La Will´s Kennel

Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Laila Willén - 7 augusti 2011 23:41

  Jag var visst för snabb att uttala mig om vädret på morgonen. Strålande solsken tills middagstid. Sedan dess har det vräkt ner. Hoppas det klarnar upp under natten.

 

  Har ingen lust med någonting när det regnar så här. Inget har blivit gjort, förutom rastning av hundarna mellan skurarna. Var och handlade, men det är väl också det ända jag gjort.

 

  Imorgon ska jag till Akademiska i Uppsala. Ska träffa en specialist på handkirurgen. Hoppas de kan göra min hand bra, annars får de fa´n mig betala. Inte mitt fel att operationen gick fel. Har fortfarande värk och mycket svårt att använda den.

 

  Har pratat med Markus i telefon under dagen. Han kommer med tåget till Uppsala 16.40 imorgon. Ska möta han där. Kul att han kommer till sin gamla farmor. Det är mycket roligt när han är här. Han har blivit så duktig på sista tiden. Längtar riktigt efter honom.

 

  Nej nu är det snart dags att ta en sväng med hundarna. Får passa på mellan skurarna. Hundarna gillar inte heller regn.

 

                  HA EN TREVLIG MÅNDAG   

Av Laila Willén - 7 augusti 2011 07:22

  Idag är det sol och vackert väder. Får försöka ta vara på det med att vara ute mycket under dagen.

 

  Idag mår jag bra igen. Hade ett så hemskt migrän anfall igår. Tur att jag har förstående hundar, som fattar när jag inte mår bra. SKÖNT!

 

  Idag åker mina grannar Inger och Björn till Thailand. Tråkigt för mig, för de är så jätte rara och trevliga. De kommer inte hem igen på minst 1 år. De har en egen rörelse där, så jag hoppas att de har det bra. Vi kommer att hålla kontakt via mail, så man vet vad som händer. Önskar dem lycka till.

 

  Nej, nu ska jag ta en promenad med mina hundar, innan det blir för varmt. Återkommer senare under dagen. 

 

            HA EN SKÖN SÖNDAG!   

Ovido - Quiz & Flashcards