La Will´s Kennel

Alla inlägg under augusti 2011

Av Laila Willén - 9 augusti 2011 09:26

  Idag är det fint väder än så länge. Hoppas bara det håller i sig.

 

  Igår var jag på Akademiska i Uppsala hos en handspecialist. Blev inte glad efter det besöket. Har fått en svår infektion i min hand, som måste gå bort. Massa mediciner igen, som jag absolut inte vill ha. Ber en bön, om det nu hjälper att det ska gå över snarast. Ska tillbaka om 4 veckor för nya undersökningar. Fy vad jag är less på att handen inte fungerar. Nog om detta. Efter läkarbesöket var jag tvungen att åka och rasta mina hundar. Tog en skogspromenad med dem, vilket de gillade.

 

  Var  sedan på IKEA och tog mig en kopp kaffe. Gick och tittade lite där på en massa saker, som jag skulle vilja köpa. Tyvärr så har jag inte råd med allt

som jag vill ha.

 

  Åkte till busstationen för att möta mitt barnbarn Markus. Han kom med bussen från Västerås. Jätte kul när han kommer och hälsar på sin gamla farmor. Han är otroligt snäll och hjälpsam min Markus. Sedan bar det av hem till Tärnsjö. Vi hade en skön och trevlig kväll tillsammans. Var ute på promenad med hundarna och såg lite på TV också.

 

  Nu ska vi gå ut på en promenad med hundarna. Det är ju så fint väder. Snart får vi främmande av Markus farfar Dan. Han kommer på sin EU-Moped ända från Nyköping. Han tycker det är så skönt att slippa åka kommunalt. Återkommer senare under dagen. Tills dess ha det så bra så hörs vi snart igen.

 

  BAMSEKRAMAR TILL ALLA MINA VÄNNER  

Av Laila Willén - 7 augusti 2011 23:41

  Jag var visst för snabb att uttala mig om vädret på morgonen. Strålande solsken tills middagstid. Sedan dess har det vräkt ner. Hoppas det klarnar upp under natten.

 

  Har ingen lust med någonting när det regnar så här. Inget har blivit gjort, förutom rastning av hundarna mellan skurarna. Var och handlade, men det är väl också det ända jag gjort.

 

  Imorgon ska jag till Akademiska i Uppsala. Ska träffa en specialist på handkirurgen. Hoppas de kan göra min hand bra, annars får de fa´n mig betala. Inte mitt fel att operationen gick fel. Har fortfarande värk och mycket svårt att använda den.

 

  Har pratat med Markus i telefon under dagen. Han kommer med tåget till Uppsala 16.40 imorgon. Ska möta han där. Kul att han kommer till sin gamla farmor. Det är mycket roligt när han är här. Han har blivit så duktig på sista tiden. Längtar riktigt efter honom.

 

  Nej nu är det snart dags att ta en sväng med hundarna. Får passa på mellan skurarna. Hundarna gillar inte heller regn.

 

                  HA EN TREVLIG MÅNDAG   

Av Laila Willén - 7 augusti 2011 07:22

  Idag är det sol och vackert väder. Får försöka ta vara på det med att vara ute mycket under dagen.

 

  Idag mår jag bra igen. Hade ett så hemskt migrän anfall igår. Tur att jag har förstående hundar, som fattar när jag inte mår bra. SKÖNT!

 

  Idag åker mina grannar Inger och Björn till Thailand. Tråkigt för mig, för de är så jätte rara och trevliga. De kommer inte hem igen på minst 1 år. De har en egen rörelse där, så jag hoppas att de har det bra. Vi kommer att hålla kontakt via mail, så man vet vad som händer. Önskar dem lycka till.

 

  Nej, nu ska jag ta en promenad med mina hundar, innan det blir för varmt. Återkommer senare under dagen. 

 

            HA EN SKÖN SÖNDAG!   

Av Laila Willén - 5 augusti 2011 23:25

  Idag har det varit jätte fint väder. Var på promenad redan kl. 6.30 i morse. Skönt värre!

 

  På förmiddagen var jag ganska så irriterad på en viss person. Förstår inte varför vissa människor inte tål när det går bra för andra. Fortsätter det här, så vet jag inte vad jag kommer att göra. När någon är elak mot mina bästa vänner, då blir jag heligt förbannad. Hoppas det är slut på allt skit nu, annars så j....r ska ni få se på andra bullar.

 

  Var tvungen att lugna ner mig med en kopp kaffe. Bara jag tänker på den här personen blir jag heligt förbannad. Annars har dagen varit lugn. Har bara varit och handlat lite extra god mat till helgen.

 

  Snart är det dags att ta en sista rund med hundarna. Den blir inte så lång, för det småregnar ute. Tyvärr så behöver vi regn, men det tycker jag kan komma på natten.

 

       SOV GOTT!   

                                     HA EN SKÖN LÖRDAG   

Av Laila Willén - 4 augusti 2011 22:45

  Idag har både jag och hundarna varit trötta. Det har inte blivit mycket gjort, utan vi har bara haft det bra.

 

  Var ute en sväng, för att hitta en badplats för mina hundar. Inget lyckat resultat. Får fråga min kära granne Monica i morgon om hon vet vart jag kan åka.

 

  Har tittat på TV och dryckit kaffe. Ska lägga mig tidigt idag, för jag har ganska så ont i huvudet. Ska bara ta en liten promenad med hundarna först .

 

    HA EN SKÖN OCH LUGN FREDAG...........

                     GLÖM INTE ATT VARA

       RÄDDA OM VARANDRA...............

                LIVET ÄR NÄMNLIGEN SÅ KORT   

Av Laila Willén - 3 augusti 2011 00:00

  Dagen har varit stålande fin.Den här sommaren kan man inte klaga på.

 

  Packade bilen med en extra bur till Meta samt en massa saker till Whippet race i Västerås. De har så svårt att få tag på priser, så man får se till att hjälpa dem.

 

  Åkte ner och köpte två karter ägg. En till Åsa och en till Sofi. Åt sedan en liten lunch innan jag packade klart bilen.

 

  Tog sedan en liten promenad med hundarna, så de fick rasta av sig ordentligt innan vi skulle åka.

 

  Lastade in det sista samt satte hundarna i sina burar. Sedan bar det av till Västerås. Väl framme på banan, träffade vi Åsa, Leif, Sofi, Janne, Emma och Maja samt en massa andra manniskor. Även Carina, Malin, Emma och Jennie var där för att träna med Zoya. Åsa körde Rutan, Leif körde Meta och jag körde Kickan. Åsa var nöjd med Rutan. Kickan är på gång, fast hon blir inte lika snabb som Rutan. Sofi och Janne blev jätte glada, för Hanna med H Klarade sin licens på bra tid dessutom. Nu är det bara Rutan Zoya och Lingon kvart. Det kommer att bli det också. Tyvärr så går Rutan in i valpvecka på måndag, så det blir inget springa av på ett tag. Kickan har precis kommit ur de.

 

  Efter all träning så fotograferade Åsa och Leif Rutan. Det blev jätte bra. Janne han började grilla och Sofi fixade i köket. Sedan var det bara att sätta sig och äta. Det var jätte gott, så det blev nog lite för mycket i magen. Vi hade det mycket trevligt och mysigt. Janne och Sofi är så väldigt snälla och rara. Fick till och med gurka, tomater och lunch med mig hem. De är toppen! Även Åsa och Leif är helt otroliga människor. Är mycket stolt  över att jag har en valp efter Emmaline´s duktiga hundar. Lovar att inte de ska behöva skämmas över Rutan, utan de ska bli stolta över henne i stället.

 

Visst är hon fin min Rutituta?   

Det tycker jag Åsa också är. Både på in- och utsidan är hon fin.   

 

  Efter den goda maten och en trevligt samtal, så var det dags att åka hem. Vi åkte var och en hem till sig. Har precis kommit hem, så nu får det bli en långpromenad med mina flickor.

 

   HA EN SKÖN TORSDAG..............OCH

              VAR RÄDDA OM VARANDRA. KRAM  

 

Av Laila Willén - 2 augusti 2011 23:45

  Dagen har varit strålande, fast lite för varmt för promenader på dagen.

 

  Har möblerat om, för att det ska kännas bättre. Tycker om att ändra lite då och då. Har man inget att göra, så skaffar man sig det.

 

  var över till Monica idag och tittade på hennes kattungar. De är 4 veckor nu och hur gulliga som helst. Tre små ljuvliga tjejer. En är svart som sin mamma och de andra två är tigrerade (eller vad det heter på kattspråk).

 

  Pratade med Hanne i telefon. Tyckte synd om henne, för att hon fick ta bort unghunden. Blåstjärnan i Göteborg har nog lurat henne på en hel del pengar. Fy fan vad de har varit dumma mot hunden. De visste att han inte skulle överleva, men ändå tog de massa prover i onödan. Dessutom skickade de hem honom. Det är inte första gången som Blåstjärnan i Göteborg håller på så här. De suger ut djurägarna på pengar helt i onödan.

 

  Snart ska vi ta en runda. Det är precis lagom att gå nu. Skönt för både hundarna och mig.

 

       HA EN TREVLIG LILL-LÖRDAG!   

Av Laila Willén - 1 augusti 2011 23:52

  Strålande väder hela dagen. Visserligen för varmt för promenader, men det blir senare.

 

  Åkte till Sala för att handla. Köpte ett litet glasbord med 3 stolar till min lilla trädgård. Sedan blev det en grill också samt lite smått och gott. Var sedan på både Willys och Lidl och handlade mat. Fick en hel del för en ganska liten summa pengar.

 

  Väl hemma packade jag in maten och skruvade ihop mitt fina bord. Sedan blev det en liten sväng med hundarna. När de var rastade gick jag till tvättstugan och tvättade. Hatar smutstvätt. Mina hundar är så snälla och rara. De bara sover när jag inte är hemma.

 

  Sofi ringde ikväll. Vi bestämde att jag åker till Västerås på onsdag och kör mina hundar. Lovade att ta med lite saker till henne som ska gå till Whippet Race. Ska även ta med en del till min gode vän Åsa. Ja, även Sofi ska få lite.

 

  Nej nu är det snart dags att gå ut en runda kring byn med mina hundar. Toppen skönt promenad väder.

 

     HA EN BRA TISDAG.........

                   VAR RÄDDA OM VARANDRA!   

Ovido - Quiz & Flashcards