La Will´s Kennel

Alla inlägg under september 2012

Av Laila Willén - 12 september 2012 20:49

  Dagen har varit ganska jobbig med värk. Hundarna har varit ute nästan hela dagen, så på dem har det inte gått någon nöd.


Blev bjuden på mat inne hos Carin. Det är inte alla som har så snälla grannar som jag. Annars har jag legat mest hela dagen.


Framåt kvällen ringde Lena från Nyköping. Hon berättade att de var så glada för Cruella. Hon är snäll, glad, pigg och lydig. Det låter jätte bra. Hon ska para henne nästa gång hon löper, vilket jag tycker ska bli jätte roligt.


Nej, nu ska jag lägga mig framför TV:n igen. Sedan ska jag ta en liten runda med mina gulliga hundar.


Ha en trevlig torsdag och var rädd om er. Kram 

 

 

         CRUELLA I SIN MORMORS SOFFA  

Av Laila Willén - 11 september 2012 22:10

  Har sovit dåligt under natten. Svullnaden runt ögonen, näsan och kinderna har gått ner bra. Tyvärr så är jag fortfarande väldigt svullen i munnen samt har otroligt ont. Som ur är att det blir bättre. Det vet jag av erfarenhet.


Carin ringde och frågade om vi skulle ut och åka. Det var skönt att komma hemmifrån en stund. Vi var till hennes husvagn och hämtade TV:n som jag ska låna. Min TV har lagt av, så jag får låna den av henne tills jag har råd att köpa en ny. Sedan var vi på Karlssons och handlade lite innan vi åkte hem och handlade på Coop. När vi handlat färdigt, så bjöd Carin på Pizza. Hon är toppen snäll.


Har legat nästan hela eftermiddagen, för jag var helt slut när vi kom hem. Min ork är lika med noll.


Snart ska jag ta en liten promenad med mina gulliga hundar. Långt blir det inte, för det orkar jag inte. Bättre liten sväng än inget alls.


Ha en bra onsdag och var rädd om er. Kram från den orkeslösa kärringen.  


    

Av Laila Willén - 10 september 2012 22:25

  Efter omständigheterna, så är det ganska bra. Vid två-tiden i natt så tog jag taxi till Akademiska i Uppsala. Hade fått en kraftig allergisk reaktion. Jag svullnade igen i hela ansiktet och inne i munnen. Såg knappt någonting. Det var ingen höjdare precis. Väl framme fick jag träffa en läkare omgående. Fick flera spruter, så det skulle gå tillbaka. Efter ungefär en timmes vila, fick jag ta taxi hem igen. Skönt! Hundarna hade skött sig bra enligt grannen. De är jätte duktiga mina älsklingar. Nu har det mesta gått bort, fast jag är fortfarande lite svullen i munnen. Jobbigt! Enligt läkaren var min motståndskraft lika med noll. Bara hoppas det blir bättre snart. Orkar inte gå så här längre. Värk och orkeslös samt inget emunförsvar. Bättre kunde det vara.


Har tagit det jätte lugnt hela dagen. Legat i stort sett hela tiden. Hundana har varit ute i solen nästan hela tiden. De har bara varit inne och tittat om jag har varit kvar.


Snart ska jag rasta av dem, för sedan blir det sängen.


Ha det så bra och var rädd om varandra. Kram   


 

Av Laila Willén - 9 september 2012 19:54

  Dagen började med kaffe ute medans hundarna sprang och lekte. Efter en stund så lade de sig för att sola. När det började bli grått, så tog jag fram gräsklipparen. Gräset har blivit så långt, så det var dags att klippa det. Hundarna gick in och jag klippte av "skiten". När det var klart, så var jag totalt slut. Har inte ork för 5 öre längre.


Gick in och lade mig. Somnade en stund, innan Carita ringde och sa att jag skulle komma in på mat och kaffe. Gick upp och gjorde mig ordning, fast det var jätte jobbigt.


Efter maten gick jag in meddetsamma för att lägga mig igen. Orkar inte stå på benen efter gräsklippningen. Är slut som människa.


Ska titta lite på TV under kvällen innan jag kryper ner i min säng. Tur att hundarna är så snälla och förstående som de är. Imorgon ska Roland ta en långis med dem. Det blir bra för både dem och mig.


Ha en trevlig kväll och en bra början på en ny vecka. Var rädd om er och andra, för man vet inte vad som väntar längre fram. Lev livet och var glad. Kram från en sjukling.  


             

                

Av Laila Willén - 8 september 2012 22:45

  Började dagen med kaffe ute. Satt där och njöt i fulla drag (fast jag hade enorm värk) innan hundarna kom ut. De är sjusovare, så jag hinner få ett par timmar för mig själv på morgonen.


Efter frukost för både hundarna och mig själv, så åkte jag med Carita och Roland till Sala. Vi var på torget och handlade. Där mötte vi Taisto och Sinikka. Sedan åkte vi till Willys. Då mötte vi dem där också. När vi handlat åkte vi hem igen. Var helt slut! Orkar ingenting nu för tiden.


Väl hemma lade jag mig en stund för att vila. Efter en stund gick jag upp och bakade en äpplekaka till eftermiddagskaffet.


Framåt eftermiddagen gick jag in till Carita och Roland på mat. Carita och jag åt surströmming medans Roland åt korv. Älskar surströmming, så det är tur man har en kompis som gillar det. Sedan blev det kaffe och äpplekaka.



Har legat i stort sett hela kvällen framför TV:n. Har ingen ork alls nu för tiden. Hoppas det kommer tillbaka snart, för jag måste komma igång med träning både för hundarna och mig själv.


Nej nu ska jag rasta av hundarna, för sedan blir det sängen. Måste försöka sova så jag orkar något i morgon.


Ha en lugn och skön söndag. Glöm inte bort att slösa med känslorna. Det är fortfarande gratis! Kram från en som är totalt slut.  


         




Av Laila Willén - 8 september 2012 00:25


          

                      Så vackra djur!  

Av Laila Willén - 7 september 2012 23:54

  Satt ute tidigt på morgonen och drack mitt kaffe. Efter en stund kom både Rutan och Chippen ut. De tycker det är så skönt när de kan vara ute på dagarna. De ligger i sin stora korg och solar.


Kände mig sugen på något gott till kaffet. Bakade en rabarberpaj och gick in till Carita och Roland när den var klar. Vi fikade och åt rabarberpaj med vaniljsås på. Godis!


Tyvärr så blev jag enormt trött, så jag var tvungen att gå och lägga mig. Förstår inte varför det aldrig ger sig.


Har tittat på TV under kvällen liggande på soffan med hundarna. Nu är det dags att rasta av dem innan vi går och lägger oss.


Ha en underbar och skön helg, mina vänner. Var rädd om er och bry er om varandra. Kram   


          


 

Av Laila Willén - 6 september 2012 23:30

  Har haft en olidlig natt utan sömn och med en enorm värk. Tyvärr så finns det ingen medicin som hjälper på smärtan, så det är bara försöka att stå ut.


Turligt nog har det varit bra väder under dagen, så både hundarna och jag har varit ute. Hundarna har busat, lekt och solat medans jag har suttit och vilat med kaffe. Skönt efter omständigheterna.


Har sedan legat nästan hela dagen. Var inbjuden på mat och kaffe till Carita och Roland. Tur, för jag hade inte orkat laga någon mat idag. Dessutom var Roland snäll och tog hundarna på en långpromenad. Skönt för både dem och mig.


Har tittat på TV en del under kvällen, men nu måste jag försöka att sova. Är helt slut i både kropp och själ. Ska bara rasta av mina gulliga kompisar innan vi kryper ner i sängen. Hoppas bara det går att sova i natt, för värken finns ju kvar.


Ha en trevlig fredag och sätt värde på livet. Kramar i massor från en trött kärring.  


            


            Det är inte bara jag som är trött.  

Ovido - Quiz & Flashcards