La Will´s Kennel

Alla inlägg under oktober 2011

Av Laila Willén - 15 oktober 2011 00:00

  Jätte fint väder, men inte så varmt. Satt ute en stund på morgonen, men orkade inte sitta där.

 

  Ont i hela kroppen samt jätte hög feber. Tyvärr så får man inte lägga sig tills sängs när man har hundar. Visserligen har de varit snälla och lydiga hela dagen, fast jag bara varit ute små kortisar med dem.

 

  Roland var snäll och kom in med mat till mig. Det var jätte gott med fläskpannkaka. Kändes bra att slippa laga något själv.

 

  Framåt eftermiddagen kände jag mig lite piggare. Har ätit febernedsättande medicin, som tydligen hjälpte. Fortfarande rätt trött och eländig. men bättre.

 

  Min granne Kickan kom in med flera blommor som hon planterat åt mig. Mycket snällt tycker jag. Hon stannade på kaffe och en trevlig pratstund. Skönt att ha någon att prata med när man inte mår så bra.

 

  Har legat och tittat på TV under kvällen. Hundarna har legat och tryckt bredvid, så det blev lite trångt. När jag är dålig, så följer de mig vart jag än går. Till och med på toaletten. De är så goa mina tjejer.

 

  Ska ta en lite längre promenad nu innan jag kryper ner under täcket. Hoppas bara jag mår bättre i morgon, för det är inte roligt att ha verk. Har alltid verk, men inte så här mycket.

 

    VAR RÄDD OM VARANDRA, MINA VÄNNER

         OCH HA EN UNDERBAR SÖNDAG  

Av Laila Willén - 14 oktober 2011 00:00

  Strålande sol, och varmt för årstiden. En underbar dag att sitta ute på baksidan.

 

  Tyvärr så mådde jag inte så bra, så det blev ingen långpromenad på förmiddagen. Hade jätte ont i halsen, så det var  bara att ta det lugnt.

 

  Har dryckit mycket honungsvatten under hela dagen. Har svårt att svälja, så det har hjälpt en del. Hoppas det blir bättre till i morgon.

 

  Måste ta en liten tur med hundarna, för de mår inte bra om de inte får röra på sig. Ska sedan gå och lägga mig.

 

        HA EN LUGN OCH SKÖN LÖRDAG  

Av Laila Willén - 13 oktober 2011 00:00

  Fortfarande är det tråkigt väder, men jag tror det blir bättre till helgen. Hoppas kan man ju alltid göra.

 

  Har flyttat bilen till min parkering med motorvärmare. Varken hundarna, jag eller bilen vill frysa.

 

  Mår fortfarande inte speciellt bra, men jag hoppas det ska gå över snart. Har för lågt blodtryck, men jag tror inte det beror på det.

 

  Igår var jag inne hos min nya granne på fika. Kicki är jätte trevlig, och så har hon en jätte fin hund. Det är en blandras mellan rottis och schäffer. Men den är jätte fin och mycket lydig och snäll. Fick lite gardiner av henne samt en telefon. Toppen snäll. Hon skulle komma in till mig och fika till helgen. Vi kommer nog att umgås en hel del. Vi trivdes med varandra. Skönt!

 

  Har bara varit ute på kortisar idag. Ska ta en längre tur nu innan jag går och lägger mig. Både hundarna och jag behöver det. Visserligen är jag otroligt trött, men det kan inte hjälpas.

 

  Igår fyllde min lilla Kickan 3 år. Stora damen har hon blivit. Hon fick extra god mat samt ett grisöra som hon älskar.  

 

             HA EN TREVLIG FREDAG  

Av Laila Willén - 12 oktober 2011 23:28

  Idag fungerar inte internet som det ska. Därför blir det inget skrivet idag.

 

   HA EN BRA TORSDAG OCH VAR RÄDD OM VARANDRA  

 

      

Av Laila Willén - 11 oktober 2011 23:46

  Dagen har varit solig, men kall. Tror att det snart blir snö. Bättre med snö och ett par grader kallt.

 

  Har varit ute en sväng med bilen, för det är inte bra att den bara står. Ska flytta den till min parkering, som har motorvärmare. Både bilen och jag vill ha värme. Hahahaa!

 

  De ringde från Arenan och bestämde en dag och tid vi skulle komma. Anders, Markus och jag åker dit. Det är en hel del att ordna upp. Skönt när allt är klart. Ringde både till Dan och Markus och berättade. Båda var nöjda.

 

  Har inte gjort något alls idag. Har fortfarande väldigt ont i kroppen. Blir det inte bättre snart, så vet jag inte vad jag gör. Eventuellt är det en influensa som är på väg, trodde min doktor. Det hoppas inte jag.

 

  Måste iallafall ta en sväng med hundarna. De har bara varit ute på en kortis idag. Sedan har de sprungit på baksidan och busat. Både de och jag behöver en riktig promenad innan vi ska lägga oss för natten.

 

        Ha en trevlig onsdag, mina vänner  

 

 

Av Laila Willén - 10 oktober 2011 00:00

  Dagen började med regn. Börjar tröttna på allt regn nu. Hoppas på lite torrare väder i morgon.

 

  Har inte gjort något speciellt idag, för jag känner mig inte så bra i kroppen.

 

  Pratade med Åsa i telefon. De hade anmält Cashen till Masters på Åkers till helgen. Hoppas det går bra för han. Håller tummarna.

 

  Pratade med min nya granne Kickan i 6:an. Hon var orolig för att någon hade varit inne i hennes lägenhet under helgen. Jag sa att jag har inte sett något, men jag ser ju inte hela tiden vad som försigår på den sidan. Tycker det är skumt, men man vet ju aldrig vad som händer. Någon kanske har en nyckel kvar, sedan de bott där. Usch!

 

  Markus ringde på kvällen. Han mådde bra och hade det bra. På onsdag ska han till Arenan och ordna upp en del. Han sköter sig min pojke. Skönt!

 

  Ska ta en liten promenad med hundarna innan vi går och lägger oss. Behöver röra på oss. Sover bättre då.

 

            HA EN TREVLIG TISDAG  

Av Laila Willén - 9 oktober 2011 23:31

    Grått och kallt. Gräsmattan var vit av frost ända till 9-tiden. Framåt dagen sedan började det att regna. Fy vad tråkigt väder.

 

  Carita, Roland och jag hade bestämt att vi skulle åka och plocka svamp en sista gång. Tyvärr blev det inget av med det, för frosten kom emellan. Får vara bra med det som finns i frysen.

 

  Anders ringde och frågade hur det var. Tycker så synd om honom, som måste jobba varannan vecka. Han är värd att få ha det lugnt och skönt på äldre dagar. Hatar folk som utnyttjar andra.

 

  Var inne hos Carita och Roland och åt mat och fikade. Det var så mycket kvar sedan igår. Tyvärr så kom det inte så många som vi trodde. Vissa hade lovat, men som vanligt så håller inte folk vad de lovar. Tråkigt för Roland, för han blev väldigt besviken.

 

  Pratade med Markus i telefon. Han och Samuel har hållit på hela helgen för att laga Samuels Epa-traktor. De är duktiga pojkarna. Hoppas bara det håller i sig, för ingen är gladare än jag. Tror att Markus äntligen har hittat ett riktigt hem. Han trivs bra hos Dan och Anders, så jag hoppas det blir länge han stannar där.

 

  Idag var jag tvungen att sätta på värmen, så nu blir det inga roliga el-räkningar som kommer. Måste få bort fukten samt få lite varmare. Har annars inte gjort något speciellt.

 

  Ska ta en kort promenad med hundarna, för det regnar fortfarande. Visserligen bara lite, men varken hundarna eller jag gillar att bli blöta. Sedan ska jag ta en kopp kaffe och en smörgås, för jag måste ta extra medicin till natten. Har så ont i mina leder när det är så här rått och kallt.

 

   HA EN UNDERBAR OCH TREVLIG MÅNDAG  

Av Laila Willén - 8 oktober 2011 23:57

  Soligt och ganska så varmt. Med andra ord en jätte fin dag att vara ute på.

 

  Eftersom jag inte har sovit i natt, så är jag ganska så trött. Vid 1-tiden i natt, så var det ett jävla liv hos grannen i 10:an. Flera av hans kompisar bröt sig in till honom. De slog sönder glaset till dörren som går till uteplatsen. Sedan var det livat till 4-tiden, då de gick därifrån. Då som först blev det lugnt. Hundarna var så uppjagade, så de kunde inte heller sova.

 

  Gjorde färdigt bakelserna och gick in till Carita och Roland med dem samt äpplekakan och vaniljsåsen. Grattade Roland på hans födelsedag. Var inte där så länge, för de höll på med en massa.

 

  Tog en promenad med hundarna. Både de och jag behövde röra på oss. Det var jätte skönt ute.

 

  Carita ringde och bjöd in mig på mat. Michy, Kirstin och Rie var redan där. Vi åt och fikade. Det var jätte trevligt, men jag stannade inte länge. Var så trött att jag gick hem efter en stund.

 

  Har tittat lite på TV under kvällen. Inte på något speciellt, utan bara slötittade.

 

  Nej, nu ska jag ta en sväng med hundarna, för jag ska gå och lägga mig snart.

 

         HA EN LUGN OCH SKÖN SÖNDAG!   

Ovido - Quiz & Flashcards