La Will´s Kennel

Alla inlägg under oktober 2011

Av Laila Willén - 8 oktober 2011 03:42


             ROLAND


                               


 GRATTIS PÅ 60-ÅRS DAGEN

 

                                                önskar

 

 Laila, Meta, Kickan och Rutan

 

 

Av Laila Willén - 7 oktober 2011 00:00

  Tråkigt väder! Man får inte lust att göra någonting när det är så här grått och trist.

 

  Åkte och handlade. Måste ha hem en del till baket, som jag ska göra på eftermiddagen.

 

  Carina ringde och berättade att en reporter kommer att ringa mig. Hon har pratat med honom och berättat om "Moa". Han var mycket intresserad att skriva om det. Han liksom vi anser att "Moa" ska därifrån.

 

  Var inne hos Carita och Roland på mat. Det var mycket trevligt. De hade städat och gjort fint till morgon dagen.

 

  Var på promenad på eftermiddagen. Passade på när det inte regnade. Även om det regnar behöver hundarna likson jag ha lite motion.

 

  Tittade på Idol på TV i kväll. De var jätte duktiga, så det kommer att bli svårt att gissa vem som vinner. Det är bara vänta och se.

 

  Senare så bakade jag en hel del som jag ska ta med till Carita och Roland i morgon. Hoppas bara det kommer att räcka till kalaset.

 

  Ska ta en sväng med hundarna innan det är dags att krypa ner under täcket.

 

       TREVLIG LÖRDAG, MINA VÄNNER!   

Av Laila Willén - 6 oktober 2011 23:30

    Tråkigt väder, men det är ju typiskt höstväder. Hoppas det blir bättre till helgen, för jag vill inte ha mer regn.

 

  Vid middagstiden var jag i Östervåla och fixade en del. Har rätt mycket just nu för tillfället. Blir bättre när allt är klart. Passade på att handla lite på samma gång.

 

  Pratade med Madeleine i telefon. Hon var snäll och hjälpte mig. Tur att man har snälla vänner som man kan lita på. Madeleine är det snällaste som finns. Saknar henne och familjen jätte mycket.

 

  Har målat färdigt en del saker som var halvfärdiga. Ska ringa till Maud en dag och beställa en del keramik. Kan vara skönt att ha en del hemma, för till vintern blir det inte mycket åka av. Då har jag tänk att jag ska måla till hundkappen nästa år.

 

  Ska ta en promenad med hundarna när det slutar regn. Annars får de ta på sig sina regntäcken. Skönt med en promenad innan man går och lägger sig. Man sover mycket bättre då.

 

           HA EN TREVLIG FREDAG   

Av Laila Willén - 5 oktober 2011 22:41

  Idag har det varit ytterligare en fin dag. Visserligen har det blåst lite, men inte nämnvärt mycket. Hoppas det fortsätter så här hela vecka.

 

  Har inte gjort någonting idag, för jag känner mig inte så pigg. Tror att jag är på väg att bli sjuk. Hoppas bara att jag har fel, för jag har ingen lust att bli sjuk. Har alldeles för mycket att stå  i just nu.

 

  Ha det så bra mina vänner. Har inte ork att sitta och skriva mer för tillfället. Var rädd om varandra, för livet är så kort.

 

               TREVLIG TORSDAG  

Av Laila Willén - 4 oktober 2011 23:59

  Dagen har varit ljuvlig. En underbar höstdag med sol och värme. Toppen väder!

 

  Tidigt på förmiddagen var hundarna och jag på långpromenad. Det var så skönt med en rast promenad.

 

  Har målat en del, men annars har jag inte gjort speciellt mycket. Bara det gamla vanliga som tillhör. Förutom att jag har pratat en hel del i telefon, med flera personer.

 

  Ska ta en promenad med hundarna, innan det blir dags för sänggående. Sov gott alla trevliga människor, så hörs  vi imorgon igen. Kramizar!

 

         HA EN TREVLIG LILL-LÖRDAG  

 

 

Av Laila Willén - 3 oktober 2011 22:58

    Idag har det varit en jätte tråkig dag. Man har ingen lust med någonting när det bara regnar och är grått

 

  Har målat en del, men har inte haft någon större lust till det. Dessutom så får jag så ont i min hand. Men jag måste göra färdigt, vad jag har börjat med.


  Hundarna har heller inte viljat gå ut. Det har bara blivit kiss promenader. Resten av rastningen har blivit på baksidan. De springer ut och gör nästan sina behov i farten. Ingen av dem vill bli blöt om tassarna.

 

  Har pratat en hel del i telefon under dagen. Får närmare besked i slutet av veckan. Ser ut att gå som jag önskar. Skönt! Tur att man har betydelsefulla vänner. Tack för att ni finns.

 

  Har tittat lite på TV under kvällen. Annars har jag bara skrivit ner all information som har kommit mig tillhanda. Nu är det mesta klart för vidare befodran.

 

  Ska ta en promenad med hundarna mellan skurarna. Man sover mycket skönare när man varit på promenad. Även hundarna sover bättre.

 

     VAR RÄDD OM VARANDRA,

        LIVET ÄR SOM BEKANT INTE LÅNGT.

           TREVLIG TISDAG! KRAM   

Av Laila Willén - 2 oktober 2011 23:48

  Dagen har varit grå och trist. Inget ute väder direkt. Det har inte varit kallt iallafall.

 

  Har pratat en hel del i telefon under dagen. Alla är så intresserade om händelserna kring "Moa" och vill hjälpa till. Får se vad som behövs för att få hem lilla "Moa". Om de (Gode mannen och damen som har "Moa")kunde tänka lite lägre än näsan pekar, så lämnade de ifrån sig henne. Tycker nästan synd om dem båda två.

 

  Har målat en hel del keramik under dagen. Visserligen får jag mycket ont i min opererade hand, men det är ju så roligt. Dessutom så får jag en massa presenter att ge bort. Eventuellt priser till tävlingar nästa år.

 

  Hundarna har varit lite sömniga idag. De blir det när regnet strilar ner. Ska allafall ta med dem på en lite längre promenad, för de liksom jag måste vi röra på oss. Just nu så regnar det inte, så det är väl bäst jag passar på.

 

             HA EN SKÖN MÅNDAG   

Av Laila Willén - 2 oktober 2011 22:34


                                                         


      EMMALINE´S DJ BLACK JACK

 

  

   GRATTIS TILL SEGERN CASHEN!

 

               TID: 36.48

 

Nästa gång tar du banrekordet som är 36.46 Duktig kille, men jag visste att det skulle komma. Syster yster Rutan är så stolt över dig. Vila riktigt ordentligt nu, så du blir pigg i starten igen. LYCKA TILL på MASTERS. Vi håller tummarna för dig. Kramar i massor till Er alla.   

Ovido - Quiz & Flashcards