inget skrivet igår, för jag kom i säng så väldigt sen. Eller tidigt på morgonen idag.

 

  Dagen började som vanligt. Promenad med hundarna. Sedan gjorde jag inget speciellt under dagen.

 

  Pratade med Markus innan han skulle till Arenan. Tyvärr så var det stängt p.g.a sammanträde.... Ringde upp dem för att veta vad han skulle göra. Efter en stund ringde de upp mig och bestämde en ny tid. Skönt att det ordnade sig.

 

  Pratade med Dan efter han kom hem från skolan. Vi bestämde att Markus och jag skulle komma dit idag efter 17.00, för att diskutera Markus framtid. Tur att det finns snälla människor som bryr sig.

 

  Markus åkte med Samuel och hans mamma till Heby senare på kvällen. Pojkarna hade en kväll tillsammans innan jag hämtade Markus hemma hos Samuel.

 

  När vi kom hem tog vi en promenad med hundarna. Sedan blev det en massa prat angående hans kommande flytt. Han är mycket possitiv till det. Det ska bli så skönt när allt är klart. Önskar den pojken all framgång och lycka i livet.

 

  Nej, nu ska vi äta frukost och sedan ta en sväng med hundarna.

 

           HA EN FORTSATT BRA DAG.   

 

 

Av Laila Willén - 6 september 2011 23:47

  Underbart väder för att vara ute och jobba på baksidan. Underbart höstväder!

 

  Har tvättat sängkläder, kläder och mattor. Skönt när allt är rent. Ska skura alla golv imorgon, så jag kan lägga på lite mattor. Golven börjar bli lite kalla, så det märks att hösten är här.

 

  Blev bjuden på mat hos Carita och Roland. Hade med mig kaffebröd. Jag åt bara en pytte liten bit, för jag ska inte äta något sött. Måste gå ner i vikt om mina ben ska hålla.

 

  Har varit ute på baksidan och gjort iordning. Klippt gräsmattan och plocka bort en del ogräs i min rabatt. Hundarna har varit med hela tiden. Rutan tyckte det var jätte roligt när jag klippte gräsmattan.

Hon jagade gräset som jag klippte. Hon är verkligen på allerten den damen.

 

  Pratade med Åsa. Hon berättade att DJ Vargtass hade brytit en tå. Stakarn! Tur att det var ett "bra" brott, som är lätt att behandla. Han kommer igen nästa år, när hans tå är okej. Annars var allt bra med Åsa och Leif samt hundarna. Hoppas det går bra för dem på tävlingen i Västerås till helgen. Tråkigt att jag inte kan åka dit.

 

  Pratade med Markus i telefon. Han ska träffa lärarna imorgon. Spännande tyckte han, men han var mycket possitiv. Det kommer att gå bra för honom.

 

  Har fikat och tittat på TV en stund ikväll. Ska försöka lägga mig lite tidigare än vanligt.

 

  Ska ta och gå ut en runda med hundarna. Är ganska så trött i kroppen, så jag får se hur långt det blir.

 

           GOD NATT OCH SOV GOTT,    

                             &

              VAKNA TILL EN NY DAG   

 

                  MED ETT LEENDE!   

Av Laila Willén - 5 september 2011 23:05

  Dagens väder har varit bra tills kl. 21.30, för då kom regnet. Har inget att klaga på när det gäller vädret under dagen.

 

  Igår kväll när jag skulle gå ut med hundarna, så blev jag topp tunner rasande. Någon hade varit inne i min bil och tänt lyset, så batteriet hade laddat ur. Dessutom hade de tagit flera CD skivor. Bilen var låst när jag lämnade den, och låst när jag kom ut igår kväll....... Bensinluckan var öppen och tanklocket sönderbrutet. Vet inte hur mycket bensin som hade försvunnit....... Får jag tag på de jävlarna så blir det inte lätt för dem. Jävla ungar! Att det var ungar, ser jag på de CD skivor som var borta....... Bilen står ca. 5 meter från mitt sovrums fönster som dessutom är öppet ca. 10 cm. Hur vågar de????

 

  Har inte haft lust att göra någonting idag. Luften gick ur mig igår kväll. Har bara varit och handlat lite.

 

  Carina ringde och berättade att Zingo (Kickans bror) hade gjort illa svansen. Hon hade varit till Strömsholm med honom, där de konstaterade klämskada. Han kommer troligen att få en krok på sin svans, men det brydde hon sig inte om. Han ska ju inte ställas ut något mer, enligt henne. Nu har de bara tid med sin nya valp. En Collie! Undrar hur länge den får stanna. De köper nya raser och sedan har de dem inte länge. Hoppas den här får stanna ett tag iallafall. Förstår mig inte på den familjen alls.

 

  Var ute på en promenad på eftermiddagen. Det var så skönt väder, så jag kunde inte låta bli. Hundarna gillar att gå promenader hur många gånger som helst. De är lika glada varje gång vi går ut, utom när det regnar. 


  Pratade med Markus i telefon. Allt var bra med honom. Ingen är gladare än jag, för den pojken har inte haft det lätt. En lång historia, men tragisk. Bl.a föräldrar som inte vill ha med han att göra. Fy fan!

 

  Ska ta mig en kopp kaffe och titta lite på TV. Snart är det dags att ta en sväng med hundarna. Ska gå en liten runda, för det regnar. Varken hundarna eller jag tycker om att bli blöta.

 

       HA EN TREVLIG TISDAG..........

           VAR RÄDD OM VARANDRA..........

               FÖR LIVET ÄR SÅ KORT..........

Av Laila Willén - 4 september 2011 23:32

  Strålande väder hela dagen. Var ute på promenad redan vid 6.30 tiden, Skönt när man får vara själv med bara hundarna. Dessvärre finns den en "jävla" massa katter över allt. Hoppas folk tar ansvar för sina katter nu när vinter kommer.

 

  Tittade på Friidrotts VM under dagen. Det var det sista på VM den här gången. Tyvärr så fick Sverige ingen medalj, men det var ju inte väntat heller. Som vanligt var den stora idolen Usain Bolt. Jamaica vann 4x100 m. staffeten på nytt väldsrekord tack vare Usain Bolt. Dessutom är han väldigt trevlig och en stor showmänniska.

 

  Var inne hos Carita och Roland på  kaffe efter maten. Carita och jag tittade på Svenska Travderbyt från Jägersro. Det var jätte roligt att Torbjörn Jansson vann med Timo Nurmos häst Beau Mec. Torbjörn har vunnit allt utom Svenska Travderbyt förrän nu. GRATTIS Torbjörn och Timo.

 

  Pratade med Markus en stund. Allt var bra med honom. Hoppas det går bra för honom på onsdag. Håller tummarna för farmors pojk.


  Snart ska jag ta min kvällspromenad med hundarna. Det är toppen väder att promenera i. Ska bli skönt med en promenad, när jag har syttit still så mycket idag.

 

             HA EN BRA MÅNDAG   

 

Av Laila Willén - 3 september 2011 23:35

  Det har varit ett underbart väder hela dagen. Lite mulet mitt på dagen, men sedan fint igen.

 

  Roland var här och hjälpte mig köra bort allt från trädgården. Alla grenar från vinbärsbusken, alla plantor från rabatterna samt en massa jord. Skönt att allt är borta nu. Ska bara göra ordning den ena rabatten med grus. Det tror jag blir jätte bra. Ska ställa ut alla mina keramikkrukor med djur på till sommaren. Ja, det ska vara blommor i dem också. Ska måla lite fler krukor, så det blir pampigt. Vilka ideer jag har.

 

  Var hos Carita och Roland på kaffe. Vivi-Lis och Torsten var också där. Det var trevligt och träffa dem. Inte så ofta man ser dem nu för tiden.

 

  Var och köpte 2 plattor med ägg. Den ena skulle jag ha själv och den andra till Carita och Roland.

 

  Var bjuden på mat hos Carita och Roland. Skönt att slippa laga mat alla dagar, när man är själv.

 

  Monica kom in och berättade att hon har nytt mobilnr. Sedan fick jag en CD med hennes pappa på. En underbar Jazzskiva från tidigt åttiotal med bl.a Sture Nordin (Monicas pappa), Egil Johansen, Nils Sandström, Krister Andersson, Lars Sjösten och Bertil Lövgren. En jätte bra skiva.

 

  Pratade med Petra på FB. Vilken trevlig och rar tjej det är. Hon hade varit och tävlat med Skurk och var ganska så trött. Hoppas det inte dröjer för länge innan vi träffas. Tycker hon är otroligt duktig med djur. Finns inte många sådana människor nu för tiden. Längtar efter att få träffa henne personligen.

 

  Har tittat lite på TV ikväll. Har inte haft ro i kroppen att sitta stilla, för jag har så mycket att göra innan vintern kommer.

 

  Nej, nu ska jag ta en långpromenad med hundarna, innan det är dags att titta på sista natten med Friidrotts VM. Det är faktiskt skönt att det är slut, så man kommer i vanliga gängor igen.

 

     HA EN SKÖN OCH TREVLIG SÖNDAG   

Av Laila Willén - 2 september 2011 23:07

  Dagens väder är en skön höstdag. Helt klart att hösten är här. Svalt på morgonen och kvällen. Dagarna fina ännu.

 

  Har tagit bort det sista i rabatterna. Skönt att det är klart. Ska bara köra bort allt till skogen. Det gör alla andra här på området, så då gör jag det också. Nu fattas det bara en massa grus.

 

  Har målat lite keramik under dagen. Tyvärr så går det inte så bra med min onda hand. Värken blir olidlig, men det får gå.

 

  Var inne hos Carita och Roland på eftermiddagen och drack kaffe. Carita liksom jag tittar på Friidrotts VM på nätterna. Tur att det finns fler som gillar friidrott.

 

  Pratade med Markus i telefon på kvällen. Han ser fram emot att börja skolan igen. Imorgon ska han gå på fest i Västerås. Hoppas han får roligt och träffar mycket kompisar.

 

  Har tittat på TV ikväll. Finns inget att se, men jag tittade på dansprogrammet på 5:an. Det är mycket bra program, med ungdomar som tävlar i dans. De är enormt duktiga att dansa allt.

 

  Nu är det snart dags att gå en promenad med hundarna. Ska bli skönt att gå en sväng. Både för hundarna och mig själv. Mår mycket bättre när man får röra på sig.

 

          HA EN UNDERBAR LÖRDAG!   

Av Laila Willén - 1 september 2011 23:19

    Dagen började så bra med fint väder och lagom varmt. Framåt eftermiddagen bröt det ut. Det var som att öppna en kran med vatten. Åskan var långt borta, men den hördes iallafall. Regnet avtog efter några timmar och sedan klarnade det upp igen. Skönt!

 

  Min rygg har inte varit speciellt bra idag. Tål tydligen inte ta i för mycket. Får fortsätta gräva färdigt i morgon eller i helgen.

 

  Pratade med Markus i telefon. Han tycker det är roligt hos Dan och Anders. Framåt kvällen skjutsade Anders hem han till Västerås. Han var ganska så trött, men vill tillbaka nästa vecka. Bra att han får vara där.

 

  Var ute på en promenad med hundarna. Den blev inte så lång, för ryggen ville inte det. Blir längre i morgon.

 

  Pratade med Anders i telefon om Markus. Dan har kontaktat skolan, så nu har han möjlighet att börja på Ösby. Det tycker jag låter bra. Dan är lärare där och erbjöd Markus husrum under tiden han går på skolan. Skönt med snälla människor som ställer upp. Dessutom tyckte Anders att Markus var duktig att jobba. Tror det kommer att gå bra för farmors pojk.

 

  Ringde till Markus och berättade vad som Dan har ordnat. Han blev jätte glad. Markus ska träffa lärare i Västerås på onsdag, för att diskutera vilken linje han helst vill gå. Ska bli skönt när allt är klart.

 

  Har tittat lite på TV. Annars har jag mest vilat ryggen. Ska titta i natt igen på Idrotts VM.

 

  Ska försöka ta en sväng med hundarna innan det är dags för dem att sova. Blir inte bättre av bara vila. Måste försöka röra på mig lite också.

 

     HA EN BRA FREDAG..........  

          VAR RÄDD OM VARANDRA..........  

Ovido - Quiz & Flashcards