La Will´s Kennel

Alla inlägg under oktober 2011

Av Laila Willén - 23 oktober 2011 22:34

  Vaknade till en underbar dag. Tog bara en kopp kaffe innan jag kopplade mina tjejer. Gick ut på en tidig morgon promenad. Det var underbart att vara ute så tidigt och gå. Vi var ute i över 1,5 tim. Både hundarna och jag behöver det.

 

  Satte på kaffet åt mig när vi kom in. Gjorde ordning mat till tjejerna, så de fick äta och gå till vila på maten. Själv gick jag ut och satte mig. Drack kaffe och åt en smörgås ute i solen. Det var toppen väder. Efter en stund så kom även hundarna ut till mig. Vi hade det så skönt.

 

  Framåt eftermiddagen kom Monica in och frågade om vi kunde åka till Pizzerian. Hon ville bjuda mig, vilket jag tycker är otroligt snällt. Tycker jätte mycket om henne, för snällare människa får man leta efter. Jag har haft en stor tur sedan jag flyttade hit. Har träffat flera snälla och rara människor. Sådana som man verkligen är glad åt att man har som vänner. Turen är på min sida.

 

  Har tittat på TV under kvällen. Tycker de som är i True talant är otroligt duktiga. Vissa är lite bättre än andra, men i det stora hela är de duktiga. Tycker att en del har utvecklats bättre än andra. Det ska bli mycket roligt och se vem som vinner. Har mina aningar!

 

  Nej nu ska jag koppla hundarna för en kvälls promenad. Den blir inte riktigt så lång som på morgonen, men nästan. Ska bli skönt att få vara ute en stund, innan man ska gå och lägga sig.

 

    HOPPAS ALLA MINA VÄNNER FÅR EN UNDERBAR VECKA.  

 

  

  Det här är första gången som Emmaline´s DJ Ruter Dam går med

  hundar. Det är Rutan som är längst fram till vänster. Duktig!  

 

 

Av Laila Willén - 22 oktober 2011 00:00

  En strålande dag. Skönt att sitta ute och dricka kaffe och få frisk luft. Hundarna håller också med.

 

  De ringde från Faster Veras Cafe, att jag hade gods att hämta där.Tungt Hon trodde det vägde omkring 50 kg.

 

  Tog en sväng med hundarna. De liksom jag tyckte det var jätte skönt med en promenad på förmiddagen. Nu är det bara att vänta på snön. Hundarna gillar att springa och leka i snön. Inte fryser de heller.

 

  Åkte ner till Faster Veras Cafe och hämtade mitt paket. Gav även henne flera kassar och ryggsäckar som tack för hjälpen. Passade på att handla medans jag ändå var ute. Packade ur bilen när jag kom hem. Det var 45 kg. mat till hundarna.

 

  Monica skrev på FB att hon ska bjuda mig på Pizza i morgon. Jätte gulligt. Hon är en otroligt snäll människa. Jag har haft tur sedan jag flyttade hit. Har träffat flera underbara och trevliga människor, som jag har fått som nära vänner. Det är en del som har tur.

 

  Har tittat en del på TV under hela dagen, med bland annat damernas storslalom. Som vanligt så gick det inte bra för Anja. Varför hon fortsätter är en gåta för mig. Anser att hon ska lägga av.

 

  Hundarna kallar på uppmärksamhet. De vill gå ut på promenad innan de lägger sig för att sova. Det är väl bäst att jag tar och kopplar dem och går iväg då. 

 

   HA EN UNDERBAR OCH TREVLIG SÖNDAG   

Av Laila Willén - 21 oktober 2011 23:44

  Var mycket fint tidigt på morgonen. Gick en promenad med hundarna, fast det var frost ute.

 

  Satte mig ute och drack 11 kaffe. Det var jätte skönt då. Hundarna tyckte också det var skönt att vara ute på baksidan.

 

  Har storstädat hela dagen. Det börjar bli så kallt, så jag har tagit in några stora mattor. Blir lite varmare med mattor på golvet. Tyvärr så är golven väldigt kalla, så därför alla mattor.

 

  Var ute och åkte lite. Sedan var jag och köpte ägg innan jag åkte till affären för att handla. Det är alltid något man glömmer att handla hem när man stor handlar.

 

  Tyvärr så missade jag när de ringde från Faster Veras, att jag hade varor att hämta där. Åker dit i morgon och hämtar det.

 

  Har målat en hel del sent på eftermiddagen. Måste få allt färdigt, så jag kan köpa nytt. Längtar efter att få hem lite fler keramiksaker som jag kan måla.

 

  Har tittat på TV under kvällen, annars har jag inte gjort något. Har bara slöat framför TV:n.

 

  Nej, nu är det dags att gå en runda med mina flickor. Visserligen har det regnat under kvällen, men inte just nu i alla fall.

 

            HA EN UNDERBAR LÖRDAG  

Av Laila Willén - 20 oktober 2011 00:00

  Återkommer i morgon. Migrän!!!! Ha det så bra.  

Av Laila Willén - 19 oktober 2011 00:00

   Typiskt höstväder som inte gör en enda människa glad. Längtar efter vintern, fast inte för mycket snö. Lagom och ett par grader kallt.

 

  Var på en tidig promenad på morgonen. Var riktigt skönt. Tror även hundarna tyckte det.

 

  Anders ringde angående mötet i Västerås med Markus. De skulle åka själva, och ordna upp allt. Hoppas bara att det kommer att fungera.

 

  Fick kaffe främmande från Borlänge. Det var jätte roligt att Marie och Kenneth tittade in. Fick en fin telefon av Kenneth, för min var dålig.

 

  Marie och Kenneth gick en promenad med Meta och Rocky. De var som två valpar, men de gillade varandra. Kenneth och Marie vill försöka ta hem Meta nästa gång, för de gillar henne jätte mycket. Får se hur det blir.

 

  Vi åkte till Östervåla och handlade. Kenneth och Marie fortsatte till Gävle. De skulle komma tillbaka om ca. en månad igen. Då ska de stanna kvar ett par dagar. Det ska bli roligt.

 

  Stina var inne med flera redskap till trädgården. De har ingen nytta av dem i Sala, för de har ingen uteplats där. Tråkigt att de flyttar, men det är inte långt som tur är. Vi ska fortsätta att träffas i alla fall.

 

  Madeleine ringde. Vi diskuterade färskfoder till hundarna. Det är en hel djungel, fast vissa är bättre än andra. Vi ska höra av oss till en nytt foder, får vi se vad det ger. Annars vad det bara bra med alla i Karlholm. Skönt!  Längtar efter hela familjen, men jag ska snart åka dit och hälsa på.

 

  Har tittat på TV en del i kväll. Annars har jag inte gjort något speciellt. Ska ta en promenad med hundarna innan jag går och lägger mig. Sov gott mina vänner.

 

     HA EN BRA TORSDAG I HÖSTVÄDRET  

Av Laila Willén - 18 oktober 2011 00:00

  Idag har det regnat hela tiden. Det är snart en sjö på min baksida. Fy f´n!

 

  Tog en kort kiss och bajs promenad på morgonen. Varken hundarna eller jag tyckte det var skönt.

 

  Carita ringde och frågade hur det var med min feber. Den är normal igen, men jag är fortfarande väldigt trött. Man blir väl det efter så hög feber.

 

  Åkte och handlade lite. Tyvärr så måste man ha lite mat, även om det regnar.

 

  Marie ringde och talade om att de åker vid 8-tiden i morgon. Det ska bli roligt att träffa dem igen. Var ett bra tag sedan vi sågs.

 

  Har tittat på TV under kvällen. Markus ringde och undrade om jag skulle med till Västerås i morgon. Nej, han och Anders får klara av det själva. Hoppas bara det gåt bra.

 

  Nej, nu ska jag ta en kortis med hundarna. Visserligen regnar det ännu, men de måste göra sina behov ändå. Sedan blir det sängen och en bra bok.

 

     HOPPAS DET BLIR EN TORR ONSDAG

         HA DET SÅ BRA OCH
             VAR RÄDDA OM VARANDRA

Av Laila Willén - 17 oktober 2011 23:10

  Strålande väder för årstiden. Satt ute tidigt på morgonen med en kopp kaffe. Skönt med frisk luft.

 

  Hundarna var mycket slöa i morse. Släppte ut dem på baksidan, för att slippa gå ut med de. Som vanligt, så körde de maraton. Alla tre älskar att förstöra min gräsmatta. Eller före detta gräsmatta.

 

  Kicki kom in på 11 kaffe. Hon har det jobbigt för tillfället. En efterhängsen karl som hon inte blir av med. Skönt att vara själv. Då gör man precis vad man vill utan att behöva fråga någon.

 

  Har legat och vilat mycket idag. Var slut i hela kroppen, fast jag inte har gjort något. Febern är borta, men det tar väl ett tag innan man piggnar till.

 

  Pratade med Åsa i telefon. Gratta henne till Cashens final plats i Masters. Jätte kul att han gick till final. Hoppas det går bra i finalen också.

 

  Har legat på rumssoffan och tittat på TV. Slumrade med jämna mellanrum. Vet inte varför jag är så trött. Blodtrycket är ju visserligen väldigt lågt, men det blir man väl inte trött av.

 

  Ska ta en sväng med hundarna innan det blir för sent. Både de och jag behöver röra på oss. Sedan är det bara att krypa ner under täcket, släcka lampan och sova.

 

        HA EN SKÖN OCH LUGN TISDAG  

Av Laila Willén - 16 oktober 2011 22:47

  Ingen kan klaga på dagens väder. Mycket varmt och skönt och dessutom ingen blåst.

 

  Tog en promenad med hundarna tidigt på förmiddagen. Hade fortfarande feber, men det var toppen skönt att vara ute och gå.

 

  Var inne hos Kicki på 11 kaffe. Hon har stort behov av att prata. Vi hade en trevlig stund tillsammans. Hon bad mig ta hand om hennes Crosstrainer, för hon ville inte ha den. Toppen snäll!

 

  Stefan ringde och talade om att han och Mikaela var på väg till mig. Han skulle komma och fixa min dator. Han är jätte snäll.

 

  Roland kom in med mat, Kycklinggryta med potatis. Det var gott. Tycker det är jätte snällt av Carita och Roland att de kommer in med mat till mig, när jag inte mår bra. Hade precis äta färdigt när Stefan och Mikaela kom.

 

  Stefan höll på med datorn bra länge innan han fick ordning på allt. Skönt när det var klart. Vi fikade och hade en lång pratstund tillsammans. Det går bra för Mikaela i skolan. Hon trivs mycket bättre här än i värmland. Tur att hon flyttade till sin pappa då. Det är ju så viktigt med bra betyg i skolan.

 

  Stefan gick in till Kicki och hämtade Crosstrainern åt mig. Nu ska jag börja träna på den, så jag tappar några kilon. Måste gå ner i vikt, för jag ser ut som en padda.

 

  Mikaela och Stefan åkte hem igen. Det var mycket trevligt att ha dem här en stund. Tack snälla Stefan för hjälpen.

 

  Har tittat lite på TV under kvällen. Men nu är jag totalt slut. Det har varit mycket under dagen. och fortfarande har jag feber.

 

  Ska ta en promenad med hundarna, för det behöver de. Själv ska jag gå och lägga mig så fort jag kommer in igen. Är så trött och dessutom har jag värk i hela kroppen.

 

            HA EN TREVLIG MÅNDAG!  

Ovido - Quiz & Flashcards