La Will´s Kennel

Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Laila Willén - 11 augusti 2011 15:57

  Fint väder, men inte så varmt. Med andra ord: SKÖNT!

 

  Igår kväll kom Samuel och hämtade Markus i sin Epa traktor. Han skulle ligga kvar hos honom en natt innan han åkte hem till Västerås igen idag. Samuel är en mycket trevlig och rar kille, som dessutom gillar Markus jätte mycket. Hoppas de fick en rolig kväll tillsammans.

 

  KL. 5.00 i morse så tog Dan sin EU Moped och gav sig iväg mot Nyköping. Han tycker om att åka tidigt på morgonen, för då är det minst trafik, enligt honom. Det har varit två mycket givande dagar tillsammans med Markus och Dan. Har kommit fram till en hel del bra. Nu är det bara att vänta och se, vad som händer.

 

  Först ringde Dan och talade om att resan hade gott bra och tackade för senast. Efter en liten stund ringde Markus och berättade vad de hade gjort igår kväll. Ingen blir gladare än jag när Markus har det bra. Han skulle åka hem till Västerås på eftermiddagen. Hoppas allt ordnar upp sig för pojken.

 

  Har precis kommit in från baksidan där jag har suttit och druckit kaffe. Hundarna var också med där ute. Det blev så tyst och stilla när både Markus och Dan hade åkt. Sammtidigt väldigt skönt!

 

  Nu ska jag ta en promenad med hundarna. Det är inte så varmt, så det blir perfekt att ge sig av innan de ska ha mat. Får ta en promanad senare ikväll också, innan vi ska gå och lägga oss.

 

    HA EN TREVLIG KVÄLL, MINA VÄNNER!   

Ovido - Quiz & Flashcards