La Will´s Kennel

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Laila Willén - 9 augusti 2011 09:26

  Idag är det fint väder än så länge. Hoppas bara det håller i sig.

 

  Igår var jag på Akademiska i Uppsala hos en handspecialist. Blev inte glad efter det besöket. Har fått en svår infektion i min hand, som måste gå bort. Massa mediciner igen, som jag absolut inte vill ha. Ber en bön, om det nu hjälper att det ska gå över snarast. Ska tillbaka om 4 veckor för nya undersökningar. Fy vad jag är less på att handen inte fungerar. Nog om detta. Efter läkarbesöket var jag tvungen att åka och rasta mina hundar. Tog en skogspromenad med dem, vilket de gillade.

 

  Var  sedan på IKEA och tog mig en kopp kaffe. Gick och tittade lite där på en massa saker, som jag skulle vilja köpa. Tyvärr så har jag inte råd med allt

som jag vill ha.

 

  Åkte till busstationen för att möta mitt barnbarn Markus. Han kom med bussen från Västerås. Jätte kul när han kommer och hälsar på sin gamla farmor. Han är otroligt snäll och hjälpsam min Markus. Sedan bar det av hem till Tärnsjö. Vi hade en skön och trevlig kväll tillsammans. Var ute på promenad med hundarna och såg lite på TV också.

 

  Nu ska vi gå ut på en promenad med hundarna. Det är ju så fint väder. Snart får vi främmande av Markus farfar Dan. Han kommer på sin EU-Moped ända från Nyköping. Han tycker det är så skönt att slippa åka kommunalt. Återkommer senare under dagen. Tills dess ha det så bra så hörs vi snart igen.

 

  BAMSEKRAMAR TILL ALLA MINA VÄNNER  

Ovido - Quiz & Flashcards